Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

elifcimmm insallah canim insallah !!! Allah her isteyene versin.. bizim gibi cabalayan hic bir anne adayinin kucagini bos biakmasin insallah .

evet iki kere yumurtlama bana da mantikli gelmiyor. ama dedigim gibi hemen degerlendirmek lazim bosa gitmesin

sonrada arama yerine yaz bak bakalim

Ay inşallah CNm ya bugün Yasin okudum dua ettim hepimize heyecan dorukta gibi ya ne kadar caktirmasamda :)

en önemlisi birbirimize ettiğimiz samimi dualar .Birbirimizi hiç tanımadan ,bu kadar içten ,inşallah hepimizin de dileği olur diyebilmek ne güzel.Allah burda isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallh.Gönüller bir.............

Bugünü de bitti sayarsak bata 4 gün :))

benim bat aslında 29 hazirandı ama ben gecikme olursa die 1 temmuz demiştim.bugün gelen giden yok.inşallah hiç olmam bebişim gelir...dua edin bana kızlar.yarın da gelmezse kan testi yaptırmayı düşünüyorum.

benim bat aslında 29 hazirandı ama ben gecikme olursa die 1 temmuz demiştim.bugün gelen giden yok.inşallah hiç olmam bebişim gelir...dua edin bana kızlar.yarın da gelmezse kan testi yaptırmayı düşünüyorum.

inşallah canım bebektir ve kırmızılar 9 ay boyunca gelmez.hafta sonunuda bitirdik bakalım pazartesi günü kimler güzel haberler verecek.sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…