- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
Sanırım haklısınız .... Benim evet eyvallahım yoktur yansıtmam da kimseye ilk defa bu sitede açık açık anlatıyorum yaşadıklarımı ama gören göz de klavuz istemez zaten... Aldığım para ortada , giderlerimiz ortada , kirayı kreşi faturaları çıkınca çocukla bana aylık mutfak masrafı dahil 300-tl bile kalmadığının hesabını yapabilmek için matematik profösörü olmaya gerek yok sanırım :) Ya bir de ne var biliyor musunuz kuzenlerim var , iyi işleri var , eşleri var , kendi evleri ona rağmen teyzelerim torunlarının her şeylerini düşünürler , kızlarının evlerine alış veriş yaparlar , yerlerinin yarısını satabildi henüz onlar daha , hepsi çocuklarına ihtiyaçları olmayanlara bile o paradan bir miktar vermişler.... Ya ben gerçekten parasında da değilim sadece yer mevzu olunca Allah biliyor 3-5 çıkarır annem bir şey verirse kenarda dursun hasta oluyor çocuk bir şey oluyor kalmayalım diyordum. Bir de yazın tatile götürmek istiyordum oğlumu , anne ne zaman denize gideceğiz deyip duruyor. Hani o düşünmese de isteyecektim yüzümü karartıp sırf evladımı düşünerek ama şu saaten sonra istemem kesinlikle.... Belki ben hatalıyım ben hayatım boyunca hep ince düşündüm aynı inceliği beklemem hata sanırım. Ama gerçekten yalandan da olsa bir ihtiyacınız var mı diye sorulmasını bekliyor.Farkında mı değiller acaba?
Siz içinizde yaşayıp dışa yansıtmıyorsunuz birazda, bana öyle geldi bu kadar sıkıntı çektiğinizi bilmiyor olabilirler mi ?