- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.021
hissettklerimiz cok benzer geldi bana. bende bu ay aynı seyleri yasadmm.. sonra dedm kendi kndime bu kdr erken belirti falan vermes sacmalaama :) ama bi hafta once ogrendm kii hamileymm.. insallah sende hamilesndr:))
benim annemin rahim ağzı biraz dönükmüş bana demişti doktora gittiğinde sr bakalım belki bana benzemişsindir diye ama ben o söylemeden önce gitmiştim doktora yani sorma fırsatım olmadı ama doktor hiç bişeyim olmadığını söyledi öyle bişey olsa söylerdi heralde demi sizce tekrar gideyim mi doktora bunun için
Kızlar adetime 3 gün var ama kasıklarım belim çok ağrıyor halsizim gecen günlerde tansiyonum düştü zannettim durduğum yerde gözerim karardı acaba hamile olabilirmiyim nedense içimde öyle bir his var ki günler geçmiyor.Eğer adet olucaksam da bir an önce olayım umutlarımız diğer aya kalsın bekleyiş çok sıkıcı.
benim annemin rahim ağzı biraz dönükmüş bana demişti doktora gittiğinde sr bakalım belki bana benzemişsindir diye ama ben o söylemeden önce gitmiştim doktora yani sorma fırsatım olmadı ama doktor hiç bişeyim olmadığını söyledi öyle bişey olsa söylerdi heralde demi sizce tekrar gideyim mi doktora bunun için
Kızlar adetime 3 gün var ama kasıklarım belim çok ağrıyor halsizim gecen günlerde tansiyonum düştü zannettim durduğum yerde gözerim karardı acaba hamile olabilirmiyim nedense içimde öyle bir his var ki günler geçmiyor.Eğer adet olucaksam da bir an önce olayım umutlarımız diğer aya kalsın bekleyiş çok sıkıcı.
Kızlar bebek çok istiyordum ama eşim tam belli olmasa da ağustosta 4 aylığına yanımdan ayrılacak ve dönüp tekrar bir 4 ay gitme ihtimali de var. işin kötüsü ben ağustosa kadar hamile kalırsam geldiğinde beni 4-5 aylık hamile ve diğer döndüğünde de bebek ile görebilir. yani bu herşeyi kaçırdığı anlamına geliyor ve benim de yalnız bir hamilelik geçirdiğim...
acaba denemeleri bıraksak mı.... oof of
arkadaşlar ben geldim ama herkesin çıkıp gittiği saate geldim ancak, kayınvalidemdeydim, aman Allahım beni bi yedirdi bi yedirdi, eve gelince çok afedersiniz kustum o derece yani. yok anne doydum diyorum kadıncağız inanmıyor ne yedinki diyo ısrar ediyor, kırılmasın diye yemeye çalışıyorum ama sonuç hep aynı, eve gelince hazin son
ayy bugün ne oldu anlatayım size, apartmandan çıktım, kapıda 2 tane komşu oturuyor, 60 yaşlarında, merhabalaştık, kadın dediki bak ben sayıyorum sen tam 2 senelik evli oldun hadi artık bebek memek yokmu diyorben şok şok şok tabi, kadın yememiş içmemiş benim evliliğimi hesaplıyor düşünün :120: şaştım kaldım, yok dedim teyze tamam bundan sonra olur inşallah ben biraz gezip tozmak istedim dedim, tamam ama yeter artık hadi bakalım diyor yanındaki de diyoki " yok yok iyi yaptın sen aferim sana diyor birbirinizi iyice tanıdınız garantilediniz aferim size" diyor. hey Allahım yaa gülermisiniz ağlarmısınız, demek bunlar oturup benim çocuk yapma vaktimi bile hesaplıyor sosyal psikolojik baskı işte bu ama Allahıma çok şükür beni etkilemiyor, Allah en hayırlı zamanı bizden çok daha iyi bilir
mutlaka vercem tatlım inş sağlık sorunu değil de bebektir.o zaman dileyin benden ne dilerseniz
yaa kızlar ne dicem 4 temmuz benim evlilik yıldönimüm sizce o gün test yapayım mı belki süpriz olur yoksa 6 sını bekliyeyim mi ne dersiniz
gene tek basima kaldim topik de. Allahim hepimize yardim et bu ay.
ama nedense benim umudum yok.bat 5 temmuz ama hic bir belirtim yok. gündüz yazmissiniz. bazilarinda da belirti olmuyormus hic. ama bence insan hisseder yaa. icine düsünce
efsunnnn canim listeyi her gördügümde kalbim carppiyor yaa
bu ay sogan küürü yaptim bir dahaki ay yapmam sanirim . cünkü benim yumurtaliklarimla ilgili hic bir sorunum yok birde ters etki yapmasin.
birde esime keciboynuzu uygulayamiyorum burada almanya da keciboynuzu bulamadigim icin.
bende propolis (ari sütü, polen karisimi birsey) ve coenzym ve de ginseng aldim. kapsül olarak. bakalim daha yeni basladi bugün. bu ay olmaz diye düsünyüorum ben o yüzden.
belkide agustos a yazarim bende hamileyimm deiye
1,5 yıldır hep adet oluyorum ya sanki bana yine birşey yokmuş gibime geliyor
ben çok kötüyüm kızlar yediğimi çıkartıyorum
ben çok kötüyüm kızlar yediğimi çıkartıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?