şeytan diyorki git saçını başını yol :(

yarın annesiyle konuşcam şikayetçi olsun.. ben olsam kimseyi dinlemeden gider bi güzel ağzının payını verirdim... bu çocuklar meyve sebze değil pazardan seçilip alınmıyor...ne zorluklarla dünyaya gelip büyüyorlar..anne baba geceye kadar çalışıyor... sonra elin kadını çıkıp masum bebeği dövebiliyor... böyleleri bu mesleği yapmamalı

Cok sinirlendim, benimde 3 yasinda kizim var,gunde bir iki saat krese gondereyim diye dusunuyorum ne zamandir.
hep aklimda boyle seyler. Offff.

Allah bağışlasın..böyle canilerden esirgesin iyilerle karşılaştırsın yavrunuzu..aman dikkat edin takip edin.. kimseye güven olmuyor kurum ne kadar iyi olursa olsun göremiyoruz sonuçta...

Anne baba rahatsa sizin anneniz bir görünemez mı okula?? Birsey yapabilseniz keske..Allah böylelerini kahretsin..kıyamam kuzucuk 😞😞

yani çocuğa çok düşkünler ama arada olabilir diye düşünüyorlar sanırım... ama ben kabul edemiyorum.. sadece kendi yeğenime değil hiç bi yavruya olsun istemem.. çok masumlar ya nasıl kıyılabilir anneme söyledim bu seferde daha çok hırpalarlar görmüyorz sonuçta diyo..

birazcık mııı bence baya rahat ben bile burda sinir oldum ki onlar neden tepki vermemiş hayreett

belkide duymamışlardır annem söyledimi bilmiyorum.. zaten anneme anlatmış yeğenim... bende çok sinir olsum kudurdum hatta... ben olsam gider direkt alırım çocuğu...

aynen bende öyle düşünüyorum.. keşke bu mesleği herkes yapamasa ama yapabiliyor malesef..anneme yarın sabah ilk işim şikayette bulunmasını söylicem...yarın bigün tekrarının olmayacağının garantisi tabiki yok.. her çişini yapan çocuğun kulağınımı çekecekler eline mi vuracaklar..çocuğun buna aklı erse yada hasta olmasa zaten yapmaz.. öylede efendi bi çocuk ki yiğenim diye değil çok söz dinler...yapma etme dediğini ikinci kez tekrarlatmaz... içim acıyor resmen

Kesinlikle cocugu o kresten alsinlar sikayet etsinler ne demek dövmek hemen annesi aranmamis mi ayrica öylemi beklemis aksama kadar gerçekten çok sinirlendim

büyük abim olsa yıkmıştı orayı hepsini paramparça eder o kadar düşkün ve titiz ama bu abim çok ılımlıdır. eşide öyle çok iyilerdir yumuşak yüzlülerdir..arada olabilir derler bazen..sanırım o yüzden çok düşmediler üstüne ama ben sabahtan beri sinirden ölüyorum.. zaten çok girişken değilidir korkar saklanır hemen kimbilir şimdi nasıl korkacak onu yapan kişiden... oysa bir daha yapma bize söyle çişini dese söyler..çünkü normalde söylüyor bez bile kullanmıyorlar..sadece o gün kusuyormuş rahatsızmış o yüzden..hem hasta olmasa bile bir tiske vurmak hakkı değilde.. birde hasta çocuğa yani.

ay benim düşüncelerime tercüman olmuşsun inan... ben neler düşündümsabahtan beri bi bilsen.. ne benim yeğenim ne başka yavrular hiç birine kıyamıyorum..onlara kalkan eller kırılsın

Geçmiş olsun ailesi şikayet etmiyorsa halası olarak siz şikayet edin gerekirse internet üzerinden milli eğitime ve bimere şikayet maili atın.

Kesinlikle cocugu o kresten alsinlar sikayet etsinler ne demek dövmek hemen annesi aranmamis mi ayrica öylemi beklemis aksama kadar gerçekten çok sinirlendim

ben çok evhamlıyım özellikle çocuklar meselesinde ama bizimkiler daha sakinler... bu olay dün olmuş.. annem anlattı mı bilmiyorum annesine babasına.. ben şikayet edin dedim ama annem şimdi çocuğa takar eziyet eder dedi bu etmemiş haliyse onu düşünmek bile istemiyorum

Geçmiş olsun ailesi şikayet etmiyorsa halası olarak siz şikayet edin gerekirse internet üzerinden milli eğitime ve bimere şikayet maili atın.

aynen bende öyle yapacağım.. mail atıcam..bırakmam zaten.. belkide bu hafta memlektime giderim..çünkü çok doluyum gerçekten

Hicbirsey yapamaz siz özellikle anne babayla konusun gidip konussunlar yaptiklari yanlarina kalmasin benimde iki oglum var icim sizladi yakinimda olsa mutlaka müdahele ederdim...

