Seyirme halinde bebişini hissedenler??

Aynen benim de erken haftalarda pıt pıt yapmıştı sonra 1 hafta geçti tekrar pıt sonra tepki vermemeye başladı ve 18, 19 haftalarda ve sonrasında çok çok netlesmeye başladı benim bebisimde kız
Durmadan belirtilere dikkat ediyorum.. Benim mesela sag gögsüm soldan büyük >> erkek demekmis
Göbegimde cizgi cikmaya basladi >> erkek demekmis
Eksi canim istiyo >> kiz demekmis
Sivilcilendim >> kiz demekmis
Ama bence her insan da farkli yani bunlari acikcasi biraz sacma buluyorum..

Ahah valla ben hep erkek hissediyodum kızımın baba tarafı hep kız hayal ediyodu bi güzel dile de getiriyolardi çünkü karşı tarafta hiç kız yok. Bende kiziyodum içten içe aliniyodum hatta o kadar emin konuşuyodum ki anneler hisseder falan filan diyodum bak göreceksiniz falan bi baktık doktor kızınız olucak dedi 2 gittik 3 gittik 4 gittik kız kız kız erkek kelimesini etmiyo ihtimal vermiyo şok olmuştum beklemiyodum çünkü hayatım boyunca hep bi oğlum olacağını sanar öyle hissederdim. Hayırlısı neyse o olsun ya bi ailede bi kız bi erkek çok şeker oluyor inşallah sizinde öyle olur diğer türlü olursa da güzel olur ama olsun

Göbeğim de çizgi var, ekşiye çok aserdim, sivilce hiç yoktu şuan azcık var, gögusum normal boyut olarak sağ sol aynı gibi. Öyle iste

Göbeğim de çizgi var, ekşiye çok aserdim, sivilce hiç yoktu şuan azcık var, gögusum normal boyut olarak sağ sol aynı gibi. Öyle iste
Sagol cnmm :) kesin erkek demedikden sonra yari yariya ihtimal var kizim olmasina demi ama :)))
Oglumda aksine cildim o kadar guzellesmisdiki simdi tam tersi
Tabiki buda kesin kiz demek manasina gelmiyor kesinlikle.. Oglu olanlarda sivilcelenebiliyor hormonlardan kaynakli..
Bakalim bekleyip görücez baska cagresi yok

Demekki annelerin hisleride her zaman dogru cikmiyor desene :)
Bide sen baya baya güvenmissin görün bak erkek olacak filan demissin..
Ben hislerime hic güvenmem mesela.. Ama oglumda kesin erkek dedim dogru cikti sasirmisdim..
Simdikinde hiiic his yok bende..
Baba tarafinin istegi kabul olmus desene.. Bol bol öper koklarlar artik minnosu

Aynen öyle ya bizimki bide gostermemisti 2.de gorduk. hayırlısı olsun diyelim ya hepsi birer melek birer kuzu

Ayyy ne güzel :)) bebişin cinsiyeti ne peki?
kız :) zaten ultrasyonda bile çok hareketli ayrıca hareketi hissetmek bünyeden bünyeye görede değişiyor zayıflar daha çabuk hissediyor diyorlar kesinlikle doğru bence. gaz hareketiyle bu pıt pıtı zaten bikaç haftaya iyice ayırt edebileceksin bende ilk olduğunda hep gazdır vs dedim ama sonradan ayırt edebilir hale geldim

Aynen canm :) benimde ztn ikinci hamileleiğm yani az buçuk tecrübede vardır işin içinde diyorum :) biliyorum sonuçda ne hissedildiğini :)

Kizlar bu benim minnosum teyzeleri daha fazla belli olmuyo ama sizce icinizden bakinca ne geciyo merak ettim.. Arkadaslarim tahminde bulunuyolar sizde bulunun.. Yarin dr gel dedi cumadan önce yarin gidicem bakalim yeni ultrason görüntüsü verirse onuda koyarim hemen :)) simdilik bu var sadece elimde 8 bucuk haftalikken ki ultrason resmimiz..

Kesenin sağ tarafında olunca kız oluyormuş Can'ım tabi bir teori benim kızımda aynı böyleydi kesemiz bile benziyor

Bende bian önce öğrenip kızım yada oğlum demek istiyorum . Bide babasıyla netten ilk elbiselerini beğendik cinsiyete göre inşlh Alıcaz.

Eklentiler

• image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 62
  • image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 57
Kesenin sağ tarafında olunca kız oluyormuş Can'ım tabi bir teori benim kızımda aynı böyleydi kesemiz bile benziyor
Agzin bal yesin kuzum ama vajinal olunca farkli oluyomus?? Inş öyle degildir hayirlisi bakalimmm :))) kesede yuvarlak olursa kiz yazmis bazisi eski topiklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…