Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

bitanem inş.vardır ya benimde içime doğuyor hamilesin sanki Allah ım gönlüne göre versin sarı akıntı bendede oluyor ama daha 4 gunum var geçer inş.

kızlar ben test yaptım.negatif..bu topik ne yazık ki bana uğurlu gelmedi :-( hamiş olan arkadaşları tebrik ederim.tedaviye başlıyoruz bu ay...

canım hayırlısı olsun inşallah biranönce kavuşursun inşallah yavruna

ay hadi bende çok umutlandım senden yana yarın güzel haberlerle gel inşallah

herşeye karşı hazırlıklı ol cnm inş.olmazsın ama olursanda aylar bitmedi ya tam gaz çalışmaya devam

Ayyy hadii inşallahhhhhh çift çızığı göreceksin kuzucummmmm sabırsızlıkla bekliciğim güzel haberiniiiii

eğer hamileysem bu biraz da sizin sayenizde olacak var ya, benim 3 aydır moralim hep bozuktu, burası bana gerçekten çok iyi geldi, moralim gerçekten düzeldi benim, sizinle konuştuğumda rahatlıyordum, buarada iyice hamiş moduna girmişşim ben yaaaaa ay bide tek çızığııı görürmüşüm canım , amaaaaaaannnn varya, çökerim artık, ama hayat devam ediyor dimi ? siz şimdi öyle dersiniz ve beni iyi hissettirirsiniz, evet , öyle tabiii, hepimiz için hayırlısı

çökmek ne demek yahu inşallah bir sonraki ay diyeceğiz hayırlısını dileyeceğiz
iyi düşünelim iyi olsun ama kötü de çökmek yok tam gaz devam çalışmalara

ayyyy çok heycanlanıyorum yaaaa :)

canımın içi inşallahhhh çift çızığıııı böylee koyu koyu görceksin (silikte olur fark yapmaz ikiside hamişlik demekmiş ) tabikiii hayırlısı dünyanın sonu değil sonuçta ama senin hamiş haberini almak güzel olacak

amaaan canım tek çizgi, çift çizgi neyse boşver, sonuçta bi çizgi çıkıyor hiç olmazsa, teki çıkaran ALlah çifti de çıkaracak

Kızlar ben geçen ay 12 sinde adet oldum normalde 2 gbi lekelr başlar 5-6sı gibide adet olurum düzenlidir pek değişmezdi ama ben şaşırdım geçen ayı mı baz alıcam yoksa diğerlerini mi ? Geçen ayı baz alırsam benim bat 16 temmuz oluyo

bitanem inş.vardır ya benimde içime doğuyor hamilesin sanki Allah ım gönlüne göre versin sarı akıntı bendede oluyor ama daha 4 gunum var geçer inş.

canımmmmm , hepimiz inşallah, bak bende sadece koyu sarı akıntı var bir tek değişiklik olarak, buarada dün göğüs uçlarım iyice acımaya başladı, sadece uç kısmı, ama bu belirti tam adet günümde başladı, önceden değil, bat 1 temmuz du

gece gelir bakarım ben o zaman akşam arkadaşımın kınası var bir gidip kurtlarımı dökeyim çok zaman oldu birikmişti.

canım hayırlısı olsun inşallah biranönce kavuşursun inşallah yavruna

ay hadi bende çok umutlandım senden yana yarın güzel haberlerle gel inşallah

saol bitanem,,hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bu akşam yazacm kısss , hemen eve gidem, idrar testi yapacam, eğer pozitifse , yarın da eşim sabahtan kanda bakacak, değeri saat 9- 10 gibi yazarım ben , duramam zaten

bende 12 haziran hastlandım.12 temmuzu bekliyorum canımm aynıyız demekki.

hemen testi yap ve bizlerle paylaş cnm çok merak ediyorum seni

kıslaaarrrr yapmayın, iyice hamiş moduna soktunuz beni yaaaaaa daha bakmadan hamileyim dicem neredeyse yawwww hayırlısı olsun canlar, hepimiz olalım olacaksa

hemen testi yap ve bizlerle paylaş cnm çok merak ediyorum seni

canım hemen yazcam söz, rabbim nasip ederse, eve sağ salim gidebilirsem 2 çızığı görür görmez yazcam, yarın sabahta kandaki değerimi yazarım yine

gece gelir bakarım ben o zaman akşam arkadaşımın kınası var bir gidip kurtlarımı dökeyim çok zaman oldu birikmişti.

tamam canım bak mutlaka, zaten olsa da olmasa da yazıcam kızlar, fark yapmaz , ama olmazsa üzüleceğim ve benle uğraşmak zorunda kalacakasınız, benim karamasarlık ve umutsuzluğumla şimdiden söyliyim

slm kızlar. ben bugun diğer kan sonucumu da aldım. kolestrol de çıktı bende. 250

b12 eksikliği anemisi de çıktı. çok düşükmüş b12im. doktor iğne verdi 10 tane. 5 tanesi hergün 1 tane. diğer 5i de haftada bir.

internetten bikaç araştırma yaptım da sanırım bu da gebe kalmaya engel bir durummuş. ne dersiniz benim bundan mı tutmuyordu acaba. yarından itibaren iğneye başlıyorum. iğneden de çok korkarımm

bu ay 2 kez çalışma yapabildik. bugun 12.günüm. ara ara beyaz koyu kıvamda olmayan akıntım var o kadar. devam edeceğiz bu hafta bakalım. bir yandan da iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…