Küçük çocuğa vurmak asla olmaması gereken birşey tabiki de hasta hasta kusan çocuğu kendi yaşıtı çocukların arasına gönderip onlarında sağlığını tehlikeye atmak ne derece doğru ? Sonuçta orası hastane değil özel ilgilenme olmaz küçük çocuk icin eziyet gibi birşey.

Hicbirsey yapamaz siz özellikle anne babayla konusun gidip konussunlar yaptiklari yanlarina kalmasin benimde iki oglum var icim sizladi yakinimda olsa mutlaka müdahele ederdim...

yarın ilk işim konuşmak olcak..belkide bilmiyorlar..söylemiş olurum... işin içine masum yavrular girdimi ben kendimi kaybediyorum..hadi biz şikayet edip aldık..diğer bebeklerede yapıyorlarsa.. ay düşünmek bile istemiyorum... onların verecekleri bir dilim ekmeğe suya muhtaç bu çocuklar.. kulağını çektin vurdunda ne oldu öğrenmiş mi oldu..nasıl bi eğitim nasıl bi eğitimci anlamadım.. bende eğitimciyim bunu kaldıramıyorum

ah canım orasıda ayrı olay..grip falan değil aslında...ama kusuyor böyle arada.. midesinden rahatsız..grip olduğunda zaten göndermiyor annem..ama bu başka bişey..mesela zorla yemek yedirince falan oluyor bu.. tedavi görüyor zaten..

Nasıl sinirlendim anlatamam nasıl vururlar küçücük yavruya..nasıl kıyarlar çocuk bu altınada kaçıracak kusacakta tabiki..bunlarla uğraşmam diyorsan da yapmayacaksın bu işi ..ama aklıma şu da geldi konuşmayı yeni öğreniyor ya yiğeniniz acaba yanlış aktarıyor olabilir mi?..

Allah vicdan versin hepsine. Benimde
oglum anasinifinda. Yok kac cocukla uğraşıyorlar cart curt diye çıkar simdi birileri.. Banane arkadasım Allah rızası için hayrına mı çalışıyor? Sevmiyorsan sabredemiyorsan yapma bu isi.. Benim cocuğumun psikolojisini
bozamazsin yazık günah.. En kıymetlilerimizin teslim ediyoruz, sonra gecen burda bir arkadas yazmıştı benim konumda ruh hastaları eşiyle tartışıyor, cocuklardan hıncını alıyor vs.. Pesini bırakmayın diğer velilere iletişimde olun. Bizim okulda benzer birsey oldu. Ogretmen kollarını sıkıp duruyormuş cocukların, şikayetler çoğalmış, sonra tak sepeti koluna👿

kızlar çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için.. buraya konu açmamın bir başka sebebi de biraz daha farkındalık yaratmak dikkat çekmekti bu tür konulara..

bütün kurumlar değil ama malesef bu şekilde eğitimci barındıran kurumlar var..lütfen yavrularınıza dikkat edin..

bugün dolmuşta bi bebek gördüm baş parmağında yara bandı vardı.. elini bana uzatıp elimi tuttu..inanın içim gitti.. kesildi sandım içim acıdı.. ama emdiği için bantlamışlar :) demek istediğim ben kimsenin yavrusana kıyamazken benim canıma bunun yapılması ağrıma gitti gerçekten..sizlerede -kesinlikle dikkat ediyorsunuzdur-ama yinede bir kezde ben hatırlatmak istedim..

benimde yarın ilk işim bu konuyla ilgilenmek olacak..

şimdi çıkmam lazım tekrar destekleriniz için teşekkür ediyorum

Sürekli kusuyor diye söyleyince bu mevsimde öğrencilerde çok rahatsızlanan var bugün kaç öğrenci o şekildeydi. Yaptığı hoş olmamış normalde kreşte öğretmen çok dikkatli olur çocuklara hassas davranır acaba bu yardımcı olanlar var onlar mı yaptı ki bir öğretmen sanmıyorum öyle yapsın. Bence gidip işin aslını öğrenin ne olduğunu belki olay daha farklı olabilir.

İmkanlar hanımefendi, imkanlar... Benim kızımda üç yaşını bitirmeden kreşe gitmek zorunda kaldı, bakıcımız, bir akşam bizi ortada bıraktı sağolsun... Hasta da olsa gitti mecbur.. Sadece bir hafta hastane de yatmıştı o zaman izin alabilmiştim...

Hep aklımda var, sürekli kızımın ağzını arıyorum, ama küçük çocuklar bu durumu kabullenebiliyormuş en çok da bundan korkuyorum... Canım benim, kimbilir ne kadar korkmuştur... Birinci sınıfta öğretmenim kulağımı çekmişti, ne kadar utanmıştım... Hiç de bir şey yapmamoştım iftira kurbanı olmuştum... Gördüğüm ilk ve son şiddetti ama hiç unutmadım.. Sonra öğretmen değişti... Canım benim, çok hoşgörülüydü... Nur içinde yatsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…