- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
- Konu Sahibi Mavisim112
-
Benim bi fındığım var buda fıstıksa eğer ohhh süper olur :)))Evet Fıstıkmı Fındıkmı bilelim :))) <3 Allah saglık versin hepsine insallah.
Ben erkek gibi hissediyordum acıkcası, neden bilmiyorum, hep coluk cocuktan bahsederken "oglum" diye söylenirdim sonra gülerdim. Ama kız yetistirmek daha kolay herseyini biliyoruz ergenliği gelincede falan diyordum. Bende karısıgım:)) Sonucta ilk bebeğimiz. Allah ne kısmet ettiyse önemli olan o. Herseyin bir sebebi vardır. Sadece kızım olursa ikinciyi erkek beklerim yalan değil, farklı olsun diye. Bu erkeksede ikicisi kız olsun insallah :)Ee peki senn ne hissediyosun? Ben başlarda kız hissettm hep ama şuan bişsey hissetmiyorum
Aynen insallah rabbim kalbine göre versin! :) Evet bir Fıstık lazım sana simdi :)Benim bi fındığım var buda fıstıksa eğer ohhh süper olur :)))
Öyle diyoruz bizde, az öncede esim göbeğime egilmis "Essegim kızmısın erkekmisin" diye söyleniyordu :)))
Aynen canm bende 1 oğlum var bide kızım olsa diyorum ama bizm elimizde olan bişey değil tabiki.. Herşeyin hayırlısı bakalımm ama oglumda erkek hissettm oldu şimdi kız hissediyordum ama ilk zamanlar.. Şuan hissizleşdim adetaBen erkek gibi hissediyordum acıkcası, neden bilmiyorum, hep coluk cocuktan bahsederken "oglum" diye söylenirdim sonra gülerdim. Ama kız yetistirmek daha kolay herseyini biliyoruz ergenliği gelincede falan diyordum. Bende karısıgım:)) Sonucta ilk bebeğimiz. Allah ne kısmet ettiyse önemli olan o. Herseyin bir sebebi vardır. Sadece kızım olursa ikinciyi erkek beklerim yalan değil, farklı olsun diye. Bu erkeksede ikicisi kız olsun insallah :)
11 haftalık hamileyim ama 1 haftadır pıt pıt hissediyorum belki ikinci gebeliğim olduğu icin erken hissetmeye başlamış olabilirim diye düşünüyorum.. Bu kadar erken hisseden varmı??
Aynen cnmm ilkinde bende hiç düşünmedim böyle :))Valla teknolojiye söyleniyorum:) Balık kılcıgı gibi kaburgalarını bile gördük dün. Ama hanım yada beyfendinin kıcı pek kıymetli anlasılan :))) Ikıncısı daha heyecanlı olur ama :) Simdi ne olursa olsun bizede, ikincide genelde ne yoksa o beklenir :))) Rabbim kalbimize göre versin insallah.
Son zaman o kadar sık rüya görüyorumkii.. Hayırdır inşallah diyorum.. İki gün önce incir ağacından incir alıp yedim..
Sonra yumurta gördüm cocuğa işaretmiş..
Geçenlerde doğum yaptığmı gördüm ve yanımda 2 erkek cocugu, eşime diyorum bak yine oğlumuz oldu kız değil :))
Bugnde doktorumda terminime gittigimi gördm cinsiyeti görüyomusn diye sordgmda pipisini gösterdi bana, yüzde yüz oglan dedı..
Doktora gittigimide rüyamda gördüm ama gercekten degil yani daha kesin bisey yok sadece rüya ama bakalim ya tersi cikar yada dogrusu cikar hayirlisi :)Ooooy fındık geliyor desene :) Incir erkek cocuguna delalettir diye biliyorum bende :) Hayırlı ugurlu olsun canım, saglıklı olsun evlat hep evlattır. Allah saglıklı uzun ömürler nasip etsin insallah!
