Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

bana doktor rahim filmi eşine de tahlil istiyorum dedi ama ben biraz daha beklemekten yanayım..
tatlım benim doktorumda aynısını söyledi, sana rahim filmi çekelim, eşinede test yapalım, eğer bunlarda temiz çıkarsa artık beklemeden seni yumurta takibine alacağım hemen dedi.
ay evet yaaa onlarınkisi daha zor hakkaten gerçi reglken muayene de çok hoş bişiy değilmiş, onu da tecrübe etmiş oldum

ayyy o çok fenadır hakkaten, Allahtan benim dr utançtan kaçacağımı anlayınca napalım böyle bakalım dedim göbekten ultrasonla bakmıştı

inş.eşinin sonuçlarıda iyi çıkar rahim filiminide fazla bekletme 3 test çok önemliymiş smear hormon ve rahim filimi.hem rahim filimi 10 yıl saklanabiliyor

evet canım rahim filmini çektirmelimiyim dedim de doktora, önce eşinin test sonuçlarını görelim, hormon sonuçlarını görelim ona göre bakarız dedi.. bana kalsa hemencecik yaptırıvericem bi de canım bana dediki hergün ilişkiyi önermiyorum 2 günde bir olsun, biz bu ay baya abartmıştık ya içimden baya bi güldüm

inş.eşinin sonuçlarıda iyi çıkar rahim filiminide fazla bekletme 3 test çok önemliymiş smear hormon ve rahim filimi.hem rahim filimi 10 yıl saklanabiliyor

evet canım rahim filmini çektirmelimiyim dedim de doktora, önce eşinin test sonuçlarını görelim, hormon sonuçlarını görelim ona göre bakarız dedi.. bana kalsa hemencecik yaptırıvericem bi de canım bana dediki hergün ilişkiyi önermiyorum 2 günde bir olsun, biz bu ay baya abartmıştık ya içimden baya bi güldüm

eşinin sperm testi yapılmışmıydı? ne kadardır deniyorsunuz? rahim filmini bilmiyorum ama sperm testi için benim doktor bakılması gereken ilk şey o dedi

biz 3-4 ay oldu bebek isteyeli..ben sadece reglin 3. günü hormon tahlilleri yaptırdım ve muayene oldum..sonuclar güzel..
rahim filmi ve eşimden tahlil istedi..ama ben biraz daha beklemekten yanayım..

evet 2 gunde bir olucak ilişki cnm :)

biz 3-4 ay oldu bebek isteyeli..ben sadece reglin 3. günü hormon tahlilleri yaptırdım ve muayene oldum..sonuclar güzel..
rahim filmi ve eşimden tahlil istedi..ama ben biraz daha beklemekten yanayım..

Canım benimde 4. ay ve aynı şekilde bugün 3. günüm sperm testini yaptırcaz biz, aklımıza takılmasın diye.. Hakkımızda hayırlısı tatlımm kafaya takmamak lazım galiba

bende bal çörek otu tarçın kürü uyguladım bu ay inşallah vardır birşeyler diyorumki alayım test yapayım 4 gunum var çıkmazmıki

kesinlikle canım kafaya takmamak lazım diyoruz ama takıyoruzki burdayız

evet canım orası öyle ama buraya girmesemde arkadaşlarım hamiş mi keyifleri yerindemi bilemem görememki, gerçekten artık şu topiğe girme amacım değişmeye başladı çünkü bilmiyorum belkide reglin etkisiyle böyle bi rehavet rahatlama geldi bana, napayım diyorum bu yaz olmazsa kışa tarzında düşünüyorum bi kaç gündür

bende bal çörek otu tarçın kürü uyguladım bu ay inşallah vardır birşeyler diyorumki alayım test yapayım 4 gunum var çıkmazmıki

canım bende bata 4 varken yaptıydım (meğersem 2 varmış orası ayrı konu) ama bence biraz bekle kuzum çarşamba sabahına ne dersin ? bata 1 kala ay hadi inşallah güzel haberler vericeksin bizeee

birkaç gün evvel eşim uçakla istanbula dönerken yanına 50 yaşlarında bi kadın oturmuş, muhabbet etmişler biraz, kadın sormuş çocuğun varmı diye yok demiş benimki, kadın demişki; ÖNÜMÜZDEKİ YAZ SİZİN BİR KIZINIZ OLACAK BENCE DEMİŞ. geldi bana anlattı eşim, ben hemen tabi tarih hesaplarına başladım nezaman tutsa yazın doğar acaba diye tahminen ekim gibi filan tutarsa kadının dediği doğrulanacak , bakalım bekleyip göreceğim

hadi bakalım hayırlısı bende her ay her ay muhtemel doğum tarihi hesaplayıp duruyorum burç falan bakıyorum Ay olsunda her burca razıyım yaaaa bu ay bakmıcam, olursa bakar okurum didik didik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…