- 15 Aralık 2010
- 189
- 3
- 116
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.101
merhaba herkese
ben bir diğer topikten misafir geldim (sabredenler klubünden) mesajınızı görünce yazmak istedim.
öncelikle Rabbim herkese hayırlı zamanda anne olmayı nasip etsin diyeyim
eşiniz kaç kere sperm tahlili yaptırdı bilmiyorum ama sadece 1 seferlik sonuçla moralinizi bozduysanız inanın hiç gerek yok. Benim eşimde sayı 76 milyondu önce, testosteronumuz düşüktü ilaç falan kullandık. 3 ay kadar sonra bir test daha yaptırdık ve sayı 9 milyona düştüçünkü testo tedavisi fshı düşürmüştü. başka bir tedaviye geçtik, kolem ve proxeed de kullanmaya başladık, fsh hormonumuz yine düşük olmasına rağmen, 3 ay sonraki testte sayımız yeniden 73 milyon olmuştu
demem o ki, bu sayı, 2 hafta arayla verilen örnekte bile farklı çıkabiliyor, ya da stres sıkıntı bu sayıyı çok etkiliyor. ben kullandığınız ilaçların sorununuza çözüm olacağına inanıyorum, siz ve eşiniz de moralinizi hep yüksek tutun.
biz de 6 aydır deniyoruz, ama arada yumurtlama zamanlarında ilişki olamadığı oldu, bu nedenle tam olarak deneme sayımız kaçtır bilemiyorum. Dilerim kimse daha fazla beklemez.
Bu arada bat 5-6 temmuz benim de, şuan en ufak bir belirtim yok, kısmet artık
canım benim çok sağolasın, böyle şeyler umut oluyor her zaman. ilk duyduğumuzda çok sarsıldık özellikle eşim ama ben hep moral verdim. ben inanıyorum düzeleceğine rabbimin izniyle inşallah. umarım sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım
nevracım listeye 2 temmuz olarak işlemişiz seni ama yanlış herhalde dimi
kızlar öğle arası gidip kan versemmiki ne dersiniz??? yoksa testmi alsam
istersen test al cnm kendin yap gunun geçtimi?
istersen test al cnm kendin yap gunun geçtimi?
1 gün geçti ilk defa işteyim ya test alsam nerde yapacam off bugün bi bitse
günün geçtiyse bence önce bi test yap.
kızlar geçen hafta ilk defa kan testi yaptırdım 25 TL aldılar benden. doğrumu gerçekten bukadar yüksek mi fiyat????
yok canım önemli değil tabi merak ettim sadece.bence al da bak ya
çok merak ettim şu listeye hamiş yazalım inşallah seni
kızlar ben çıkıyorum inşallah güzel haberlerle dönerim, dua edin Allah rızası için, görüşürüz
kızlar ben çıkıyorum inşallah güzel haberlerle dönerim, dua edin Allah rızası için, görüşürüz
Kızlar Kanda Gebelik Testini Kaç paraya yaptırıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?