- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.801
inşallahhh olmıcaksın kuzucummmm... ay bugün bi güzel hamişler vardı kızlar hepsi de çok tatlıydı çoook güzeldi Allahım inşallah bizede nasip eder koca koca göbüşlerle kontrollere gitmeyi heyecanlaaa
inş.cnm benim annem bugun abimin bebeğine bakmaya gitti bugun tam 31 gunluk diyorumki o ordayken bende arayayım annemi anneanne oluyorsun diyeyim inş.derim ya
Allah razı olsun cnm benim kalbim pıt pıt atmaya başladı heyecanlandım var ya
hemen üzülme cnm benim inş.olmazsın
Kızlar bnm bugün 4 günüm hala olmadım lekede gelmio bndee sabah yine akıntım gelmiş şeffaf renkte
ee kızlar batı geçenlerden bilgi vermeyenler var
naz var domb.. var ne durumdasınız huuuu
sen yinede heyecan stres yapma.hazırlıklı olmaya çalış..kötüyede iyiyede..dualarımız karşılıklı..
ee kızlar batı geçenlerden bilgi vermeyenler var
naz var domb.. var ne durumdasınız huuuu
bence olma ihtimalin yüksek test niye yapmıyorsun baya sabırlısın demekki
Kızlar bnm bugün 4 günüm hala olmadım lekede gelmio bndee sabah yine akıntım gelmiş şeffaf renkte
lekelenmen devam ediyomu efsuncum..
Cnm bnm konu farklı biz henüz düşünmüoduk ya sağlıklı bi birliktelik olmadı olduysada kaçmıştır öle diyim oyüzden test yapmıorum muhtemel bebek yoktur strstendir diorum eğer bi kaç gün daha olmazsam yaparım
bat 12 temmuz.... beklemedeyim. topiğin uğuruna inandım bende geldim :)
yok canım devamı gelmedi henüz.akıntım var .umudumu kaybettim ama
anladım canım hayırlısı olsun o zman hakkınızda.
tatlım kuzum evde test var mı bata az kaldı bi yapıver olmazsa yarın sabah belkide süpriz yapcak sana, güzel haberini alırız inşallahhhhhh arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?