Hayır şöyle sorayım eski eşine fuhuş yapıyor evde vs al yazışmalar derse baba dava açıp alabilir mi ?
Bu fotoğrafların fuhuşla ne alakası var anlamadım?
Fuhuş dediğiniz şey para karşılığı bir umumihane de olursa fuhuşa girer o da suç değil yüz kızartıcı bir durum olduğu için baba velayeti alabilir.
Lakin eve gelip yata odasında fotoğraf çelidi diye baba kızın velayetini falan alamaz. Ne yani Boşandılar diye kızın velayeti annede diye kadının cinsel hayatı olmayacakmı?
O zaman baba kızın velayetini aldıktan sonra kendini hadım ettirsin.
Çok saçma bir durum.
Fakat şöyle bir şey var diyelim anne kızının hayatını tehlikeye atacak bir davranışta bulunursa hırsızlık (polis tarafından tespit edilmiş) fuhuş yğz kızartıcı bir olay yaşarsa baba velayet davası açıp ispatlarsa kızı alabilir.
Size şöyle söyleyeyim adam kendi fotoğraflarını çekmiş ya hani bu bir suç değil fakat kadın derse ki ben evde değildim anahtarları verdim eve gitmiş kendi kendini çekmiş derse işte o zaman anne tedbirsiz davranıp kendinin ve kızının hayatını tehlikeye attığı için kızını gayet tabii kaybedebilir.
Ama bu durumu şöyle açıklayabilir.
Savcılığa bir dilekçe yazacak ve diyecek ki...
"Falancanın Kendisiyle flört ediyorduk cinsel bir hayatımız yoktu birgün hava çok sıcak olduğu için dışarda değil senin evine geleyim dedi bende bir sakınca görmedim ve kendisini davet ettim. Sonra ben salonda otururken tansiyonum düştü diyerek yatak odamda biraz uzanmak istediğini söyledi bende bir sakınca görmedim ve kabul ettim.Ben evde ki işlerimi yaparken o da yatak odasında yatıyrodu kapıyıda kapatmıştı bende rahatsız etmemek adına gidip bakmadım ne yapıyor diye.Sonra soyunup benim yatak odamda kendi kendine fotoğraflarını çekmiş. (Tabi adamın kolları 2 metre uzunluğunda değilse fotoğrafları kendi kendine çektiği bariz bir şekilde anlaşılır.Bunu bir fotoğrafçı olarak söylüyorum) neyse..
Fotoğrafları çektiğinden haberim yoktu daha sonra bana şantaj yapmaya başladı.Benim ve ailemin hayatı tehlikede bu kişinin hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılmasını arz ediyorum"
Olaya birde şu açıdan bakalım anahtarı vermedi ve bu ilişkinin boyutu değişti adam eve gelip gitmeye başladı ve adam sapık anneye ve kızına tevavüz edip öldürdü Müge Anlı'ya bir konu çıktı...
Allah korumuş vallahi. ..