kızlar 3 yaşında erkek yeğenim var kreşe gidiyor.. bu ara hasta sürekli kusuyor çok halsiz ..neyse dün kreşte pantolonuna çisini yaptı diye kulağını çekip vurmuşlar...konuşamamasına ragmen gelince bildiği bir kaç kelimeyle anlatmış anneme.. ben başka şehirdeyim yoksa gider o kadını parçalardım ama uzağım malesef.. minicik yavrulara nasıl kıyıyorlar anlamıyorum.. çok sinirliyim biraz içimi döküp rahatmak istedim
şikayet edin olur mu hiç öyle şey ya konuşamıyo diye dövmüşlerdr kesn
aaaa saçmalığa bakk yaaa kimki o döven cani
valla ben olsam gider rezil rüsba ederdim minicik çocuğa vurmak ne da ne demek ya
kızlar 3 yaşında erkek yeğenim var kreşe gidiyor.. bu ara hasta sürekli kusuyor çok halsiz ..neyse dün kreşte pantolonuna çisini yaptı diye kulağını çekip vurmuşlar...konuşamamasına ragmen gelince bildiği bir kaç kelimeyle anlatmış anneme.. ben başka şehirdeyim yoksa gider o kadını parçalardım ama uzağım malesef.. minicik yavrulara nasıl kıyıyorlar anlamıyorum.. çok sinirliyim biraz içimi döküp rahatmak istedim
O çocuğa bunu yapanı altına edene kadar dövmek lazım
Kreşle gidip konuşun , gereken yapılsın
Hasta çocuğu göndermeseydiniz keşke , 3 yaşında çocuk bu halde evde dinlenmeli
Benim yegenime öyle bi sey yapılsa varya o kresi basına yıkarım, canına okurum onların. Pislikler. Kesinlikle sikayetinizi edin ve bu isin pesini bırakmayın. Bugün sizin yegeninize, yarın birimizin cocuguna...
öğretmeni sanırım.. ilk defa çişini kaçırmış..oda rahatsız diye.. normalde hep söyler ama tutamdı sanırım.. ay ben yakın olsa başına yıkardım kreşiama anne ve babamız birazcık rahat
Bu tür kurumların sınıf annesi olur. Bu olaylar olurken o ne yapiyormus acaba?
Ben olsam yemin ederim orayi birbirine katar .
O as.ftenin sacini basini yolarim.
aynen bende öyle düşünüyorum sessiz kalıyoruz böyle yapıyorlar...kimbilir diğer çocuklarada yapıyorlardır... en zoruma gidende daha konuşmayı yeni öğreniyor korkmuş yavrumanlayamadığım işinden memnun değilsen çalışmak zoruna gidiyorsa git evinde otur.. çok sinirliyim öyle böyle değil..yarın annesine söylicem gidin şikayet ediın diye.. ben 15 saatlik uzaklıktayım uçağa atlayıp gidesim var vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?