- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.121
malesef 25 TL evet geçen 22 TL ye yaptırttım ama daha ucuzu olmuyorya kızlar benim mdem bulanıyo ama şüphelenemiyorum çünkü bulantı sorunum var zaten bat a kaldı 9 gün göğüsüm şişti hafiften ve çok inceden hassaslaştı ucunu biraz elleyince yanıyo ama çoookk hafif :44: ölcem meraktan yaaaa
malesef 25 TL evet geçen 22 TL ye yaptırttım ama daha ucuzu olmuyorya kızlar benim mdem bulanıyo ama şüphelenemiyorum çünkü bulantı sorunum var zaten bat a kaldı 9 gün göğüsüm şişti hafiften ve çok inceden hassaslaştı ucunu biraz elleyince yanıyo ama çoookk hafif :44: ölcem meraktan yaaaa
kızlar kan verdim geldim. öğleden sonra sonuçları alıcam. Troid,şeker,kolestrol filan... Troid yoktur inşallah ondan şüphelendim de bebek olmayınca. bir de bende hep yorgunluk falan filan da oluyor. Troid hormonu ile alakalı problemler... bugun eşimin gidip gitmeyeceği de belli olabilir. ama büyük ihtimal gidecek.
sanırım bizim bebek seneye kaldı
AYY DEMEK NORMAL FİYATI BUYMUŞ SAĞOLUN KIZLAR. ben bizim ordaki sağlık kabinine gidip yaptırmıştım, adama 10 lira uzattım güldü rezil oldum, ay kusura bakmayın ilk defa yaptırıyorum dedimonun için sordum sizede, evde yapılan testlerimi ben 4 liradan aldım en son, o da olsa olsa 10 dur en fazla demiştim akla bak bendeki
canım bence sen çok kafaya takıyorsun yaptır kan testi rahatla diycem ama daha çok var bat ına kafandan çıkartmaya çalış bence az daha sabret netleşsin hiç olmazsa, şimdi olsa bile çıkmaz heralde zaten
inş.bu ay vardır birşeyler Allah ım şu mubarek gunde dualarımızı kabul etsin.benimde bata 7 gun kaldı bendede bugun mide bulantısı var afedersin yediğimi çıkartıyorum.
hayır olsun senden süpheleniyorum son iki gündür nedense
bata 7 günmü var daha beklicez ebrulicim..
tatlım hoşgeldin bu topik çok pozitif yaa, Allaha çok şükür herkes ümitli herkes mutlu, ağlayıp depresyona giren yok maşallah aramızda, öyle olunca insan pozitifse bile kendi adınada negatifleşiyor. burdan ayrılma derim benmerhaba kızlar. beni de alırmısınız aranıza? benim pek ümidim yok bu ay ama bat 2 temmuz.
selamlarrr bende geldim kızlar bende doktora gözüktüm..reglin 3,günü biliyosunuz..üstten muayene etti doktor..hiçbir sorun yok dedi..
ve hormon tahlili istedi kan verdim geldim tekrar işe..sonuclarımı 3,30 da alıcam sonuca göre takrar yazarım sizede..
Herkeseee sağlıklı huzurlu hamiş kalmalarr diliyorumm..Rabbim bizede bu güzelliği hayırlısıyla tattırsın...
kızlar ben çıkıyorum inşallah güzel haberlerle dönerim, dua edin Allah rızası için, görüşürüz
Kızlar ben burda sağlık ocağına gidiorum aile hekimliği var bedava yapıo idrar testinde çıktımı die soruo yok dersem günün geçince gel dio nie bilmiorum
ay inş.hamişimdirde bulantı onun içindir evet cnm 7 gunum var aslında pek te merak etmiyorum öyle sonucumu bu ay pek ilişki olmamıştı hayırlısı diyelim.sende ne var ne yok ne kadar kaldı
kızlar ben de kan testi sonuçlarımı almaya gidiyorum. amaiçin değil
inşallah troid yoktur. gelince yazarım kızlar öptüm hepinizi.
Kızlar ben burda sağlık ocağına gidiorum aile hekimliği var bedava yapıo idrar testinde çıktımı die soruo yok dersem günün geçince gel dio nie bilmiorum
ayy süpermiş yaa lazım olunca bende sağlık ocağında yaptırayım ozaman sağolun kızlarbizim burdakide öyle cnm gunun geçmeden bakmıyor kanda hani net olsun diye diyorlar bence
ay canım ne alemsin, ben dr a gittiğimde çok depresif oluyorum, Allahım benim buralarda ne işim var, sen beni kurtar şurdan diyorum kendimi yiyorum, ogün pek moralli olmuyorum yani sonuç ne çıkarsa çıksın, dr olayı beni bozan bişey yani onun için sana maşllahreglimee daha çoooookkk var.27 temmuz
ama mutluyum bugun..doktora gözükmek sanırım iyi geldi bana..
kızlar hatırlatma yapıyorum bugun cuma hayırlı cumalar öncelikle..
sela az evvel okundu öğle ezanı okunmadan bol dua edin..
sela ile cuma namazı arasında okunan dua çok önemli..
ben hepimiz için dua ettim..Kabul eylesin Mevlam..
ayy süpermiş yaa lazım olunca bende sağlık ocağında yaptırayım ozaman sağolun kızlar
ay canım ne alemsin, ben dr a gittiğimde çok depresif oluyorum, Allahım benim buralarda ne işim var, sen beni kurtar şurdan diyorum kendimi yiyorum, ogün pek moralli olmuyorum yani sonuç ne çıkarsa çıksın, dr olayı beni bozan bişey yani onun için sana maşllah
aminn canım bende demin , birsürü sureler dualar okudum hepimize canı gönülden dua ettim, hatta etmeye devcam edeceğim gelip bi bakim dedim.
herkes dua etsin lütfen tam vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?