- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.521
arkadaşlar mrb. bu sabah da bi idrar testi yaptım erkenden. yine silikti. yarın kan testine gitsem çıkar mı ? bi de bişe sorucam. eğer bebiş varsa denize havuza girmemin bi sakıncası olur mu acaba???
arkadaşlar mrb. bu sabah da bi idrar testi yaptım erkenden. yine silikti. yarın kan testine gitsem çıkar mı ? bi de bişe sorucam. eğer bebiş varsa denize havuza girmemin bi sakıncası olur mu acaba???
canım Allah korusun enfeksiyon kapma riskin çok oluyor bu dönemlerde bildiğim kadarıyla. en emin olmadan girme bence kan testini acilen yaptır, idrarda silik çıktıysa kan testinde kesin cevap çıkar
canım Allah korusun enfeksiyon kapma riskin çok oluyor bu dönemlerde bildiğim kadarıyla. en emin olmadan girme bence kan testini acilen yaptır, idrarda silik çıktıysa kan testinde kesin cevap çıkar
benimde bata 5 gunum kaldı heyecanım git gide artıyor inşallah vardır birşeyler akıntım hala var
benimde bata 5 gunum kaldı heyecanım git gide artıyor inşallah vardır birşeyler akıntım hala var
bizim bat aynı heralde 6sı mı seninkide
canıım sabret az kalddıı dediğim gibi umutluyum senden sen bnce dkkatini dağıtacak birşeylere odaklan byle günler geçmez
Bu arada bebek istediimden hç haberi olmayan bir arkadaşım bni ruyasnda görmüüş oğlun oldu diyor adını bile söylemişim metehaan
Bu bile bni heyeecanlandırdı allahım inşallah gerççek olurr
Ya kızlar günler yaklaştıkça ben çok sabırsızlanıyom acaba test yapsam mı yapmasam mı diye çok garip bi his var içimde böyle korkuyla umut arasında karışık bişey
Ay inşallah malum olurda hamile kalırsın Allah im yardımcın olsun
Bence test için erken CNm ya bekle çok az kaldı Batı'na inşallah olmayız da ayni gunde beraber seviniriz
AMİİN CANIM İNŞALLH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
aeangin arkadaşım sen de sabret cnm az kalmış bnm daha 12 günüm var bn bile rahatım çoğu gitti azı kaldıııı
inş canım yaa bide böyle güzel haberler aldıkça iyice umutlanıyorum.. ama bide şey geliyo aklıma belki bu hafta sonu denize gitme olasılığımız var bizimde cuma ya kalıyo ya bat hafta sonu doktora gidip soramam varsa eğer bebek(ki inş vardır) denize girip girememek konusunda ne yapsam ki acaba ???
Bu hafta sonuna kadar ne var ne yok öğrenirsin zaten CNm gunungecermi ki
yok genelde geçmiyo hep aynı tarihte oluyo 30 günde bir çok nadir oynar günüm belki bi iki gün öne atar oda yok denecek kadar az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?