Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Canım reglinin 3. günü bir hormon testi yaptır prolaktin için,korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum,yüksekse de ilaçla düşer tez zamanda hamile kalırsın inşallah.

Canım reglinin 3. günü bir hormon testi yaptır prolaktin için,korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum,yüksekse de ilaçla düşer tez zamanda hamile kalırsın inşallah.

inş o regl li görmem ama görürsem de inş bişey çıkmaz tatlım 1 damla bile olmadı bi yandan rahatlamaya çalışıyorum bir yandan acaba mı diyorum bugün sabah 7 de uyudum gece boyu döndüm durdum

inş o regl li görmem ama görürsem de inş bişey çıkmaz tatlım 1 damla bile olmadı bi yandan rahatlamaya çalışıyorum bir yandan acaba mı diyorum bugün sabah 7 de uyudum gece boyu döndüm durdum

bence canını bu kadar sıkma o da etkiler çünkü en iyi bi doktora görün bekleme bence adet gününü de en azından az da olsa rahatlatırsın kendini

hiç bişey senden önemli değil işinin bi kısmını tatil dönüşünü bıraksanda olur bence sen yarın git ve tatilini kafan rahat geçir belki bebeğin seni tatilde bekliyodur :))

ayyy inş tatlım ya valla benden çok eşim deli gibi haber bekliyo adet günümü ezberledi hergün acaba bu hamilelik belirtisi midir diye soruyo bendeki bişeyi :) sağlık ocaklarında bakılıyor mu bu kan değerine bir de test yapmak için daha çok erken dimi

valla o kunuda bi bilgim yok işte yapıyolardır heralde en azından yönlendiriler seni belki teste bile ihtiyacın yoktur farklı bişeydir bu

Kızlar umarım isteyen herkes en yakın zamanda bebeklerine kavuşur.ben de burdaki başlıkları takip ederken hamile kaldım ve belki etkisi olur diye size de yazayım.
1 ay soğan kürü uygulamıştım ama o ay hamile kalamadım ve daha sonra okuduğum bir başlık normal yumurtlayanlarda soğan kürünün olumsuz etki yarattığı yönündeydi bilginiz olsun.Benim dikkat ettiğim şeyleri yazayım,hamile kaldığım ay yumurtlama zamanında gün aşırı deniyor ama biz her gün deneme yaptık,hatta zamanı biraz geniş tutun erken ya da geç olabiliyor.yaklaşık bir 10 gün kadar elinizden geldiğince denemeye çalışın ve de sonrasında hemen duş almayın,sabaha bırakın.
Ayrıca kendimi takip ettiğimde bir ay az biray fazla kanamam oluyordu,bir sağ bir sol yumurtalıktan olduğu için,ben çok olan aya yoğunlaştım.
Bir de reglim 1 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı,attım çöpe,ertesi gün dr.a gidip tedaviye başlayalım dedik,kan testinde pozitif çıktı,çok küçük olduğu için idrarda görünmeyebiliyor,regl gecikse bile...benim döngü 30 gün olduğu için de olabilir.Eve gelince baktım testte çift çizgi vardı=)yani saatler sonra belirebiliyor küçükse,her ne kadar 5 dakika sonra doğru olmaz deseler de bende öyle olmadı.
Umarım yardımcı olabilmişimdir,Rabbim tez zamanda bebeklerine kavuştursun isteyen herkesi

ben bu ay içerinde bi test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı aklımda soru işareti kalmasın diye ertesi gün bi daha test yaptım onda hiç belirmedi ikinci çizgi bende ümidi kestim acaba varnıdır ki bişeyler

KIZLAAAR 200. NUMARALI SAYFAMIZ HAYIRLI OLSUN.

scarlet canım çok sağol verdiğin bilgiler için çok faydalı bence anlattıkların

valla o kunuda bi bilgim yok işte yapıyolardır heralde en azından yönlendiriler seni belki teste bile ihtiyacın yoktur farklı bişeydir bu

inş bişeyin yok der geri gönderir tatlım ya yarın bi sağlık ocağını deniycem bakalım.Bi de göğüs ucum şişti bombeli oldu baya o koyu bölge 2. göğüs gibi duruyo:44: bi bağlantısı var mıdır acep.yoksaaaa hamilelik belirtisi olaiblir miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 10 gün var daha amaaa

yaaa e biz boş yere mi tuttuk kendimizi gün aşırı olcak diye keşke salıvereydik o zaman

olur olur inşallar öyledir yarın haber ver mutlaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…