Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

canım senin sorun eşindemi? allah sabrını hepimize versin inşallah ben inanıyorum birgün hepimizin bebeği olacak.rabbim daha fazla bekletmisin inşallah.

canım senin sorun eşindemi? allah sabrını hepimize versin inşallah ben inanıyorum birgün hepimizin bebeği olacak.rabbim daha fazla bekletmisin inşallah.

evet şimdilik sorun onda gibi gözüküyor ilaç kullanıyor 1 ayımız kaldı ilaç bitince benm rahim filmi çekilecek ona göre tedavi başlıcak bunlar hepsi bahane aslında rabbim izin verdikten sonra olur buna inanıyorum şuan sadece rabbim bizi sınava tabi tutyor ve ben bu sınavı ailesinin yaptıklarına rağmen sabrımla kazanacağım inş. ve bütün arkadaşlarımla birlikte inşallahhhhh

aynen canım benim eşimde ilaç kullanıyor 2 aydır tedavi görüyoruz. Allahım çok büyük ona sığın her zaman, ailesinide boşver böyle sorunlu kişiler hep çıkıyor. patavatsız patavatsız konuşuyorlar. bizim evliliğimiz 3. yılına girecek artık. o kadar çok yoruldukki. insanlar bir rahat bıraksa herşey daha güzel olacak aslında ama olmuyo işte.

aynen canım, bu senin sınavın, sakın isyan etme, ki sen maşallah etmiyorsun ne güzel, rabbim gülsün yüzüne inşallah, kayınvaliden ve pederi de ISLAH ETSİN RABBİM, İÇİNE İYİLİK VERSİN, sen sakın duyma onların dediklerini, kocanla mutlu ol yeter, canım benim tez zamnda hamiş haberlerini alalım inşaALLAH, amiiiiinnnn

canim bende 2. hafta grubundayim bat 11temmuz :)

canım ekliyorum şimdi

ben çok kötüyüm kızlar yediğimi çıkartıyorum
geçmiş olsunn canım ilaç kullanma sen bol bol dinlen tatlım

günaydın kızlar... geri sayım basladı bende.. 9 gun sonra bakalım gelecek mı kızıma kardes
ay hadi inşallah

Günaydın kızlar

Herkese hayırlı cumalar...Ben güne kötü başladım malesef kırmızılarım koşa koşa geldiler sabah sabah

P.tesi dr yolu gözüktü bana..:18:
,

canım geçmiş olsun inşallah önümüzdeki aya olur.

biraz daha bekle bence canım

hayırdır inşallah inşallah gerçekleşir rüyan bu ay

duymamak imkansız ne yaptıkları belli değil hocalara gitmiş dua yazdırmış hocaya göre oğlunda sorun yokmuş bende varmış dün bize geldiler buayda olmazsa söyle bana evinde dua okutcam hemen olcak diyor o kadar cahiller ki kalpleri o kadar çirkin ki biri 40 yaşında diğeri 35 yaşında bekar kızları var bende aralarında 25 yaşındayım :)) kıskançlık mı desem çekememezlik mi desem herşey var onlar bana bunları yaptıkça rabbimde onlara karşılığını veriyor çok şükür ya tevekkül allaha her zaman

bizdeki sperm hareket azlığı sizdeki sorun nedir canım ? ya hepsini gebertesim var benm ablamlarda 2 yıl oldu evleneli şuanda hamile çünkü stres yapmadı yaptırmadılar çok şükür inanıyorum sıra bizde :)

ahhh be güzelim, nasıl aileye denk gelmişsin yaaaa , hay Alllahım yaaa, işin çok zor gerçekten canım, rabbim sabrını kat be kat versin inşaALLAH, cahile laf anlatılmaz ki, bu da senin sınavın gerçekten, boşveeeeeeeeerrrrrr, sen evinde huzurlu ol inşallah,

inşallah canım rabbim tez zamanda duysun sesimizi. bizde sperm azlığı var 2 aydır klomen ve proxeed plus kullanıyor eşim. benim aslında hiç umudum yok ama azda olsa gecikince belkimi dedim. yoksa gelecek ay doktorumuzda izin verirse aşılama isteyecez ama bilemiyorum Allahım belki kendiliğinden göndermiştir

ya inanın bende şoklardayım nasıl aile bu 2 yıl oldu hala alışamadım bunlara ama eşimle severek evlendik eşim çok düzgün biri sanki evlat almışlar gibi onların çocuğu olamaz yani o kadar iyi biri ama bilmiyorum en kötüsüde eşimle ve kayınpederimle aynı yerde çalışıyorummmm (((( heran gözlerini önündeyim ve iş yerinde 3 tane hamile var herkes dolduruşa getiriyor kayınpederimi

1.Hafta Grubumuz

seval88----------------------------------------------------> 1 Temmuz
secret1985---------------------------------------------------1 Temmuz
funda30----------------------------------------------------> 1 Temmuz
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
naz034------------------------------------------------------1 Temmuz
missyaman----------------------------------------------------1 Temmuz

dombrabre----------------------------------------------------1 Temmuz
ebah234-----------------------------------------------------2 Temmuz
ayaz1809------------------------------------------------------> 2 Temmuz
papilloamour------------------------------------------------> 2 Temmuz
nevra000---------------------------------------------------> 2 Temmuz
papilloamour-------------------------------------------------> 3 Temmuz
graphicdesigner----------------------------------------------3 Temmuz
bdroner------------------------------------------------------ 3 Temmuz
UP_YG------------------------------------------------------> 3 Temmuz
efsunn07------------------------------------------------------4 Temmuz
orkide2------------------------------------------------------> 4 Temmuz
kardelen44---------------------------------------------------- 4 Temmuz
dentur-------------------------------------------------------> 5 Temmuz
kelam--------------------------------------------------------> 5 Temmuz
evasude-----------------------------------------------------> 5 Temmuz
burcos-------------------------------------------------------5 Temmuz
aeangin-------------------------------------------------------6 Temmuz
haunted...----------------------------------------------------6 Temmuz
melekasya-----------------------------------------------------6 Temmuz
Tülay-------------------------------------------------------- 6 Temmuz
istanbul3474---------------------------------------------------7 Temmuz
medne--------------------------------------------------------7 Temmuz
IntromTrack----------------------------------------------------8 Temmuz
ebebebruli--------------------------------------------------- 8 Temmuz
sıla84-------------------------------------------------------- 8 Temmuz

