- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #1.941
kızlar ben yan topikten haziran topiğinden benide ekleyinnlisteye 12 temmuzu bekliyrummm 4 aydr yumurtalık takibi yaptıryrum bu ay yine gitcez bakalmı hayrılısı hepinize bolbol saygılar
slm arkadaslar nasılsınız
ekledim canım inşşallah bu ay gönlüne göre olur
yok haziran topiği 27 hamiş çıkardı.ilk hafta 12 hamiş çıktı.inşallah devamı gelir uğurun bu topikte aynı şekilde devam ederinşallah hepimizinn gecen ay 12 adet hamile cıkarmışsınzz bu kelimenizden etkilendim bi giriş yapayım dedim topğgnize
ben kısaca hikayemi anlatayım sizlere kızlar.. su an 2 bucuk ay önce ikinci evliligimi yaptım ben ilk evliligimde esimden dolayı bebegimiz olmadı.. esimde varikosel vardı ve spermlerinin %80 i ölüydü.. farklı sebeplarden dolayı anlasamadık ayrıldık.. su an korunmuyoruz ve benim yarın adet günüm bilmiyorumm yani kafam cok karısık o korku hamile kalamama korkusu yapıstı sanki üzerime.. evlendigimden beri 2 kez adet oldum.. duanızı eksik etmeyin kızlar..
inşallah bebeğine kavuşursun ama sen yeni bir başlangıç yapmışsın geçmişi düşünmemeye çalış bence ne kadar stres okadar kötü çünkü.tez zamanda hamiş kalırsın inşallah
yok haziran topiği 27 hamiş çıkardı.ilk hafta 12 hamiş çıktı.inşallah devamı gelir uğurun bu topikte aynı şekilde devam eder
wayy 27'ye geldiler demek. maş.... bizde hamiş olmayan kalmıyacak inş...
tabi 2 gün önce elif listeyi güncelledi 27 olmuşlar maşallah dedim ya darısı başımıza
bende dünden beri asırı uyku hali var.. uyurgezer gibi dolanıyorum bugun ortalıkta simdi gidip yatıcam zaten.. sizce bu bi belirti olabilirmi?? kendimide kandırmak istemiyorum yaa..(
bende dünden beri asırı uyku hali var.. uyurgezer gibi dolanıyorum bugun ortalıkta simdi gidip yatıcam zaten.. sizce bu bi belirti olabilirmi?? kendimide kandırmak istemiyorum yaa..(
inşallah canım yabakalım ağustos'a girerken bizim durum ne olacak. o topikte de her hamiş haberine çok sevinmiştik.
geçen ay zaten hamiş olmaktanda korkuyordum. ilaç kullandım, röntgen çektirdim derken, korktum istedim ama istemedim. inş. bu ay gelir bebişlerimizde seviniriz. birbirimizle paylaşırız...
kızlar canım sıkıldı dyrduk yere
senin bat ne zaman yarınmı demiştin karıştıryormuyum yoksa
inşallah canım ya
hayırdır ??
kızlar canım sıkıldı dyrduk yere
ya ne bileyim eşim bişey söyledi canımı sıktı sert çıktım galiba biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?