- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.081
bizimde 4 ay sonra 2 sene olcak bizde hiç korunmadık desem yeridir ama bizde düzenli ilşki ve özellikle yumurtlam günlerine dikkat etme yoktu neyse 1 sene sonra tam artık dedik ve kimselere söylemedim taki eşimin sperm sonucunu alana kadar ailesiyle paylaştım ve bana yapmadıklarını bırakmadılar benim tek sebebim eşimin ailesi yüzünden oluşan strest diyebilirim kayınpederim bile karışıyor artık düşünün yani ama allaha havale ediyorum çünkü verecek rabbimde o alacak olanda o ve inanıyorum bütün hepimizin vakti saatini doldurmamıza zamanımız var
canım senin sorun eşindemi? allah sabrını hepimize versin inşallah ben inanıyorum birgün hepimizin bebeği olacak.rabbim daha fazla bekletmisin inşallah.
evet şimdilik sorun onda gibi gözüküyor ilaç kullanıyor 1 ayımız kaldı ilaç bitince benm rahim filmi çekilecek ona göre tedavi başlıcak bunlar hepsi bahane aslında rabbim izin verdikten sonra olur buna inanıyorum şuan sadece rabbim bizi sınava tabi tutyor ve ben bu sınavı ailesinin yaptıklarına rağmen sabrımla kazanacağım inş. ve bütün arkadaşlarımla birlikte inşallahhhhh
evet şimdilik sorun onda gibi gözüküyor ilaç kullanıyor 1 ayımız kaldı ilaç bitince benm rahim filmi çekilecek ona göre tedavi başlıcak bunlar hepsi bahane aslında rabbim izin verdikten sonra olur buna inanıyorum şuan sadece rabbim bizi sınava tabi tutyor ve ben bu sınavı ailesinin yaptıklarına rağmen sabrımla kazanacağım inş. ve bütün arkadaşlarımla birlikte inşallahhhhh
canim bende 2. hafta grubundayim bat 11temmuz :)
geçmiş olsunn canım ilaç kullanma sen bol bol dinlen tatlımben çok kötüyüm kızlar yediğimi çıkartıyorum
ay hadi inşallahgünaydın kızlar... geri sayım basladı bende.. 9 gun sonra bakalım gelecek mı kızıma kardes
,Günaydın kızlar
Herkese hayırlı cumalar...Ben güne kötü başladım malesef kırmızılarım koşa koşa geldiler sabah sabah
P.tesi dr yolu gözüktü bana..:18:
kızlar günaydın, dün adet günümdü bir günde olsa ilk defa gecikti, çok umutlanmak istemiyorum ama kanda baktırsammı acaba, dünden beri haslanacakmışım gibi kasık ağrılarım var, karar veremedim bir türlü. saat 4 gibi kanı versem sonucu ne kadar sonra verirler acep, bugün alabilirmiyimki, napacağımı bilemedim kızlar yardım edin bana:18:
kıslar günaydın nasılsınız bakalım?bu gece rüya gördüm ovulasyon testi yapıyorum çift çizgi görüyorum sonra bir bakıyorumki yaptığım test gebelik testiymiş çok seviniyorum.sabah kalktım etkisiyle ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıktı ne bekliyosam artık.
canım ekliyorum şimdi
geçmiş olsunn canım ilaç kullanma sen bol bol dinlen tatlım
ay hadi inşallah
,
canım geçmiş olsun inşallah önümüzdeki aya olur.
biraz daha bekle bence canım
hayırdır inşallah inşallah gerçekleşir rüyan bu ay
aynen canım, bu senin sınavın, sakın isyan etme, ki sen maşallah etmiyorsun ne güzel, rabbim gülsün yüzüne inşallah, kayınvaliden ve pederi de ISLAH ETSİN RABBİM, İÇİNE İYİLİK VERSİN, sen sakın duyma onların dediklerini, kocanla mutlu ol yeter, canım benim tez zamnda hamiş haberlerini alalım inşaALLAH, amiiiiinnnn
aynen canım benim eşimde ilaç kullanıyor 2 aydır tedavi görüyoruz. Allahım çok büyük ona sığın her zaman, ailesinide boşver böyle sorunlu kişiler hep çıkıyor. patavatsız patavatsız konuşuyorlar. bizim evliliğimiz 3. yılına girecek artık. o kadar çok yoruldukki. insanlar bir rahat bıraksa herşey daha güzel olacak aslında ama olmuyo işte.
duymamak imkansız ne yaptıkları belli değil hocalara gitmiş dua yazdırmış hocaya göre oğlunda sorun yokmuş bende varmış dün bize geldiler buayda olmazsa söyle bana evinde dua okutcam hemen olcak diyor o kadar cahiller ki kalpleri o kadar çirkin ki biri 40 yaşında diğeri 35 yaşında bekar kızları var bende aralarında 25 yaşındayım :)) kıskançlık mı desem çekememezlik mi desem herşey var onlar bana bunları yaptıkça rabbimde onlara karşılığını veriyor çok şükür ya tevekkül allaha her zaman
bizdeki sperm hareket azlığı sizdeki sorun nedir canım ? ya hepsini gebertesim var benm ablamlarda 2 yıl oldu evleneli şuanda hamile çünkü stres yapmadı yaptırmadılar çok şükür inanıyorum sıra bizde :)
ya inanın bende şoklardayım nasıl aile bu 2 yıl oldu hala alışamadım bunlara ama eşimle severek evlendik eşim çok düzgün biri sanki evlat almışlar gibi onların çocuğu olamaz yani o kadar iyi biri ama bilmiyorum en kötüsüde eşimle ve kayınpederimle aynı yerde çalışıyorummmm(((( heran gözlerini önündeyim ve iş yerinde 3 tane hamile var herkes dolduruşa getiriyor kayınpederimi
bunlarda öyle dışarda benden iyisi yok ama benim için hiç önemi yok malesefff amann bu kadının kötülüklerini konuşarak günümü mahvedemem bugün cuma hayırlı gün dua edelim bol boll rabbim bu mübarek günde bütün bebek bekleyen arkadaşlarım ve yanındada benim dualarımızı isteklermizi kabul et bizde artık bu güzel yüce duyguyu yaşamak istiyoruz sensin kalplarimizdeki duygularımızı bilen birtek senden istiyoruz birtek senden bekliyoruz kabul buyur dularımızı amin
inşallah canım rabbim tez zamanda duysun sesimizi. bizde sperm azlığı var 2 aydır klomen ve proxeed plus kullanıyor eşim. benim aslında hiç umudum yok ama azda olsa gecikince belkimi dedim. yoksa gelecek ay doktorumuzda izin verirse aşılama isteyecez ama bilemiyorum Allahım belki kendiliğinden göndermiştir
inşallah canım rabbim tez zamanda duysun sesimizi. bizde sperm azlığı var 2 aydır klomen ve proxeed plus kullanıyor eşim. benim aslında hiç umudum yok ama azda olsa gecikince belkimi dedim. yoksa gelecek ay doktorumuzda izin verirse aşılama isteyecez ama bilemiyorum Allahım belki kendiliğinden göndermiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?