Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

aynen benimde 6 sında olursa 30 temmuz batım oluyor .))

anam hepsi celallendii yaaaa kızlar bi durun heleee.. ben testi yaptım kocca tek çızığııı gördüm ona rağmen cumartesiye kadar kendimce umutlardaydım moda girin bakayım tekrardan, şu 3-5 güne hepinizden hayırlı haberler alıcaz inşallahhhh Amin

şahsen ben temmuz topiğiini çok sevdim gidesim gelmiyor yahuu kuzum sen temmuza hamiş olarak devam edersin inşallah du bakayım çıkmadık candan umut kesilmezmişşş

he bende çok sevdim ayrılamam bu topikten.

kıs allah seni ne yapmasın güldürdün beni.inşallah hadi bakalım.cuma günü test yapcam varsa çıkar saten:) yoksada yoktur bende senin gibi doktora gitcem:)
hadi asya dra keseni görmek için gidersin inşallah

kıs allah seni ne yapmasın güldürdün beni.inşallah hadi bakalım.cuma günü test yapcam varsa çıkar saten:) yoksada yoktur bende senin gibi doktora gitcem:)

canım senin o test cumaya kalmaz benden demesi (ama yapma bu arada daha erken yapma fikrimi sorarsan) doktora da gerek kalmadan hamiş haberini alalım inşallahhhhh şimdi onları düşünme sen bi haberi ver bana ennn koskocaman nazarlıkları koyucam canım benimmmm

naz034 aşağıda görüyorum seni.senin bat geçti haberler ne durumda bakimm

dombrabre de geldi
çatlattınız kızlar bizi yaa

Son düzenleme:
canlar ben geldim, yaw bugün yoğunluk vardı , bi doğru düzgün giremedim yawwwwww, benimde test yapmama çok az kaldı, akşam saat 7 gibi yazarım , aslında çarşamba yapacaktım varya, burası coşmuş diye, benim de yapasım geldi hala kasık ağrılarım var, ama geçti günüm gelmedi kırmızılar eğer gebeysem , bu ay neler yaptığımı tek tek yazacağım canlarım, değilsem de yazarım gerçi, ama birkaç gün sonra, çünkü negatifse ağlamaktan nete giremeyebilirim ama bunları düşünmüyorum, umutluyum artık canlar, duam hepinizle

gunun geçti demekki süper ya inşallah vardır cnm Allah ım yardımcın olsun olmazsada hiç üzülme herşeyin hayırlısı olsun

Ayyy hadii inşallahhhhhh çift çızığı göreceksin kuzucummmmm sabırsızlıkla bekliciğim güzel haberiniiiii

kızlar ben test yaptım.negatif..bu topik ne yazık ki bana uğurlu gelmedi :-( hamiş olan arkadaşları tebrik ederim.tedaviye başlıyoruz bu ay...

gunun geçti demekki süper ya inşallah vardır cnm Allah ım yardımcın olsun olmazsada hiç üzülme herşeyin hayırlısı olsun

canım , çok umutsuzdum hatırlıyormusun? çünkü adet sancılarım vardı, hala var, kırmızıların gelmesinden korkuyordum, bugün de gelmedi, ne bileyim , umutlandım işte şimdi, bi de kızlar koyu sarı ( açık kahve ) akıntım var birkaç gündür, sanki gebeyim gibime gelior yaaa, fakirin umudu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…