inanamadimmmm.sok oldum baska bir ulkede olsa o kadin direk kovulurdu. kesinlikle pesini birakma kovulana kadar ugrastir hakkinda sikayetci ol. 3 yasindaki cocuk vurulur mu ya? kesinlikle pesini birakma yoksaki sonu gelmez bu tur olaylarin. ben olsam kiyameti koparirdim o derece kizdim yani.
Cok sinirlendim, benimde 3 yasinda kizim var,gunde bir iki saat krese gondereyim diye dusunuyorum ne zamandir.
hep aklimda boyle seyler. Offff.
Anne baba rahatsa sizin anneniz bir görünemez mı okula?? Birsey yapabilseniz keske..Allah böylelerini kahretsin..kıyamam kuzucuk 😞😞
birazcık mııı bence baya rahat ben bile burda sinir oldum ki onlar neden tepki vermemiş hayreett
Anne babası mutlaka şikayet etsin .
Bu tür olaylara verilemeyen tepkiler devam etmesine en büyük etken .
Yarın tekrar olmayacağı , daha da şiddet kullanmayacağının garantisi ne ?
Öğretmenlik sabır işidir , hele de 3 yaşında masum bir yavru varsa karşısında .
Lütfen sessiz kalmasınlar , sinirine hakim olamayan kişi kendine başka meslek bulsun bi zahmet.
O cocuk o korkuyla konusamasa bir daha, ya da kekeme falan olsa bunun hesabını nasıl verecekler ben bilmiyorum. Kücük bi cocugun psikolojisi bu kadar mı degersiz? Bunları ögretmen diye basımıza getiriyorlar iste. Tepem attı su anda. Sanırım halasınız... Bende bi halayım. İlkokula giden yegenim var ve kan beynime sıcradı öyle bi seyin yapıldıgını düsününce. Ne olur bırakmasınlar bu isin pesini anne ve babası...
Şikayet edin.
Ahh ahh önce wc ye gider içimdekileri boşaltırdım,sonra o miniğe el kaldıranı saçlarından sürüyerek wc ye götürür ve o içinde beyin olmayan kafasını klozetin içine sokardım.(üslup için özür,çok sinirlendim)
Kesinlikle cocugu o kresten alsinlar sikayet etsinler ne demek dövmek hemen annesi aranmamis mi ayrica öylemi beklemis aksama kadar gerçekten çok sinirlendim
Geçmiş olsun ailesi şikayet etmiyorsa halası olarak siz şikayet edin gerekirse internet üzerinden milli eğitime ve bimere şikayet maili atın.
Hicbirsey yapamaz siz özellikle anne babayla konusun gidip konussunlar yaptiklari yanlarina kalmasin benimde iki oglum var icim sizladi yakinimda olsa mutlaka müdahele ederdim...
Küçük çocuğa vurmak asla olmaması gereken birşey tabiki de hasta hasta kusan çocuğu kendi yaşıtı çocukların arasına gönderip onlarında sağlığını tehlikeye atmak ne derece doğru ? Sonuçta orası hastane değil özel ilgilenme olmaz küçük çocuk icin eziyet gibi birşey.
Allah vicdan versin hepsine. Benimdeyani çocuğa çok düşkünler ama arada olabilir diye düşünüyorlar sanırım... ama ben kabul edemiyorum.. sadece kendi yeğenime değil hiç bi yavruya olsun istemem.. çok masumlar ya nasıl kıyılabiliranneme söyledim bu seferde daha çok hırpalarlar görmüyorz sonuçta diyo..
ah canım orasıda ayrı olay..grip falan değil aslında...ama kusuyor böyle arada.. midesinden rahatsız..grip olduğunda zaten göndermiyor annem..ama bu başka bişey..mesela zorla yemek yedirince falan oluyor bu.. tedavi görüyor zaten..
Küçük çocuğa vurmak asla olmaması gereken birşey tabiki de hasta hasta kusan çocuğu kendi yaşıtı çocukların arasına gönderip onlarında sağlığını tehlikeye atmak ne derece doğru ? Sonuçta orası hastane değil özel ilgilenme olmaz küçük çocuk icin eziyet gibi birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?