şeytan işte bu!

Kediyi ona satan yer ile tel mesajlasmaları ifşa oldu. Geri vites yapıyor şimdi cani herif. Tıpçı arkadaşı için çekmişmiş o videyo da bilmem ne . Allah belasını versin. En kısa zamanda (sanmıyorum ama) önce yargıdan sonra da Allah'tan cezasını bulur.

Tıpçı arkadaşına attığı videoda ölmedin mi sen daha ! demez.
Vahşet resmen ya
300tlye serbest bırakmışlar.
Nasıl bi durumdayız ya.
Biri gözümün önünde bıçaklasa hiç umrumda olmaz.
Bde twitter hesabınddan birini kapatmış.
Bu olayında 3 ay önce olmuş nasıl şuan patladı anlamadım orasınıda.
Videoya izledim bağırsakları çıkmış kedinin ya.
Yarım saat mide bulantısı çektim..

Tıpçı arkadaşına attığı videoda ölmedin mi sen daha ! demez.
Vahşet resmen ya
300tlye serbest bırakmışlar.
Nasıl bi durumdayız ya.
Biri gözümün önünde bıçaklasa hiç umrumda olmaz.
Bde twitter hesabınddan birini kapatmış.
Bu olayında 3 ay önce olmuş nasıl şuan patladı anlamadım orasınıda.
Videoya izledim bağırsakları çıkmış kedinin ya.
Yarım saat mide bulantısı çektim..

Bu şahısın bir sözlükte yazarlığı varmış oradaki itiraf bölümüne yazmış. Babaannesinin mi ne muhabbet kuşu varmış. Ona da iğrenç şeyler yapmış, hayvan enfeksiyon kapıp ölmüş. Bunlar aramızda yaşamamalı ya potansiyel suçlu resmen canımız tehlikede :ssz:

kasım 2013'te oluyor olay.Videoyu bir arkadaşına atıyor. Arkadaşı da 3 ay sonra vicdan azabından,o insan müsveddesi cezasını çeksin diye paylaşıyor videoyu. Ama gelin görün ki cezasını da çekmiyor.Serbest bırakılıyor. Eskişehir'in yerel gazetelerinde haberler var. İsim vermem yasak sanırım ama ilgilenenler okuyabilir.

videyou izlemedim sadece çocugun yazdığı msjlrı okudum midem bulandı. psikopat manyak. hapse atılması lazım rehabilitasyon geçirmesi lazım. 3 kuruşa serbest bırakıyolar

Onlar birtakım canavardır,onlara insan denmez korkunç yaratıklar!!!:47:
böyle olaylarda öyle bir sinirleniyorumki bacaklarım uyuşuyor artık!:47:
bende birkeresinde topklu ayakkabısıyla tavşan ezeni gördüm hala gözlerimin önünde :47:

Back
X