- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
- 163
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.881
gebelikte sorun yapmazsa, oluşma aşamasında hiç yapmaz zaten, ama sen yine de doktora felan sor, nolur nolmaz ,hayırlısı inşallah, tez zamanda tutsun bebişin, bir de ilişkiden sonra , bacaklarını havaya kaldır, ellerini beline koy,bacaklarının iyice yukarı kalklaması için destek al, ve poponu salllaa, titret, bacakalrını bisiklete çevirir gibi çevir, ben ce bu işe yarayacakatır, diğer canlarııııımmm , bu size de tavsiyemdir, kendimden umutluyum
selam kızlari
temmuz ayı bereketli başlamış maşallah.
umarım böyle devam eder. Haziran topiğinde yanlış hatırlamıyorsam yirmibeş tane falan hamiş çıktı. Bu ay otuzu geçeriz inşallah.
Kızlar sizin hamile kalmak için kaçıncı ay denemeniz.
yok kız geçememiştir ben sınava girdiğimde 9 aylıktı kızım .ama ders çalışmak çok sıkıcı haklısın benim bankada gözüm dönmüştüde artık.
gelmedi kırmızılar,gelmedii gelmedi..gelmesinler..gelmemeliler..gelmeyecekler..gelmezler...
neysee..yine de çok sevinmiyim
ay vallamı canım ne iyi etmişsin ne güzel etmişsin, aslında şu ara bu konuda kafamı dağıtmak iyi olabilir yaa, en azından kpds ye girip dil puanımımı güncellesem tazminatımımı artırsam, bebek bebek bebek aklımı yitirmeden böle şeylere konsantre olsam pek güzel olur aslındaaa
hoşgeldin canım ben 2 aydır deniyorum bu 3. olacak
olabilir bence de benimde kpds e giresim var aslında
buarada benim mesai bitti canlar.akşama kınadan sonra geç saatlerde bakarım
bakalım benim kırmızıların gelip gelmemesi haberini de veririm artık.
öpüyorum hepinizi
gebelikte sorun yapmazsa, oluşma aşamasında hiç yapmaz zaten, ama sen yine de doktora felan sor, nolur nolmaz ,hayırlısı inşallah, tez zamanda tutsun bebişin, bir de ilişkiden sonra , bacaklarını havaya kaldır, ellerini beline koy,bacaklarının iyice yukarı kalklaması için destek al, ve poponu salllaa, titret, bacakalrını bisiklete çevirir gibi çevir, ben ce bu işe yarayacakatır, diğer canlarııııımmm , bu size de tavsiyemdir, kendimden umutluyum
ay vallamı canım ne iyi etmişsin ne güzel etmişsin, aslında şu ara bu konuda kafamı dağıtmak iyi olabilir yaa, en azından kpds ye girip dil puanımımı güncellesem tazminatımımı artırsam, bebek bebek bebek aklımı yitirmeden böle şeylere konsantre olsam pek güzel olur aslındaaa
bu ayki taktiğide deneyelim bakalım..senin böylemi tuttu kız yoksa..
kızlar ben de bebek olmayınca bari yüksek lisans yapayım diyorum bu aralar :111: zaten eşim de gidiyor eğer bu ay olmazsa ben şeytanın bacağını ancak Ocak 2013 kırarım :82:
Benimde bu ay üçüncü olacak. Ya beklemek ne zormuş.
ay tutar inşallah canım senin, hamiş bi şekilde çalışırsın yüksek lisans için
canlarım ben çıkyorum, akşam saat 7 gibi buluşalım müsait olursanız, haberi yazacağım,varsa yarın da kandaki değerimi yazarım, bir de tutmuşsa, nasıl tuttuğunu, ne şekillere girdiğimisallamak, titremek v.b anlatırımm... öpüyorum hepinizi, hayırlı akşamlar canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm
canlarım ben çıkyorum, akşam saat 7 gibi buluşalım müsait olursanız, haberi yazacağım,varsa yarın da kandaki değerimi yazarım, bir de tutmuşsa, nasıl tuttuğunu, ne şekillere girdiğimisallamak, titremek v.b anlatırımm... öpüyorum hepinizi, hayırlı akşamlar canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm
bu ayki taktiğide deneyelim bakalım..senin böylemi tuttu kız yoksa..
ben daha bakmadım canım, teste bu akşam bakcam, ama umutluyum, eveet eveeettt, ben böle yaptım, okadar çok titrettimki hatta anlatamam, çok komik gözüküyordum ama söyliyim, eşimle ben kıkır kıkır güldük o sıralarda, bol bol titremeleeerrrrrrrr
alırlar mı kız beni o şekilde acaba:118: şunlara bak komedi dans üçlüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?