2.Hafta Grubumuz

ARMYY--------------------------------------------------------9 Temmuz
filiz86---------------------------------------------------------9 Temmuz
asyahayat-------------------------------------------------- 10 Temmuz
SSEVDE-----------------------------------------------------10 Temmuz
bur_mus------------------------------------------------------11 Temmuz
rumeysamustafa-----------------------------------------------12 Temmuz
lalearslan----------------------------------------------------12 Temmuz
taliha--------------------------------------------------------12 Temmuz
zeyneppn------------------------------------------------------13 Temmuz
mavihayal-----------------------------------------------------13 Temmuz
küçükpisi-----------------------------------------------------13 Temmuz

elifhüsna-----------------------------------------------------14 Temmuz
geridonusumkutusu----------------------------------------------14 Temmuz

3.Hafta Grubumuz

tekdilekim-----------------------------------------------------16 Temmuz
turkmengulu----------------------------------------------------18 Temmuz
pamukprensinprensesi---------------------------------------------19 Temmuz
ENABE--------------------------------------------------------20 Temmuz

ebay82--------------------------------------------------------20 Temmuz
canobebek-----------------------------------------------------20 Temmuz

snowflakeN----------------------------------------------------21 Temmuz

4.Hafta Grubumuz

katinamm-------------------------------------------------------27 Temmuz

sonsy--------------------------------------------------------batı belli değil

bu arada benim 3 gün oldu karnım ağrıyor ya anlamadım tam hastalanmanın başında ince ince sızlar ya öyle ağrıyor yorulduğumda özellikle akşamları artıyor biraz

kızlar kan verdim geldim. öğleden sonra sonuçları alıcam. Troid,şeker,kolestrol filan... Troid yoktur inşallah ondan şüphelendim de bebek olmayınca. bir de bende hep yorgunluk falan filan da oluyor. Troid hormonu ile alakalı problemler... bugun eşimin gidip gitmeyeceği de belli olabilir. ama büyük ihtimal gidecek.

sanırım bizim bebek seneye kaldı

canım allah sabır versin benimkilerde bana karşı habire laf çakıolar bebek dışında (çünkü daha 6 aylık evliğim bebek peşine düşmediler) bişey olana kadar laf arasında lafımı yiyorum ( aile arasında ). En güzeli bana sadece dışarda hiç ezdirmiolar sonuçta oğullarıda benim yüzümden üzülecek o yüzden dışarda kendi çocuklardan daha üstünüm kimseye laf söletmiolar bu yanları süperrrrrrrrrrr

bunlarda öyle dışarda benden iyisi yok ama benim için hiç önemi yok malesefff amann bu kadının kötülüklerini konuşarak günümü mahvedemem bugün cuma hayırlı gün dua edelim bol boll rabbim bu mübarek günde bütün bebek bekleyen arkadaşlarım ve yanındada benim dualarımızı isteklermizi kabul et bizde artık bu güzel yüce duyguyu yaşamak istiyoruz sensin kalplarimizdeki duygularımızı bilen birtek senden istiyoruz birtek senden bekliyoruz kabul buyur dularımızı amin

boşverin kızlar eşinizle aranız iyi olsun diğerlerini takmayın

merhaba herkese
ben bir diğer topikten misafir geldim (sabredenler klubünden) mesajınızı görünce yazmak istedim.
öncelikle Rabbim herkese hayırlı zamanda anne olmayı nasip etsin diyeyim
eşiniz kaç kere sperm tahlili yaptırdı bilmiyorum ama sadece 1 seferlik sonuçla moralinizi bozduysanız inanın hiç gerek yok. Benim eşimde sayı 76 milyondu önce, testosteronumuz düşüktü ilaç falan kullandık. 3 ay kadar sonra bir test daha yaptırdık ve sayı 9 milyona düştü çünkü testo tedavisi fshı düşürmüştü. başka bir tedaviye geçtik, kolem ve proxeed de kullanmaya başladık, fsh hormonumuz yine düşük olmasına rağmen, 3 ay sonraki testte sayımız yeniden 73 milyon olmuştu

demem o ki, bu sayı, 2 hafta arayla verilen örnekte bile farklı çıkabiliyor, ya da stres sıkıntı bu sayıyı çok etkiliyor. ben kullandığınız ilaçların sorununuza çözüm olacağına inanıyorum, siz ve eşiniz de moralinizi hep yüksek tutun.

biz de 6 aydır deniyoruz, ama arada yumurtlama zamanlarında ilişki olamadığı oldu, bu nedenle tam olarak deneme sayımız kaçtır bilemiyorum. Dilerim kimse daha fazla beklemez.
Bu arada bat 5-6 temmuz benim de, şuan en ufak bir belirtim yok, kısmet artık

nevracım listeye 2 temmuz olarak işlemişiz seni ama yanlış herhalde dimi

aynen kızlar boşverin başkalarını kocalarımızla aramız iyi olsun, evimizde huzurlu olalım yeter. Bugün cuma bol bol dua edelim. Rabbim gönlümüze göre verir inşallah.amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…