Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

hiç duramıyorum var ya işe geldim ama izin alıcam üşüttüm sanırım daha bata 7 gun var çok erken hamilelik için

günaydın arkadaşlar... nasılsınız bakayım...

dün yapmadığım şeyi yapmışım. havlularla uyuyup kalmışım. şimdi heryerim tutuk.

bat ı 1- 2 temmzu olan canlar var mı belirtiler yawwww ben de malesef yok, gece yine kasıklarım ağrıdı uyandırdı hatt a, am şimdi yine yok, biraz akıntılar var ben de kırmızılar yerine , psiklojik olarak kırmızlar yerine akıntı geliyor galiba, gelmesin istyos yaaa hayırlısı, siz de nevar yoookkkk

Canım iyi ol derken kötü etmiyim nane düşüğe sebep oluyosa içme

arkadaşta bebiş düşünüyordu da; benim martta çok gecikmişti adetim. dedi ki ilk önce test yaptır, bebek yoksa nane iç. adet söktürür. yoksa düşükte yaparmış vs.dedi... ozmn bebiş şüpem yoktu, ama yinede test yaptım birşey çıkmayınca nene içtim. baya iyi geldi... onun yalancısıyım

belki o belirtiler senin için hamişlik belirtisidir... inş. senin isminin yanında hamiş yazar...

doğrudur ben bilmiyodum bu ay ben çok içtim ama bende çok üşütmüştüm onu içince iyi geliyodu hayırlısı artık

Günaydın kızlar

Herkese hayırlı cumalar...Ben güne kötü başladım malesef kırmızılarım koşa koşa geldiler sabah sabah

P.tesi dr yolu gözüktü bana..:18:

kızlar günaydın, dün adet günümdü bir günde olsa ilk defa gecikti, çok umutlanmak istemiyorum ama kanda baktırsammı acaba, dünden beri haslanacakmışım gibi kasık ağrılarım var, karar veremedim bir türlü. saat 4 gibi kanı versem sonucu ne kadar sonra verirler acep, bugün alabilirmiyimki, napacağımı bilemedim kızlar yardım edin bana:18:

doğrudur ben bilmiyodum bu ay ben çok içtim ama bende çok üşütmüştüm onu içince iyi geliyodu hayırlısı artık

inş. gelir bebişin üzülme nasip. bir arkadaş düşsün diye bebeğine yapmadığı kalmamış. ama o inatla tutunmuş.. ve okula gidiyor.

biz elimizden geleni yaparıs, gerisi Yaradana kalmış.... yapamadığımız, bilmediğimiz, bebeğe zararlı birşey yaparsakta gelecekse dünyaya gelir sağlıklaa.... merak etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…