- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.141
merhaba kızlar. beni de alırmısınız aranıza? benim pek ümidim yok bu ay ama bat 2 temmuz.
merhaba kızlar. beni de alırmısınız aranıza? benim pek ümidim yok bu ay ama bat 2 temmuz.
inşallah ...hayırlısı ıle haberlerını alırız canım...2 temmuz benım evlılık yıldonumum:))))))benımde bat 9 temmuz
kızlar ben geldim ama yaptıramadım malesef, çünkü çıkamadım, neyse erken çıkabilirsem akşama yaptıracam çıkamazsam pazartesiyi beklicem tabi bu arada adet olmazsam
anasayfada en son sen,in yazdığını görünce heyecanlandım yahu sonuç yazdın diye
Merhaba arkadaslar benimde bat 07 temmuz ama ben 05 temmuz mübarek berat kandilimizin oldugu gün idrar testi yapıcam böyle bir haberi mübarek bir gün almayı cok istiyorum ama hiç bir belirti yok henüz hiçbir belirti olmadan hamile oldugunu ögrenen var mı arkadaslar
off ya sinir oldum işyerindeki arkadaşlardan fırsat bulupta çıkamadım, bişeyde diyemedim, ölmezsem iyi meraktan
canım kandamı baktırcan?akşam eve giderken test al sabah ilk idrarda bak.boşu boşuna kana para verme bence.kana pozitifi gördükten sonra gidersin canım.
canım kandamı baktırcan?akşam eve giderken test al sabah ilk idrarda bak.boşu boşuna kana para verme bence.kana pozitifi gördükten sonra gidersin canım.
bence de nevra
sabah gitcem tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?