Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

canım benim çok sağolasın, böyle şeyler umut oluyor her zaman. ilk duyduğumuzda çok sarsıldık özellikle eşim ama ben hep moral verdim. ben inanıyorum düzeleceğine rabbimin izniyle inşallah. umarım sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım

üzülmeyin, varikosel falan yoksa, klomen ve proxeed işe yarayacaktır.
hepimiz kavuşalım...
hoşçakalın, bizim topiğe de bekleriz

canlarım ben geldimmm, herkese hayırlı cumalar, sabahtan beri forum sayfasını açtım ama birtürlü giremedim , müşteriye filan gittim geldim ancak oturdum pc başına.

Şu mübarek cuma günü inşallah hepimizin, hayırlı, sağlıklı, güzel huylu, ailesine hayırlı evlat, Allah yolunda iyi biri, vatanına milletine kendisine hayırlı olan, dünya güzeli , ayrıca kaderide güzel olan bebekler nasibetsin Allah her birimize inşallah...

Ayrıca sevgili arkadaşlarım birde Kuran'da Fetih suresi var, çok büyük bir suredir, hayırlı olan tüm isteklerinizi bu sureyi okuduktan sonra edin, Allah çok büyüktür, bu dua hürmetine inşallah kabul eder. Ben bugün okuyacağım hem bir arkadaşım için, hem kendim için, hemde sizleri de ekleyeceğim canı gönülden. Eğer sizlerde okursanız hepimize dua edin olurmu, inanarak okuyun emin olunki kabul olacak ALlahın izniyle..

nevracım listeye 2 temmuz olarak işlemişiz seni ama yanlış herhalde dimi

canım benim haziran ayında adet günüm 2 hazirandı ve temmuzda da 2'si olması gerekiyordu ama 2 gün erken oldum yani 30 mayısta oldum. o yüzden adetim 28 hazirana geriledi. daha önce buraya yazmıştım hangi topikte olmam gerekiyor diye ama kızlar önemi yok yeterki hamile kalalım deyince 2 temmuz olarak kaldı. istersen düzelt canım

kızlar merhaba :) bugün sağlık ocağına gittim prolaktin testi yapıyolar mı diye ama yapmıyolarmış gebelik testi yapıyolarmış ama saat 9-10 arası yapılıyormuş geç kaldım yani pazartesi de yaptıramam tatilde olcaz işimiz muamma şu anda

afedersiniz ama az önce yine ne varsa içimde çıkarttım daha iyi oluyorum birşey yemeyince başımda fena ağrıyor diyorum acaba migrenimmi tetikliyor bu bulantıyı..minoset içtim dayanamadım

kızlar ben çıkıyorum inşallah güzel haberlerle dönerim, dua edin Allah rızası için, görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…