Seyirme halinde bebişini hissedenler??

Kizlar 15+2 haftalik hamileyim iki üç haftadir içimde döndüğünü hissediyorum iki hafta önce düstüm cok korkuyodum birsey olur diye buğün doktora gittim 16 haftalik dedi cinsiyeti gözükmedi bebisim iyi şükür ama eşi aşagidaymiş insallah düzelir

Masallah canm benim 15/16 haftalik bence gayet net hissedilir.. Normal bence.. Ilk hamileligmde bende Yatakdan dusmusdum ama meleker koruyo onlari kafana takma yani :)

Aynen cok guzel degisik bi duygu )
Seninde belli degil demi daha cinsiyet?
Canim 12. Haftada kıza benziyor dedi 14. Haftada baska bir doktora gitmek zorunda kaldım o da erkeğe benzetti. Önümüzdeki hafta sonu kromozom testi gelecek orda kesinleşecek :) bekliyoruz :)

Canim 12. Haftada kıza benziyor dedi 14. Haftada baska bir doktora gitmek zorunda kaldım o da erkeğe benzetti. Önümüzdeki hafta sonu kromozom testi gelecek orda kesinleşecek :) bekliyoruz :)
Bak bunu cok duymaya basladim yani 12.haftada kiza benzetiyolar sonrasinda erkege.. Benimde cuma terminim var 13 haftalik olcak bebisim insallah ama demekki dr dedigine pekde guvenmemek lazim bu haftalarda bence..
Sizinde ins kesinlesir hafta sonu.. Bakalim paylasiriz sonuclari birbirimizle mutlaka beklyiorum haberini :))

Evet canim bu haftalarda yanılma payı var baya, yazacağım haftasonu mutlaka :) DNA dan bakıldığı icin yanılma payı yok diyebiliriz :) bakalım ne çıkacak.

ayy bir de ben hissetseydim ama benimki çok tembel ultrasonda bile kırk dakika bekliyoruz hareket etsin diye

Masallah canm benim 15/16 haftalik bence gayet net hissedilir.. Normal bence.. Ilk hamileligmde bende Yatakdan dusmusdum ama meleker koruyo onlari kafana takma yani :)
Canim şükür iyiyimde bel agrim fazla oluyo ara ara kasiklarimda batma oluyo tabiki korkuyorum heralde genişliyo iç karnim díşı dersen valla gören şaşiríyo 6 aylik hamile gibi duruyo tabiki boğazim hiç durmuyo bebişim sağlikli olsunda

Aynen canın istiyosa ye canm :)

11 haftalık hamileyim ama 1 haftadır pıt pıt hissediyorum belki ikinci gebeliğim olduğu icin erken hissetmeye başlamış olabilirim diye düşünüyorum.. Bu kadar erken hisseden varmı??
o haftada bende pıt pıt seyirme hissediyordum sürekli zaten hafta ilerledikçe pıt pıtlar daha sert olmaya başlayınca bebek olduğundan emin oldum

11 haftalık hamileyim ama 1 haftadır pıt pıt hissediyorum belki ikinci gebeliğim olduğu icin erken hissetmeye başlamış olabilirim diye düşünüyorum.. Bu kadar erken hisseden varmı??

yok daha neler doktorlar 13 haftalik hissetmen imkansiz otesi derken. 11 haftalik bebek daha minnacik naptiniz. benimde ikinci gebeligim bu arada

yok daha neler doktorlar 13 haftalik hissetmen imkansiz otesi derken. 11 haftalik bebek daha minnacik naptiniz. benimde ikinci gebeligim bu arada
Bilmiyorum canım ama hep aynı yerde ve coook hafif hissediyorum zaten.. Başka ne olabilir bebek değilse.. Hele dündem beri çok sık olmaya başladı.. Bağırsak hareketi o kadar sık olurmu

Bilmiyorum canım ama hep aynı yerde ve coook hafif hissediyorum zaten.. Başka ne olabilir bebek değilse.. Hele dündem beri çok sık olmaya başladı.. Bağırsak hareketi o kadar sık olurmu
hamilelikten kaynakli barsaklariniz yer degistiriyor. benimde her an karnimda segirme var. kasiklarda. doktor barsak hareketi dedi. 15 haftaligim. 16. hafta en erkenmis. ona bile mucize diyor doktorlar

Aynen benim de erken haftalarda pıt pıt yapmıştı sonra 1 hafta geçti tekrar pıt sonra tepki vermemeye başladı ve 18, 19 haftalarda ve sonrasında çok çok netlesmeye başladı benim bebisimde kız

hamilelikten kaynakli barsaklariniz yer degistiriyor. benimde her an karnimda segirme var. kasiklarda. doktor barsak hareketi dedi. 15 haftaligim. 16. hafta en erkenmis. ona bile mucize diyor doktorlar
Anladim canim dogrudur :)) daha iyi o zaman :) erkek cocuk erken hareketlenirmis diyo herkez cünkü, benimde hayirlisiysa gönlümden kiz geciyor :)

Aynen benim de erken haftalarda pıt pıt yapmıştı sonra 1 hafta geçti tekrar pıt sonra tepki vermemeye başladı ve 18, 19 haftalarda ve sonrasında çok çok netlesmeye başladı benim bebisimde kız
Allah bagislasin cnim benim.. Darisi ins basima
O kadar sabirsizimki bazen kendime kiziyorum saglikli olsun yeter ama merak insani öldürüyo.. Ve zaten 1 oglusum var o yüzdende biraz daha fazla kiz istegi yogun..
Rüyalarimda hep erkek cocugu görüyorum ama bilinc altindan kaynaklandigina eminim , kendimi erkek cocuguna hazrliyorum sonradan kiz degil derse burukluk olmasin diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…