Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

canım eczaneden test alıp yapsan çıkar artık.kana daha sonra gidersin olmazmı.sanırım kanı bugün yaptırıyosun yarın alıyosun.inşallah hamilesindir canım.

banada bir ebe dedi bunu eşimin ablası hemşire kontrolle gitmiştim ağrım vardı kendisi çok ii bir ebeymiş kontrol etti rahim dönüklüğü var dedi ama ben doktora her ay giderim düzenli olarak ve banada bugüne kadar böyle birşey demedi kime inanacağımı şaşırdım :18: yaaa

kıslar günaydın nasılsınız bakalım?bu gece rüya gördüm ovulasyon testi yapıyorum çift çizgi görüyorum sonra bir bakıyorumki yaptığım test gebelik testiymiş çok seviniyorum.sabah kalktım etkisiyle ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı ne bekliyosam artık.

evet canım tama zamanıdır kanda baktırman için , ben de 1 günüm geçsin bakcam hemen , pazartesi salı

Günaydın kızlar

Herkese hayırlı cumalar...Ben güne kötü başladım malesef kırmızılarım koşa koşa geldiler sabah sabah

P.tesi dr yolu gözüktü bana..:18:

sanada ve diğer arkadaşlara da hayırlı cumalar... geçmiş olsun buarada.... inş. temmuzun sonunda hamiş haberlerini alırız senin...

Günaydın kızlar

Herkese hayırlı cumalar...Ben güne kötü başladım malesef kırmızılarım koşa koşa geldiler sabah sabah

P.tesi dr yolu gözüktü bana..:18:

hayırlı cumalar tatlım , kırımızılar koyu mu, belki yerleşme kanıdır, ondan sordum, hepten gelmeye başlamadan üzülme dur

Tatlım inşllh bebiştir ama ben olsam p.tesine kadar bekler işi sağlama alırdım.Varsa zaten o güne kadar değerlerin iyice katlanmış olur eğer yoksa h.sonu olursun zaten...Ama tabiki gönlüm bebişten yana
Sakın yanış anlama bi hevesle o kadar test yapıyoruz çıkmayınca moral çok bozuluyor

ayyyy çok hoşsun canım Allah iyiliğini versin bi bırakamadın ovulasyon testini

canım eczaneden test alıp yapsan çıkar artık.kana daha sonra gidersin olmazmı.sanırım kanı bugün yaptırıyosun yarın alıyosun.inşallah hamilesindir canım.

inşallah canım ya vakit geçmiyo valla, dün akşam evde test olsaydı yapacaktım ama test almamaya kendi kendime söz vermiştim, sonrada pişman oldum keşke alsam dedim, hayırlısı olsun artık dediğim gibi çok umutlanmak istemiyorum

Darısı gebelik testinin başına diyoruz o zaman

Kızlar dün bugunden için test yapacağım diodum ya yapmadım sabah eşim vazgeçirdi bende içimden zaten yoktur bu ay dedim vazgeçtim

ya bu topiğe girmediğim zaman umutsuzluğa kapılıorum girip okuduğum zaman vardır die heyecan yapıorum

kıslar duydumki bi arkadaşım hamile kalmış.düşünebiliyomusunuz kıs doktor tedavisi görüyomuş yumurtlama tembelliği varmış klomen kullanmış sanırım sonrada çatlatma iğnesi şimdide ikizleri olcakmış.kız kocasından boşancakdı bide allahım nasip etmiş ne güzel darısı başımıza artık.bide bana laf soka soka sen ikiz istiyodun bak onun olmuş diyolar.(eskiden beri hep ikiz bebek severim bende ) heralde bunlara 2 yıldır korunmadığımı söylesem bana neler yaparlar. gıcıklar

canım hayırlısı olsun bebektir inş. gecikmenin sebebi özel hastanede yaptırısan 45 dk sonra sonucu veriyorlar sağlık ocaklarıda1 gün sonra veriyo ama bence pazartesiye kadar bekle derim ve düşünmemeye çalış aklın hep ordayken beyin ister istemez farklı bir emir veriyor oda adet gecikmesi yapyor.dahada umut verici oluyor batı belirtileri düşünmeden yola devam edelim :)

Yok tatlım yaaa şimdilik koyu ama devamı gelir bunun...Aslında şaşırmadım hiçbi belirti falan yoktu çünkü..

benim de bat 1-2 gün var, ben de de belirti yok zaten, kasıklarım da ağrıyor, her an adet olacakmışım gibime geliyor, olsun canım yine temmuz grubundayız ama olsa da üzülme, temmuz bizim hamiş ayımız inşallah, yine aynı bata denk geliyoss, var bir hikmet inşallah hayırlısıyla

biliyorum canım bende diyorum beklesemmi ama karar veremedim bir türlü kasık ağrılarımda var hasta olacakmışım gibi geliyor, yanlış anlama olurmu hiç bende çok moralimi bozuyor diye test almıyordum bayadır. napsamki

Herşeyin hayırlısı hayatım hiç canını sıkma.Bende hergün bir yakınımın bebek haberini alıyorum.Herkes bizim de istemediğimizi biliyor.Yüzüme neden bebeğin yok daha kusur kimde diyen bile oldu.Rabbim herşeyin vaktini bekliyor..

Valla canım bende de şöle oluyo mesala günüm geçti ya diyorum acaba hamilemiyim düşün düşüb gelmiyo kırmısılar sonra gidiyorum kan veriyorum sonuç negatif 2 saat sonra kırmızılar geliyo geçen ay öyle oldu 7 gün geçikti kana gitti negatif iki saat sonra geldi benimkiler.o yüzden ben valla 1 gün geçsin kanda yaptırım sonucu görürüm negatifse gelsinde bari sıkıntıdan günüm ileriye atmasın.yani bence

bizimde 4 ay sonra 2 sene olcak bizde hiç korunmadık desem yeridir ama bizde düzenli ilşki ve özellikle yumurtlam günlerine dikkat etme yoktu neyse 1 sene sonra tam artık dedik ve kimselere söylemedim taki eşimin sperm sonucunu alana kadar ailesiyle paylaştım ve bana yapmadıklarını bırakmadılar benim tek sebebim eşimin ailesi yüzünden oluşan strest diyebilirim kayınpederim bile karışıyor artık düşünün yani ama allaha havale ediyorum çünkü verecek rabbimde o alacak olanda o ve inanıyorum bütün hepimizin vakti saatini doldurmamıza zamanımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…