- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.041
canlarım günaydın, hayırlı cumalar,
bende dün akşam yediklerimin tümünü çıkarttım ama kayınvalidemin zorla yedirmesi yüzünden oldu, çünkü kan testi ve idrar testi dahil bişey çıkmamıştı bende. yani benimkinin sebebi bu, inşallah seninki bebektendir
ben çok kötüyüm kızlar yediğimi çıkartıyorum
canım ilaç içmemeye özen göster eve git bi güzel dinlen uyu bebek için çok erken sanırım üşütmüş olabilrsin nane limon çok iyi geliyor
tmm cnm eve gidince yapıcam çok sağolasın
hiç duramıyorum var ya işe geldim ama izin alıcam üşüttüm sanırım daha bata 7 gun var çok erken hamilelik için
Canım iyi ol derken kötü etmiyim nane düşüğe sebep oluyosa içme
bat ı 1- 2 temmzu olan canlar var mı belirtiler yawwwwben de malesef yok, gece yine kasıklarım ağrıdı uyandırdı hatt a, am şimdi yine yok, biraz akıntılar var ben de kırmızılar yerine , psiklojik olarak kırmızlar yerine akıntı geliyor galiba, gelmesin istyos yaaa hayırlısı, siz de nevar yoookkkk
arkadaşta bebiş düşünüyordu da; benim martta çok gecikmişti adetim. Dedi ki ilk önce test yaptır, bebek yoksa nane iç. Adet söktürür. Yoksa düşükte yaparmış vs.dedi... Ozmn bebiş şüpem yoktu, ama yinede test yaptım birşey çıkmayınca nene içtim. Baya iyi geldi... Onun yalancısıyım
belki o belirtiler senin için hamişlik belirtisidir... inş. senin isminin yanında hamiş yazar...
hiç duramıyorum var ya işe geldim ama izin alıcam üşüttüm sanırım daha bata 7 gun var çok erken hamilelik için
Izin alsan canım şuan bebeğin tutunmaya çalışıyo dinlenmem gerekli toparlarsınn kendini
doğrudur ben bilmiyodum bu ay ben çok içtim ama bende çok üşütmüştüm onu içince iyi geliyodu hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?