- 11 Kasım 2008
- 1.767
- 84
- 358
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.961
hoşgeldin topiğe ilkönce. daha önceden görmemiştimde....
uyku hali tabi belirtiler arasındaymış ama... sen yinede belirtilere takılma herkezde farklı... vaktin geldiğinde yaparsın testini. üzülmessin
hayırdır? anlat anlat kafamız dağılır en azından...
ben bugün kayıt oldum ya buraya onu anlatıyodum ona heycanla bu arada ben çalışıyorum bugünde izin günüm normalde evin bütün işlerini bugün yapıyorum işte öyle anlatıyodum ona kayıt oldum falan diye ama sabahtan beri kalkamadım başından hala falan dedim oda durduk yere e kalk hadi o zaman yap işlerini dedi ne bileyim ben heycanlı haycanlı anlatırken hiç beklemediğim bi cvp verince canımı sıktı bende çıkıştım biraz
ben bugün kayıt oldum ya buraya onu anlatıyodum ona heycanla bu arada ben çalışıyorum bugünde izin günüm normalde evin bütün işlerini bugün yapıyorum işte öyle anlatıyodum ona kayıt oldum falan diye ama sabahtan beri kalkamadım başından hala falan dedim oda durduk yere e kalk hadi o zaman yap işlerini dedi ne bileyim ben heycanlı haycanlı anlatırken hiç beklemediğim bi cvp verince canımı sıktı bende çıkıştım biraz
tatlım bişe değil ki bu, canını sıkma sen böyle şeylere, aslında buaralar hepimiz alınganız bol miktardahamile miyiz neyiz acep
üzülme canım ya.. erkekler bizim kadar anlayıslı olamıyolar malesef.. bi de iş stresi fln.. ama o seni kırmak istememiştir emin ol coktan pişman olmustur.. takma kafana arkadasım..
ya aslında öyle bi insan değil bazen birden bire böyle düşüncesiz davranıyo canımı sıkıyo.. ama pişman olmuş :) biraz önce eve geldi yanıma özür dilemeye en azından bunu düşünebilmiş:) ya biz kadınlar ne kadar garibiz yaa.. aynı insana deli gibi kızarken yine aynı insanın yaptığı bi hareketle çok mutlu olabiliyoruz:) normalde böyleyken hamileyken nasıl olcaz çok merak ediyorum
aynı benim eşim işte, klasik bunlar ya takma kafana, onlara çok boş geliyor, heleki akşam ben giriyorum ya bişley demiyor ama kıskanıyor onla ilgilenmiyorum artık burda sohbet ediyorum kendi kendime gülüyorum filan diyeama insan kız kıza muhabbet etmek istiyor ya, burdaki sohbet çok başka, eşle konuşmak güzel ama, burda kafadar arkadaşlarla sohbet süper bişey. yani senin eşin tek değil üzülme, hepimizinki aşağı yukarı boş bir iş olarak görüyor bizim burdaki muhabbetimizi aman öyle sansınlar
ben demiştim sana canım.. :)) evet kadınları mutlu edebilmek cok kolay.. kadının özünde var merhamet bagıslama duygusu bu da anneligin dogustan kadında olmasından kaynaklanıyo sanırım.. belkide hamişssindir kızzz :))
çok sağol canım hamişsin ne güzel maşallah, darısı başımıza inşallah, sen sık sık uğra bizede bulaşsın
kızlar merhaba benim çok acil uyardıma ihtiyacım varadetime 10 gün var dün gece sol göğüsümü merak ettim sıktım biraz niye yaptım bilmiyorum ama içimden bi ses yap dedi :44: 3. sıkmaya çok hafif ucu ışıkta zor görülcek şekilde ıslandı şeffaf bir sıvıyla.Biraz daha sıkınca çok az daha belirginleşti ama hala 1 damla bile olmadı kabarklık bile olmadı ne iş anlamadım.Prolaktin yükseldi diye mi olmuştur eğer olduysa biz boşa mı uğrşıyoruz :18: korku sarmaya başladı beni görümceme gösterdim süt filan değil merak etme 1 damla bile olmadı sıkınca normal öyle sıvı gelmesi dedi :44: noolurrr yardım edinn sağ göğüsümde yok
yaaa kızlar içimden ne geçiyo biliyomusunuz sanki hepimizin testleri pozitif çıkcak gibi geliyo :))
kızlar bişey diyin nolur
kızlar bişey diyin nolur
ah canım benim şuan itibari ile inşallah öyle çıkar, çünkü sabah nep net bir tek çizgi çıktı benimki sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?