hee bende normal dayanamadın dr'a gittin sandım :))) Dün aksam rüyamda ultrasonda bakarken 3D bebeğin resminin print alındıgını gördüm (cok teknoloji ile kafayı bozdum galiba) Dr'a diyorum cinsiyeti ne, biliyorum ama söylemem diye gülüyordu. Bu aksam dogum yapmısım odadayım esime diyorum dur simdi gelicek mavi mi pembe mi kundaktan anlicaz diyorum, gele gele beyaz geliyor :))))) Allahımmmmm diye bagirirken uyandım :)))))) Kafayı yemeden bende öğrensem bi. yoksa halim hal değil. ahahahhahaDoktora gittigimide rüyamda gördüm ama gercekten degil yani daha kesin bisey yok sadece rüya ama bakalim ya tersi cikar yada dogrusu cikar hayirlisi :)
Gecenlerde bi arkadas durmadn kiz cocugu goruyordu ruyasinda ama oglu olacakmis :))
Sorma canm senin bide ilk cocuk yani ilkde cok fark etmiyor sanki.. Tabiki yinede merak cok oluyor.hee bende normal dayanamadın dr'a gittin sandım :))) Dün aksam rüyamda ultrasonda bakarken 3D bebeğin resminin print alındıgını gördüm (cok teknoloji ile kafayı bozdum galiba) Dr'a diyorum cinsiyeti ne, biliyorum ama söylemem diye gülüyordu. Bu aksam dogum yapmısım odadayım esime diyorum dur simdi gelicek mavi mi pembe mi kundaktan anlicaz diyorum, gele gele beyaz geliyor :))))) Allahımmmmm diye bagirirken uyandım :)))))) Kafayı yemeden bende öğrensem bi. yoksa halim hal değil. ahahahhaha
Sende rüyamda beyaz görmüssn o ne demek acaba :)hee bende normal dayanamadın dr'a gittin sandım :))) Dün aksam rüyamda ultrasonda bakarken 3D bebeğin resminin print alındıgını gördüm (cok teknoloji ile kafayı bozdum galiba) Dr'a diyorum cinsiyeti ne, biliyorum ama söylemem diye gülüyordu. Bu aksam dogum yapmısım odadayım esime diyorum dur simdi gelicek mavi mi pembe mi kundaktan anlicaz diyorum, gele gele beyaz geliyor :))))) Allahımmmmm diye bagirirken uyandım :)))))) Kafayı yemeden bende öğrensem bi. yoksa halim hal değil. ahahahhaha
Bendede cok sIk olmuyo ama 2 güne bir yokluyo beni yinede :) aslinda eminim bebisin olduguna cünkü kasigin orlarda oluyo ve cok minnak hafif oluyo.. Öyle net bi sekilde ztn 16. haftadan sonra filan hissedilir :)Ben 12. Hafta da o dediğini hissettim ama iki uç defa sadece bir daha olmadı malesef.
evet ben onu hayırlı evlat olsun cok merak etme, tarzında bir msg olarak aldım :)) Allah biliyor bakalım, er gec öğrenicez, dediğin gibi evlat farketmiyor ama merak iste :)Sende rüyamda beyaz görmüssn o ne demek acaba :)
Aslinda beyaz her zaman iyidir.. Yani tabiri güzel biseydir eminim.. :)
Öyle canim hayirli evlat olsunlarda.. Gerisi gercekten bos ama insan oglu merakli iste :)) ne yaparsinnnevet ben onu hayırlı evlat olsun cok merak etme, tarzında bir msg olarak aldım :)) Allah biliyor bakalım, er gec öğrenicez, dediğin gibi evlat farketmiyor ama merak iste :)
Yok canim belli deil.suan hastaneden geldik daha belli deil dediMaşallah canım benim :)) bende oglumu 12/13 haftalık gayet net hissediyordum ama doktorum mümkün değil çok erken diyordu..
Seninde erkekdi değlmi bebiş?
Bendede cok sIk olmuyo ama 2 güne bir yokluyo beni yinede :) aslinda eminim bebisin olduguna cünkü kasigin orlarda oluyo ve cok minnak hafif oluyo.. Öyle net bi sekilde ztn 16. haftadan sonra filan hissedilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?