- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.781
tatlım benim doktorumda aynısını söyledi, sana rahim filmi çekelim, eşinede test yapalım, eğer bunlarda temiz çıkarsa artık beklemeden seni yumurta takibine alacağım hemen dedi.bana doktor rahim filmi eşine de tahlil istiyorum dedi ama ben biraz daha beklemekten yanayım..
ay evet yaaa onlarınkisi daha zor hakkatengerçi reglken muayene de çok hoş bişiy değilmiş, onu da tecrübe etmiş oldum
inş.eşinin sonuçlarıda iyi çıkar rahim filiminide fazla bekletme 3 test çok önemliymiş smear hormon ve rahim filimi.hem rahim filimi 10 yıl saklanabiliyor
inş.eşinin sonuçlarıda iyi çıkar rahim filiminide fazla bekletme 3 test çok önemliymiş smear hormon ve rahim filimi.hem rahim filimi 10 yıl saklanabiliyor
eşinin sperm testi yapılmışmıydı? ne kadardır deniyorsunuz? rahim filmini bilmiyorum ama sperm testi için benim doktor bakılması gereken ilk şey o dedi
kızlar benimde kahverengi lekeler gelmiş sanırım bu ay benim olayım da bitti
evet canım rahim filmini çektirmelimiyim dedim de doktora, önce eşinin test sonuçlarını görelim, hormon sonuçlarını görelim ona göre bakarız dedi.. bana kalsa hemencecik yaptırıvericembi de canım bana dediki hergün ilişkiyi önermiyorum 2 günde bir olsun, biz bu ay baya abartmıştık ya içimden baya bi güldüm
biz 3-4 ay oldu bebek isteyeli..ben sadece reglin 3. günü hormon tahlilleri yaptırdım ve muayene oldum..sonuclar güzel..
rahim filmi ve eşimden tahlil istedi..ama ben biraz daha beklemekten yanayım..
evet 2 gunde bir olucak ilişki cnm :)
bu ay öyle yapcaz artıkdoktora bal çörekotundan bahsedemedim, dilimin ucuna kadar geldi, ters bişi sölerse diye soramadım ama aklıma takılmıştı kist mist yaparmı diye (iyice çiğnenmesi gerekiyormuşya demekki çiğnemişim) temizmiş rahim içim rahatladııı
Canım benimde 4. ay ve aynı şekilde bugün 3. günümsperm testini yaptırcaz biz, aklımıza takılmasın diye.. Hakkımızda hayırlısı tatlımm kafaya takmamak lazım galiba
bende bal çörek otu tarçın kürü uyguladım bu ay inşallah vardır birşeyler diyorumki alayım test yapayım 4 gunum var çıkmazmıki
senin mide bulantın geçtimi canım..
c.tesi gunude vardı cnm ama geçti
kesinlikle canım kafaya takmamak lazım diyoruz ama takıyoruzki burdayız
Allahım seninle olsun..yoksa da şuancık göbüşüne konsun inşallah..
bende bal çörek otu tarçın kürü uyguladım bu ay inşallah vardır birşeyler diyorumki alayım test yapayım 4 gunum var çıkmazmıki
canım bende bata 4 varken yaptıydım (meğersem 2 varmış orası ayrı konu) ama bence biraz bekle kuzum çarşamba sabahına ne dersin ? bata 1 kalaay hadi inşallah güzel haberler vericeksin bizeee
birkaç gün evvel eşim uçakla istanbula dönerken yanına 50 yaşlarında bi kadın oturmuş, muhabbet etmişler biraz, kadın sormuş çocuğun varmı diye yok demiş benimki, kadın demişki; ÖNÜMÜZDEKİ YAZ SİZİN BİR KIZINIZ OLACAK BENCE DEMİŞ. geldi bana anlattı eşim, ben hemen tabi tarih hesaplarına başladım nezaman tutsa yazın doğar acaba diyetahminen ekim gibi filan tutarsa kadının dediği doğrulanacak , bakalım bekleyip göreceğim
ayy inş.cnm ya çarşamba gunune kadar olmazsam sabahtan yaparım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?