Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

arkadaşlar mrb. bu sabah da bi idrar testi yaptım erkenden. yine silikti. yarın kan testine gitsem çıkar mı ? bi de bişe sorucam. eğer bebiş varsa denize havuza girmemin bi sakıncası olur mu acaba???

haftalardır bizim topiğimizde sorulan konuşulan 1konu eğer hamilelik varsa denize havuza girmene en ii cvbı dr.un vercek bzim kızlar öle yaptı dr.a danışan gitti veya gidemedi

arkadaşlar mrb. bu sabah da bi idrar testi yaptım erkenden. yine silikti. yarın kan testine gitsem çıkar mı ? bi de bişe sorucam. eğer bebiş varsa denize havuza girmemin bi sakıncası olur mu acaba???

canım Allah korusun enfeksiyon kapma riskin çok oluyor bu dönemlerde bildiğim kadarıyla. en emin olmadan girme bence kan testini acilen yaptır, idrarda silik çıktıysa kan testinde kesin cevap çıkar

canım Allah korusun enfeksiyon kapma riskin çok oluyor bu dönemlerde bildiğim kadarıyla. en emin olmadan girme bence kan testini acilen yaptır, idrarda silik çıktıysa kan testinde kesin cevap çıkar

hadi gözün aydın hamilesin kesin benimde kızımda test yaptığımda ilk 5-10 dk bişey çıkmadı bende tabi umutsuz koydum kenara. o kadar umutluydum ki testi atamadım bile o derece :))) yaklaşık 1 saat sonra baktım çok silik bi çizgi çıkmış acaba dedim yanılıyomuyum ertesi gün kandan yaptırdım ve çıktı Rabbim öyle güzel bişey ki herkese yaşatsın inş. bu arada bende 2. bebişimi kucağıma almak istiyorum artık inş. en kısa zamanda olur hayırlısıysa tabi :))

Bu arada bebek istediimden hç haberi olmayan bir arkadaşım bni ruyasnda görmüüş oğlun oldu diyor adını bile söylemişim metehaan
Bu bile bni heyeecanlandırdı allahım inşallah gerççek olurr

Ya kızlar günler yaklaştıkça ben çok sabırsızlanıyom acaba test yapsam mı yapmasam mı diye çok garip bi his var içimde böyle korkuyla umut arasında karışık bişey

Son düzenleme:
Ya kızlar günler yaklaştıkça ben çok sabırsızlanıyom acaba test yapsam mı yapmasam mı diye çok garip bi his var içimde böyle korkuyla umut arasında karışık bişey

Bence test için erken CNm ya bekle çok az kaldı Batı'na inşallah olmayız da ayni gunde beraber seviniriz

Bence test için erken CNm ya bekle çok az kaldı Batı'na inşallah olmayız da ayni gunde beraber seviniriz

inş canım yaa bide böyle güzel haberler aldıkça iyice umutlanıyorum.. ama bide şey geliyo aklıma belki bu hafta sonu denize gitme olasılığımız var bizimde cuma ya kalıyo ya bat hafta sonu doktora gidip soramam varsa eğer bebek(ki inş vardır) denize girip girememek konusunda ne yapsam ki acaba ???

AMİİN CANIM İNŞALLH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

aeangin arkadaşım sen de sabret cnm az kalmış bnm daha 12 günüm var bn bile rahatım çoğu gitti azı kaldıııı

bu arada adım elif bu şekilde ifade etmek belki daha kolay olur:) inşallah güzel haberler alırız hep beraber

Bu hafta sonuna kadar ne var ne yok öğrenirsin zaten CNm gunungecermi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…