Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

an itibariyle kesin olarak hamile değillim. idrar testi yapmıştım negatif ti. birde kan testi yaptırdım o da negattif. şeytanın bacağını temmuzda kıramadım. ağustosa inş.

kızlar beni de ekleyin ve herkese şans getirsin inşallah...

Benim BAT
3-9 Temmuz arası.. (pko olduğundan daha düzene sokamadım, idare edin beni )

hosgeldin canim.. sogan kürü uyguluyormusun? pkolularin hepsine iyi gelmis de ..

arkadaşlar mrb. bu sabah da bi idrar testi yaptım erkenden. yine silikti. yarın kan testine gitsem çıkar mı ? bi de bişe sorucam. eğer bebiş varsa denize havuza girmemin bi sakıncası olur mu acaba???

ilk haftalar girme bence. özellikle de havuza. ne kadar temizlenirse temizlensin bakteri cok oluyor

an itibariyle kesin olarak hamile değillim. idrar testi yapmıştım negatif ti. birde kan testi yaptırdım o da negattif. şeytanın bacağını temmuzda kıramadım. ağustosa inş.

hayirlisi böyleymis canim. hic üzme kendini. kac gün vardi ki bat a?

bende daha dün bu saatlerde ne kadar umutluydum ama aksam esimle birlikte olduktan sonra sildigim pecetede kirmizi gördüm cok hafif.

daha gelmedi bugün kirmizilar ama ümidim kesildi. muhtemelen baslamak üzere olan regl mi basinctan ( gel git olayindan ) baslatmis oldu. saglik olsun diyelim napalim

olmazsa agustos basliginida ben acarim :2:

belkide bebekvardır daha küçük olduğu için ufak bi kanama olmuştur allah muhafaza benim arkadaşımda düşük riski vardı ondada öyle oluyodu belki ondandır. daha kanaman başlamamış bence kesme ümidini

insallah canim . yüregine saglik. ama kötüsünede hazirliyorum kendimi bi yandan napiyim.

normalde 5 temmuz da bekliyorum. ama bakalim kismetimizde varsa olacak. :44:

kızlar ben pek akıntım yok diyorum ama birkaç gündür az da olsa sarı bir akıntı geliyo valla yumurtlama akıntısı gibi değil anlayamadım bnim gibi olan var mı

kızlar ben pek akıntım yok diyorum ama birkaç gündür az da olsa sarı bir akıntı geliyo valla yumurtlama akıntısı gibi değil anlayamadım bnim gibi olan var mı

canim senin bu aralar yumurtlama dönemin degil mi ? daha 14 gün var bat a diyordun. bence yumurtlama belirtisi o akinti. test yapsan olmaz mi emin olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…