- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.841
canım , çok umutsuzdum hatırlıyormusun? çünkü adet sancılarım vardı, hala var, kırmızıların gelmesinden korkuyordum, bugün de gelmedi, ne bileyim , umutlandım işte şimdi, bi de kızlar koyu sarı ( açık kahve ) akıntım var birkaç gündür, sanki gebeyim gibime gelior yaaa, fakirin umudu işte
kızlar ben test yaptım.negatif..bu topik ne yazık ki bana uğurlu gelmedi :-( hamiş olan arkadaşları tebrik ederim.tedaviye başlıyoruz bu ay...
canlar ben geldim, yaw bugün yoğunluk vardı , bi doğru düzgün giremedim yawwwwww, benimde test yapmama çok az kaldı, akşam saat 7 gibi yazarım , aslında çarşamba yapacaktım varya, burası coşmuş diye, benim de yapasım geldihala kasık ağrılarım var, ama geçti günüm gelmedi kırmızılar eğer gebeysem , bu ay neler yaptığımı tek tek yazacağım canlarım, değilsem de yazarım gerçi, ama birkaç gün sonra, çünkü negatifse ağlamaktan nete giremeyebilirim ama bunları düşünmüyorum, umutluyum artık canlar, duam hepinizle
eğer hamileysem bu biraz da sizin sayenizde olacak var ya, benim 3 aydır moralim hep bozuktu, burası bana gerçekten çok iyi geldi, moralim gerçekten düzeldi benim, sizinle konuştuğumda rahatlıyordum, buarada iyice hamiş moduna girmişşim ben yaaaaaay bide tek çızığııı görürmüşüm canım , amaaaaaaannnn varya, çökerim artık, ama hayat devam ediyor dimi ? siz şimdi öyle dersiniz ve beni iyi hissettirirsiniz, evet , öyle tabiii, hepimiz için hayırlısı
Ayyy hadii inşallahhhhhh çift çızığı göreceksin kuzucummmmmsabırsızlıkla bekliciğim güzel haberiniiiii
eğer hamileysem bu biraz da sizin sayenizde olacak var ya, benim 3 aydır moralim hep bozuktu, burası bana gerçekten çok iyi geldi, moralim gerçekten düzeldi benim, sizinle konuştuğumda rahatlıyordum, buarada iyice hamiş moduna girmişşim ben yaaaaaay bide tek çızığııı görürmüşüm canım , amaaaaaaannnn varya, çökerim artık, ama hayat devam ediyor dimi ? siz şimdi öyle dersiniz ve beni iyi hissettirirsiniz, evet , öyle tabiii, hepimiz için hayırlısı
bitanem inş.vardır ya benimde içime doğuyor hamilesin sanki Allah ım gönlüne göre versin sarı akıntı bendede oluyor ama daha 4 gunum var geçer inş.
gece gelir bakarım ben o zaman akşam arkadaşımın kınası var bir gidip kurtlarımı dökeyim çok zaman oldu birikmişti.saol bitanem,,hepimiz için hayırlısı olsun inşallahbu akşam yazacm kısss , hemen eve gidem, idrar testi yapacam, eğer pozitifse , yarın da eşim sabahtan kanda bakacak, değeri saat 9- 10 gibi yazarım ben , duramam zaten
canım hayırlısı olsun inşallah biranönce kavuşursun inşallah yavruna
ay hadi bende çok umutlandım senden yana yarın güzel haberlerle gel inşallah
Kızlar ben geçen ay 12 sinde adet oldum normalde 2 gbi lekelr başlar 5-6sı gibide adet olurum düzenlidir pek değişmezdi ama ben şaşırdım geçen ayı mı baz alıcam yoksa diğerlerini mi ? Geçen ayı baz alırsam benim bat 16 temmuz oluyo
canımmmmm , hepimiz inşallah, bak bende sadece koyu sarı akıntı var bir tek değişiklik olarak, buarada dün göğüs uçlarım iyice acımaya başladı, sadece uç kısmı, ama bu belirti tam adet günümde başladı, önceden değil, bat 1 temmuz du
canımın içi inşallahhhh çift çızığıııı böylee koyu koyu görceksin (silikte olur fark yapmaz ikiside hamişlik demekmiş) tabikiii hayırlısı dünyanın sonu değil sonuçta ama senin hamiş haberini almak güzel olacak
bende 12 haziran hastlandım.12 temmuzu bekliyorum canımm aynıyız demekki.
hemen testi yap ve bizlerle paylaş cnm çok merak ediyorum seni
gece gelir bakarım ben o zaman akşam arkadaşımın kınası var bir gidip kurtlarımı dökeyim çok zaman oldu birikmişti.
hemen testi yap ve bizlerle paylaş cnm çok merak ediyorum seni
buarada canım ben sana söyliyim , bence SENve EFSUN hamilesiniz, haberiniz ola , belirtilerimiz aynı 3 ümüzün okuduğum kadarıyla, bence bende hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?