- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.541
an itibariyle kesin olarak hamile değillim. idrar testi yapmıştım negatif ti. birde kan testi yaptırdım o da negattif. şeytanın bacağını temmuzda kıramadım. ağustosa inş.
an itibariyle kesin olarak hamile değillim. idrar testi yapmıştım negatif ti. birde kan testi yaptırdım o da negattif. şeytanın bacağını temmuzda kıramadım. ağustosa inş.
Gitmeden önce öğrenirsin CNm doktora danışirsin eğer varsa zaten girmen yasaklanabilir enfeksiyon acisindan
Demekki bu ay senin icin hayırlı değilmiş hiç üzülme CNm dua et Allah im yardımcın olsun geldimiki kirmizilar
olsun canım yaa inşallah dediğin gibi ağustosa... bakalım bizim ne olcak?? ne zamandır istiyosun sen bebiş
15 aydır.......................
hasta olmadım henüz. kan testi yaptırdım ama.
kızlar beni de ekleyin ve herkese şans getirsin inşallah...
Benim BAT 3-9 Temmuz arası.. (pko olduğundan daha düzene sokamadım, idare edin beni)
arkadaşlar mrb. bu sabah da bi idrar testi yaptım erkenden. yine silikti. yarın kan testine gitsem çıkar mı ? bi de bişe sorucam. eğer bebiş varsa denize havuza girmemin bi sakıncası olur mu acaba???
hosgeldin canim.. sogan kürü uyguluyormusun? pkolularin hepsine iyi gelmis de ..
ilk haftalar girme bence. özellikle de havuza. ne kadar temizlenirse temizlensin bakteri cok oluyor
hayirlisi böyleymis canim. hic üzme kendini. kac gün vardi ki bat a?
bende daha dün bu saatlerde ne kadar umutluydum ama aksam esimle birlikte olduktan sonra sildigim pecetede kirmizi gördüm cok hafif.
daha gelmedi bugün kirmizilar ama ümidim kesildi. muhtemelen baslamak üzere olan regl mi basinctan ( gel git olayindan) baslatmis oldu. saglik olsun diyelim napalim
olmazsa agustos basliginida ben acarim :2:
kızlar ben pek akıntım yok diyorum ama birkaç gündür az da olsa sarı bir akıntı geliyo valla yumurtlama akıntısı gibi değil anlayamadım bnim gibi olan var mı
kızlar ben pek akıntım yok diyorum ama birkaç gündür az da olsa sarı bir akıntı geliyo valla yumurtlama akıntısı gibi değil anlayamadım bnim gibi olan var mı
olmuş baya allah yardımcın olsun canım. ama adet olmamışsın vardır belki belli olmaz yazmışlar ya bazen kan testide yanlış çıkabiliyonuş
insallah canim . yüregine saglik. ama kötüsünede hazirliyorum kendimi bi yandan napiyim.
normalde 5 temmuz da bekliyorum. ama bakalim kismetimizde varsa olacak. :44:
Bende de var CNm sarı akıntı batıma 5 gunum var senin bat kacti
canim senin bu aralar yumurtlama dönemin degil mi ? daha 14 gün var bat a diyordun. bence yumurtlama belirtisi o akinti. test yapsan olmaz mi emin olursun
bilmiyorum ama bana bebekmiş gibi geliyo açıkçası :)
cnm elimde test yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?