Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

kız Allah iyiliğini versin inşallah canım.benim bugün ufak bir kahverengi leke geldi yalnız.ben kendimden pek umutlu değilim

tamam işte senin bat a az kalmadı mı ? ben söylüyorum vallahi, ona dikkat et şimdiden, ilaç felan içme sakın , veeeeeee sakın adetin 1 gün geçmeden test yapma, bak valla yok sanarsın boşu boşuna, hayırlısı olsun inşallah , ama hamişsiiiiiiiiinnnnnnn

ilahiinşallah canım inşallah

bende de çok birikti canım yaaaaa bi göbek atasım varrr bi göbek atasımm var anlatamammm
gel kuzum atalım karşılıklı göbecikleri

hahaha canım benim yaaa, açıkçası benim inancım tam senden yana akşam gireyimde bi gözün aydın diyeyimmm çatlarım sabaha kadarr

hoşgeldin canım,tabii etkendir mutlaka bence, ne eksikse ona göre hamilelikle ilgili bir sorun olabilir, önce senin sağlığın tatlım , hayırlısı olsun, akıntın varsa yumurtalar fıkır fıkırdır söyliyim, çalışmalara devam, buarada o iğneler gebe kalırsan zarar verirmiy miş? onu bi sorsaydın

sağol canım, iğnenin içini okudum da gebelikte bir sorun olmazmış hatta bebekte eksik ise onda da yararı olur yazıyor emzirenler için. ama oluşma aşamasında ne olur bilmiyorum. zaten bu yuzden olmuyorsa bebek, ben tedavimi olayım da düzelsin değerlerim. artık göreceğiz ne olur.
:105:

enerjiye bak yaaaa, süpersin canım, benim gene içim geçmiş vallahi 2 adım atasım yok yawwww maşallah sana

kız sen hamişsin ya (inşallahhhhhhh) rehavet vardır normallll ben dipçik gibiyim, hamile kalana kadar göbek atayım barii of bide ben bankacıyım ya ben kendimle çok alakasız bi meslek sıkıcııııı, modumu düşürüyo burası benim

birde benim gibi memur olaydın ne yapacaktın yaa bende eski bankacıyım canım

selam kızlari

temmuz ayı bereketli başlamış maşallah.
umarım böyle devam eder. Haziran topiğinde yanlış hatırlamıyorsam yirmibeş tane falan hamiş çıktı. Bu ay otuzu geçeriz inşallah.
Kızlar sizin hamile kalmak için kaçıncı ay denemeniz.

gebelikte sorun yapmazsa, oluşma aşamasında hiç yapmaz zaten, ama sen yine de doktora felan sor, nolur nolmaz ,hayırlısı inşallah, tez zamanda tutsun bebişin, bir de ilişkiden sonra , bacaklarını havaya kaldır, ellerini beline koy,bacaklarının iyice yukarı kalklaması için destek al, ve poponu salllaa, titret, bacakalrını bisiklete çevirir gibi çevir, ben ce bu işe yarayacakatır, diğer canlarııııımmm , bu size de tavsiyemdir, kendimden umutluyum

birde benim gibi memur olaydın ne yapacaktın yaa bende eski bankacıyım canım

anam ne güzel kurtulmuşsunn kuzummmmmm ohh ne güzell, acep bende bi gün kurtulabilcekmiyim istifa da etmek işime gelmiyo sıkılırım ben evde patlarım valla bende memur olabilsem keşke, benden geçti gerçi artık bu saatten sonra kpss çalışamıcam, oturuyim popişimin üstüne

yok kız geçememiştir ben sınava girdiğimde 9 aylıktı kızım .ama ders çalışmak çok sıkıcı haklısın benim bankada gözüm dönmüştüde artık.

gelmedi kırmızılar,gelmedii gelmedi..gelmesinler..gelmemeliler..gelmeyecekler..gelmezler...

neysee..yine de çok sevinmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…