seyrek görüşelim senle bundan sonra dedi:s

kremrengi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
10
0
36
İstanbul
kızlar yazdığınız tüm yorumlar için teşekkürler.kulağıma kupe olucak çok kıymetleri düşünceler aşıladınız bana ben vazgeçtim bu yoldan en iyisi bu sanırım

Son düzenleme:
bence çocuğun her yazığı sözü kendi üstüne alınma

sonuçta sana yazmama ihtimali de var

farzet ki bu sözleri sana yazdığını düşünelim

o zaman sende onunla iletişime geç, biraz yakınlık kur

faceten bi merhaba de ona, muhabbeti ilerlet

yani en azından denemeye değer, kaybedecek bişeyin yok sonuçta...

ama aynı sınıftayız hergün yüzünü görüyorum onun burnunu kaldırmak istemiyorum:( kızlar tarafından hep ilgi görmeye şımartılmaya alıştırılmış biri bu yüzden benden adım bekliyo olabilir ama sonradan üzülmemek ve cepte keklik durumunda kalmamak için sessiz kalıyorum o adım atmalı diyorum

kızlar cevap yazın bi başkasının durumu gözlemlemesi iyi olur diye düşündüm

Sen Niye Herşeye Muhalefet Oluyorsun :27:
Senin Yerinde Olsam, Hiç Kendime Yazıldığını Düşünmeden Üstüne Bir de Beğenirdim..:27:
Çok Severim Bu Şarkıyı Yorumumu Yapıp =) Gülücük Atardım..:27:

Canım Sen Hiç Sıkma Canını, Kısa Zamanda Herşey Düzelir, Çok Yenisiniz..:70:
Her İlişkinin Başında Böyle Dengesizlikler Malesef Olur..:34:
Önemli Olan, Soğukkanlı Olmak..:34:

Çok Öpüyorum Seni..:70:
Hoşçakal..

bu kadar iyi niyetli olmayın kızlar ya...
sana dediğini nerden çıkarıyorsun ki?
yüksek ihtimalle sana dememiştir üstüne alınma ve gününe kaldığın yerden devam et..
umursamadıkça peşinde koşar emin ol ki...

Ön yargı değil ama his ve tecrübe diyelim etrafında çok fazla kız olan erkekten kaçınmak lazım. Sonuçta erkeklerde elimin sallasam ellisi diye düşünebiliyor. Hele sadece hoşlanmayla ilişki yürümüyor. Hoşlanmak fedakarlık gerektirmez ama sevgi fedakarlık gerektirir.

Ön yargı değil ama his ve tecrübe diyelim etrafında çok fazla kız olan erkekten kaçınmak lazım. Sonuçta erkeklerde elimin sallasam ellisi diye düşünebiliyor. Hele sadece hoşlanmayla ilişki yürümüyor. Hoşlanmak fedakarlık gerektirmez ama sevgi fedakarlık gerektirir.

çok haklısınız ama o kadar tatlı ki aşka gelse yola gelir diye düşünmek istiyo insan ama eğer o mesaj banaysa kırılırım bi ilişkiye başlamak benim için hiçbir zaman zor olmadı taaki ona rastlayana kadar.çok güzelim ve bu yüzden kimsenin ilgisini çekmek için hiç çaba sarfetmedim ama onunla tanıştıktan sonra bana bi haller oldu sabah okula giderken kıyafetime saçıma herşeyime aşırı özenir oldum ve bu çaba boşa çıkarsa üzülürüm sanırım:(

bu imalı laflar çok ortalığı karıştırır :D isim yok ortada kime yazmış niye yazmış :D büyük bi yanlış anlamada olabilir .. bence sen gidipte direk bana niye bunları yazdın felan deme :D duvara toslama ihtimalin çok yüksek rezil olursun :D

bu imalı laflar çok ortalığı karıştırır :D isim yok ortada kime yazmış niye yazmış :D büyük bi yanlış anlamada olabilir .. bence sen gidipte direk bana niye bunları yazdın felan deme :D duvara toslama ihtimalin çok yüksek rezil olursun :D

yok hiç dermiyim o kadar uçurmadım daha:66:

beklemedeyim yarın okulda görces ne nedir tavırları belli eder diye düşünüyorum bakalım..

