- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.061
sağolun canlarım şimdi biraz daha iyiyim işten izinde alamadım tuzlu bisküvi aldım yiyorum inş.iyi gelir
kızlar günaydın, dün adet günümdü bir günde olsa ilk defa gecikti, çok umutlanmak istemiyorum ama kanda baktırsammı acaba, dünden beri haslanacakmışım gibi kasık ağrılarım var, karar veremedim bir türlü. saat 4 gibi kanı versem sonucu ne kadar sonra verirler acep, bugün alabilirmiyimki, napacağımı bilemedim kızlar yardım edin bana:18:
benim annemin rahim ağzı biraz dönükmüş bana demişti doktora gittiğinde sr bakalım belki bana benzemişsindir diye ama ben o söylemeden önce gitmiştim doktora yani sorma fırsatım olmadı ama doktor hiç bişeyim olmadığını söyledi öyle bişey olsa söylerdi heralde demi sizce tekrar gideyim mi doktora bunun için
kızlar günaydın, dün adet günümdü bir günde olsa ilk defa gecikti, çok umutlanmak istemiyorum ama kanda baktırsammı acaba, dünden beri haslanacakmışım gibi kasık ağrılarım var, karar veremedim bir türlü. saat 4 gibi kanı versem sonucu ne kadar sonra verirler acep, bugün alabilirmiyimki, napacağımı bilemedim kızlar yardım edin bana:18:
Günaydın kızlar
Herkese hayırlı cumalar...Ben güne kötü başladım malesef kırmızılarım koşa koşa geldiler sabah sabah
P.tesi dr yolu gözüktü bana..:18:
Günaydın kızlar
Herkese hayırlı cumalar...Ben güne kötü başladım malesef kırmızılarım koşa koşa geldiler sabah sabah
P.tesi dr yolu gözüktü bana..:18:
kıslar günaydın nasılsınız bakalım?bu gece rüya gördüm ovulasyon testi yapıyorum çift çizgi görüyorum sonra bir bakıyorumki yaptığım test gebelik testiymiş çok seviniyorum.sabah kalktım etkisiyle ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı ne bekliyosam artık.
hayırlı cumalar tatlım , kırımızılar koyu mu, belki yerleşme kanıdır, ondan sordum, hepten gelmeye başlamadan üzülme dur
canım eczaneden test alıp yapsan çıkar artık.kana daha sonra gidersin olmazmı.sanırım kanı bugün yaptırıyosun yarın alıyosun.inşallah hamilesindir canım.
kıslar günaydın nasılsınız bakalım?bu gece rüya gördüm ovulasyon testi yapıyorum çift çizgi görüyorum sonra bir bakıyorumki yaptığım test gebelik testiymiş çok seviniyorum.sabah kalktım etkisiyle ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı ne bekliyosam artık.
inşallah canım ya vakit geçmiyo valla, dün akşam evde test olsaydı yapacaktım ama test almamaya kendi kendime söz vermiştim, sonrada pişman oldum keşke alsam dedim, hayırlısı olsun artık dediğim gibi çok umutlanmak istemiyorum
Yok tatlım yaaa şimdilik koyu ama devamı gelir bunun...Aslında şaşırmadım hiçbi belirti falan yoktu çünkü..
Tatlım inşllh bebiştir ama ben olsam p.tesine kadar bekler işi sağlama alırdım.Varsa zaten o güne kadar değerlerin iyice katlanmış olur eğer yoksa h.sonu olursun zaten...Ama tabiki gönlüm bebişten yana
Sakın yanış anlama bi hevesle o kadar test yapıyoruz çıkmayınca moral çok bozuluyor
kıslar duydumki bi arkadaşım hamile kalmış.düşünebiliyomusunuz kıs doktor tedavisi görüyomuş yumurtlama tembelliği varmış klomen kullanmış sanırım sonrada çatlatma iğnesi şimdide ikizleri olcakmış.kız kocasından boşancakdı bideallahım nasip etmiş ne güzel darısı başımıza artık.bide bana laf soka soka sen ikiz istiyodun bak onun olmuş diyolar.(eskiden beri hep ikiz bebek severim bende ) heralde bunlara 2 yıldır korunmadığımı söylesem bana neler yaparlar. gıcıklar
canım hayırlısı olsun bebektir inş. gecikmenin sebebi özel hastanede yaptırısan 45 dk sonra sonucu veriyorlar sağlık ocaklarıda1 gün sonra veriyo ama bence pazartesiye kadar bekle derim ve düşünmemeye çalış aklın hep ordayken beyin ister istemez farklı bir emir veriyor oda adet gecikmesi yapyor.dahada umut verici oluyor batı belirtileri düşünmeden yola devam edelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?