- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.981
kızlar merhaba benim çok acil uyardıma ihtiyacım varadetime 10 gün var dün gece sol göğüsümü merak ettim sıktım biraz niye yaptım bilmiyorum ama içimden bi ses yap dedi :44: 3. sıkmaya çok hafif ucu ışıkta zor görülcek şekilde ıslandı şeffaf bir sıvıyla.Biraz daha sıkınca çok az daha belirginleşti ama hala 1 damla bile olmadı kabarklık bile olmadı ne iş anlamadım.Prolaktin yükseldi diye mi olmuştur eğer olduysa biz boşa mı uğrşıyoruz :18: korku sarmaya başladı beni görümceme gösterdim süt filan değil merak etme 1 damla bile olmadı sıkınca normal öyle sıvı gelmesi dedi :44: noolurrr yardım edinn sağ göğüsümde yok
Elimde olmadan korkuyorum hiç beklemediğim birşeydi çünkükızlar inş öyle bi durumum yoktur ya
Canım reglinin 3. günü bir hormon testi yaptır prolaktin için,korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum,yüksekse de ilaçla düşer tez zamanda hamile kalırsın inşallah.
sen bence iini garantiye al bi doktora görün ne olur ne olmaz sonradan pişman olmazsın en azından
inş o regl li görmem ama görürsem de inş bişey çıkmaz tatlım 1 damla bile olmadı bi yandan rahatlamaya çalışıyorum bir yandan acaba mı diyorum bugün sabah 7 de uyudum gece boyu döndüm durdum
bence canını bu kadar sıkma o da etkiler çünküen iyi bi doktora görün bekleme bence adet gününü de en azından az da olsa rahatlatırsın kendini
inş tatlım yarın gidebilsem keşke ama çok iş var pazar gününe kadar bitmesi gereken ne yapcam bilemiyorum
hiç bişey senden önemli değil işinin bi kısmını tatil dönüşünü bıraksanda olur bence sen yarın git ve tatilini kafan rahat geçir belki bebeğin seni tatilde bekliyodur :))
ayyy inş tatlım ya valla benden çok eşim deli gibi haber bekliyo adet günümü ezberledi hergün acaba bu hamilelik belirtisi midir diye soruyo bendeki bişeyi :) sağlık ocaklarında bakılıyor mu bu kan değerine bir de test yapmak için daha çok erken dimi
KIZLAAAR 200. NUMARALI SAYFAMIZ HAYIRLI OLSUN.
scarlet canım çok sağol verdiğin bilgiler için çok faydalı bence anlattıkların
KIZLAAAR 200. NUMARALI SAYFAMIZ HAYIRLI OLSUN.
scarlet canım çok sağol verdiğin bilgiler için çok faydalı bence anlattıkların
valla o kunuda bi bilgim yok işteyapıyolardır heralde en azından yönlendiriler seni belki teste bile ihtiyacın yoktur farklı bişeydir bu
Kızlar umarım isteyen herkes en yakın zamanda bebeklerine kavuşur.ben de burdaki başlıkları takip ederken hamile kaldım ve belki etkisi olur diye size de yazayım.
1 ay soğan kürü uygulamıştım ama o ay hamile kalamadım ve daha sonra okuduğum bir başlık normal yumurtlayanlarda soğan kürünün olumsuz etki yarattığı yönündeydi bilginiz olsun.Benim dikkat ettiğim şeyleri yazayım,hamile kaldığım ay yumurtlama zamanında gün aşırı deniyor ama biz her gün deneme yaptık,hatta zamanı biraz geniş tutun erken ya da geç olabiliyor.yaklaşık bir 10 gün kadar elinizden geldiğince denemeye çalışın ve de sonrasında hemen duş almayın,sabaha bırakın.
Ayrıca kendimi takip ettiğimde bir ay az biray fazla kanamam oluyordu,bir sağ bir sol yumurtalıktan olduğu için,ben çok olan aya yoğunlaştım.
Bir de reglim 1 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı,attım çöpe,ertesi gün dr.a gidip tedaviye başlayalım dedik,kan testinde pozitif çıktı,çok küçük olduğu için idrarda görünmeyebiliyor,regl gecikse bile...benim döngü 30 gün olduğu için de olabilir.Eve gelince baktım testte çift çizgi vardı=)yani saatler sonra belirebiliyor küçükse,her ne kadar 5 dakika sonra doğru olmaz deseler de bende öyle olmadı.
Umarım yardımcı olabilmişimdir,Rabbim tez zamanda bebeklerine kavuştursun isteyen herkesi
inş bişeyin yok der geri gönderir tatlım ya yarın bi sağlık ocağını deniycem bakalım.Bi de göğüs ucum şişti bombeli oldu baya o koyu bölge 2. göğüs gibi duruyo:44: bi bağlantısı var mıdır acep.yoksaaaa hamilelik belirtisi olaiblir miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii10 gün var daha amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?