Bir ilişkiye adını koyma cesareti yürekliliği olmayan insanların her hareketini değerlendirip boşa kürek çekmeyin ,böyle bir insan sizi sevdiğini söylese bile hiç inandırıcı değil..

yok mu arttıran cevapları??
siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız nasıl bir taktik durumu anlamama yardımcı olur yani öyle bir hal hareketim olmalı ki sevgilim olmak istiyorsa bir önce açılmasını sağlıycak onu harekete geçiricek?
fikirlerinizi bekliyorum bayanlar...

Canım beni yanlaş anlama ama reel de pek bir şey yok gibi görünüyor (ya da var mı? ) sanal ortam sonu olmayan deniz gibi sana yazıldığı ne malum o sözlerin.Öyle olsa dahi sana sınıfta veya bulunduğunuz ortamda duygularını ima etmedikten sonra aldırış etme :82:

ama aynı sınıftayız hergün yüzünü görüyorum onun burnunu kaldırmak istemiyorum:( kızlar tarafından hep ilgi görmeye şımartılmaya alıştırılmış biri bu yüzden benden adım bekliyo olabilir ama sonradan üzülmemek ve cepte keklik durumunda kalmamak için sessiz kalıyorum o adım atmalı diyorum
kızlar cevap yazın bi başkasının durumu gözlemlemesi iyi olur diye düşündüm

Umarım size yazmamıştır...

Dediğiniz kadar popülerse ve size atfen bunları yazıyorsa bunu "kesinlikle" ilk kez yapmıyordur... Listesinde (hesabı da açıkmış) kimler kimler nasiplenmiştir daha evvel bu ümit kırıntılarından... Hala da okuyup "Şuna bak, aklınca bana neler yazmış" diyorlardır... O çoğunluğun içinde olmak kötü bir durum...

Zaten kendini nette ifade etmek zorunda kalmak hele ki bu kadar "talep görürken" "Ben lafımı ortaya atarım, beğenen üstüne alır" demekten başka nedir? "Benden adım bekliyor olabilir" demişsiniz de anlattığınız tip çekingen biri değil ki, açık hesabından "Adım at" yalvarışında bulunsun... Adım bekleyen erkek böyle mi yapar? (Hele bu kadar "sosyal"se kendi adım atar evvela...) "Kızlar tarafından şımartılmaya alışmış biri" diyorsunuz, bu durumda adım değil olsa olsa şımartılmayı bekler... Mesela "hareketlerinden, yaptıklarından anlam çıkarmanızı, üstünüze alınmanızı"...

Hesaplarını başkalarına imalar yapmak için kullananlar yüzünden kendi hesabımı kapatma raddesine geldim... Çiftler mutlu oluyorlar; birbirlerine aşklarını ilan etmeden nete yazıyorlar, kavga ediyorlar; birbirlerine bağırıp çağırdıkları yetmiyor şarkılarla, şiirlerle gönderme yapıyorlar... Umarım bir ilişkiniz olursa öyle "sanal bir çifte" dönüşmezsiniz...

Bu sitede "İlişkisi yok yapayım da bakalım ne yorumlar gelecek" diyen erkekler bile gördük... Böyle bakış açıları varken "halka arz edilen şarkılardan" anlam çıkarmak boşa kürek sallamaktır... Gelip "ilan-ı aşk" ederse bile "iki kere" düşünün derim... :61:

ayrıca son yazdığı şu söz: ''Sabah uyandıgında degılsem yanında sucu bende degıl kendınde ara yaptıkların degıl yapmadıklarınla seyrek goruselım senle bundan sonra ;)
baktım şarkı sözü demişsin. bende baktım şimdi bu şarkının sözleri çook fenaa :53: :27:

Back
X