Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

ben kısaca hikayemi anlatayım sizlere kızlar.. su an 2 bucuk ay önce ikinci evliligimi yaptım ben ilk evliligimde esimden dolayı bebegimiz olmadı.. esimde varikosel vardı ve spermlerinin %80 i ölüydü.. farklı sebeplarden dolayı anlasamadık ayrıldık.. su an korunmuyoruz ve benim yarın adet günüm bilmiyorumm yani kafam cok karısık o korku hamile kalamama korkusu yapıstı sanki üzerime.. evlendigimden beri 2 kez adet oldum.. duanızı eksik etmeyin kızlar..

inşallah bebeğine kavuşursun ama sen yeni bir başlangıç yapmışsın geçmişi düşünmemeye çalış bence ne kadar stres okadar kötü çünkü.tez zamanda hamiş kalırsın inşallah

bende dünden beri asırı uyku hali var.. uyurgezer gibi dolanıyorum bugun ortalıkta simdi gidip yatıcam zaten.. sizce bu bi belirti olabilirmi?? kendimide kandırmak istemiyorum yaa.. (

tabi 2 gün önce elif listeyi güncelledi 27 olmuşlar maşallah dedim ya darısı başımıza

bakalım ağustos'a girerken bizim durum ne olacak. o topikte de her hamiş haberine çok sevinmiştik.

geçen ay zaten hamiş olmaktanda korkuyordum. ilaç kullandım, röntgen çektirdim derken, korktum istedim ama istemedim. inş. bu ay gelir bebişlerimizde seviniriz. birbirimizle paylaşırız...

bende dünden beri asırı uyku hali var.. uyurgezer gibi dolanıyorum bugun ortalıkta simdi gidip yatıcam zaten.. sizce bu bi belirti olabilirmi?? kendimide kandırmak istemiyorum yaa.. (

hoşgeldin topiğe ilkönce. daha önceden görmemiştimde....

uyku hali tabi belirtiler arasındaymış ama... sen yinede belirtilere takılma herkezde farklı... vaktin geldiğinde yaparsın testini. üzülmessin

senin bat ne zaman yarınmı demiştin karıştıryormuyum yoksa

inşallah canım ya

kızlar canım sıkıldı dyrduk yere

hayırdır ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…