- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.001
olur olur inşallar öyledir yarın haber ver mutlaka :)
yaa kızlar ne dicem 4 temmuz benim evlilik yıldönimüm sizce o gün test yapayım mı belki süpriz olur yoksa 6 sını bekliyeyim mi ne dersiniz
slm kızlar ben geldiimm
ya kızlar bu birinci hafta grubu ne kalabalık ne heyecan ne heyecaninşallah peşpeşe güzel haberler verirsinizz
seval88----------------------------------------------------> 1 Temmuz
secret1985---------------------------------------------------1 Temmuz
funda30----------------------------------------------------> 1 Temmuz
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
naz034------------------------------------------------------1 Temmuz
missyaman----------------------------------------------------1 Temmuz
dombrabre----------------------------------------------------1 Temmuz
hadi kızlar sabredin az kaldıı inşalllah .ayın birinde nüfusunuz artsın inşalllah
işin kötüsü bu pazar tatile gidiyoruz acaba yarın sağlık ocağına gitsem orda prolaktin ölçümü yapılır mı ?
Kızlar adetime 3 gün var ama kasıklarım belim çok ağrıyor halsizim gecen günlerde tansiyonum düştü zannettim durduğum yerde gözerim karardı acaba hamile olabilirmiyim nedense içimde öyle bir his var ki günler geçmiyor.Eğer adet olucaksam da bir an önce olayım umutlarımız diğer aya kalsın bekleyiş çok sıkıcı.
bence bekle benimde öyle oluyo adetime az kaldığında.. ama inşallah hamilesindir adet günün gelmediğ için varsa bile yok gibi gösterebilir boşuboşuna canını sıkmış olursun varsa eğer :)
canım benimki piskolojik olabilir insan kendini okadar fazla dinliyorki bu dönemlerde gerçekten çok tuhaf bir durummuş 2 yıl korunduk ben böyle uğraşıldığını bilmiyordum buraya üye olduktan sonra öğrendim :) rabbim isteyen herkese nasip etsin nediyim.
benim de prolaktin hormonum yüksek çıktı 2 aydır tedavi görüyorum ama böyle belirtiler yoktu bence git bir hastaneye ölçtür derim nedenini bilmemek daha zordur.
yarın deniycem bi ölçtürmeyi inş sonuç iyi olur.Akşama doğru göğüs hassasiyeti de başladı bende uçları tahriş olmuş gibi ağrıyo biraz dokununca filan uçları sivrileşti ve yuvarlak uç koyu bölge baya bir şiş inş hamilelik belirtisidir bunlar
bence öyle hamilesin :))
ayy inşşş ağzından bal damlıyo fıstık yaaaaa10 gün var daha adet belirtisi bende imkanı yok 10 gün önce başlamaz o yüden baya bi umutluyum ama düşünmemeye çalışıyorum bi yandan da belki psikolojik belirti çıkarırım kendi kendime diye ama valla da acıyo inş hepimiz burda hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm diye bağırır göbekler atarızzzzzzzzzz
inşallah canım yaaaaa seninde ağzından bal damlıyo valla :))...
hissettklerimiz cok benzer geldi bana. bende bu ay aynı seyleri yasadmm.. sonra dedm kendi kndime bu kdr erken belirti falan vermes sacmalaama :) ama bi hafta once ogrendm kii hamileymm.. insallah sende hamilesndr:))ayy inşşş ağzından bal damlıyo fıstık yaaaaa10 gün var daha adet belirtisi bende imkanı yok 10 gün önce başlamaz o yüden baya bi umutluyum ama düşünmemeye çalışıyorum bi yandan da belki psikolojik belirti çıkarırım kendi kendime diye ama valla da acıyo inş hepimiz burda hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm diye bağırır göbekler atarızzzzzzzzzz
canım sen yarın ne zaman gitcen doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?