- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.821
devamı gelse de batım 30 temmuz olarak değişiyor temmuz topiği kurtulamadı benden yani
devamı gelse de batım 30 temmuz olarak değişiyor temmuz topiği kurtulamadı benden yani
karnım ağrıyor yavaş yavaş gelmez inş.kırmızılar beklemek ne zormuş ya eğer ki olursam batım yine temmuzda
kızzz asyammmmbizde sana sorcaz böyle bu ay, belirtin neydi hissettinmi diyeee
aynen benimde 6 sında olursa 30 temmuz batım oluyor .))
şahsen ben temmuz topiğiini çok sevdim gidesim gelmiyor yahuukuzum sen temmuza hamiş olarak devam edersin inşallah du bakayım çıkmadık candan umut kesilmezmişşş
hadi asya dra keseni görmek için gidersin inşallahkıs allah seni ne yapmasıngüldürdün beni.inşallah hadi bakalım.cuma günü test yapcam varsa çıkar saten:) yoksada yoktur bende senin gibi doktora gitcem:)
şahsen ben temmuz topiğiini çok sevdim gidesim gelmiyor yahuukuzum sen temmuza hamiş olarak devam edersin inşallah du bakayım çıkmadık candan umut kesilmezmişşş
1 haftadır karnım ağrıdı ya nasıl bir aymış bu anlamadımki üşüttümmü acaba
kıs allah seni ne yapmasıngüldürdün beni.inşallah hadi bakalım.cuma günü test yapcam varsa çıkar saten:) yoksada yoktur bende senin gibi doktora gitcem:)
bende çok sevdim vallahi bu topiği birdahaki batımda temmuza geliyor
senin bi dahaki batını görmeyelim emiii!!!!!temmuz bereketiyle gelir inşallah biçoğumuza ikinci bi şans veriyo baksanıza hoş benim satım 30 haziran oldu bi anda..
inşallah 9 ay boyunca gelmez kırmızılar
canlar ben geldim, yaw bugün yoğunluk vardı , bi doğru düzgün giremedim yawwwwww, benimde test yapmama çok az kaldı, akşam saat 7 gibi yazarım , aslında çarşamba yapacaktım varya, burası coşmuş diye, benim de yapasım geldihala kasık ağrılarım var, ama geçti günüm gelmedi kırmızılar eğer gebeysem , bu ay neler yaptığımı tek tek yazacağım canlarım, değilsem de yazarım gerçi, ama birkaç gün sonra, çünkü negatifse ağlamaktan nete giremeyebilirim ama bunları düşünmüyorum, umutluyum artık canlar, duam hepinizle
canlar ben geldim, yaw bugün yoğunluk vardı , bi doğru düzgün giremedim yawwwwww, benimde test yapmama çok az kaldı, akşam saat 7 gibi yazarım , aslında çarşamba yapacaktım varya, burası coşmuş diye, benim de yapasım geldihala kasık ağrılarım var, ama geçti günüm gelmedi kırmızılar eğer gebeysem , bu ay neler yaptığımı tek tek yazacağım canlarım, değilsem de yazarım gerçi, ama birkaç gün sonra, çünkü negatifse ağlamaktan nete giremeyebilirim ama bunları düşünmüyorum, umutluyum artık canlar, duam hepinizle
gunun geçti demekki süper ya inşallah vardır cnm Allah ım yardımcın olsun olmazsada hiç üzülme herşeyin hayırlısı olsun
gunun geçti demekki süper ya inşallah vardır cnm Allah ım yardımcın olsun olmazsada hiç üzülme herşeyin hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?