Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

tamam canım yaparım

hoşgeldin canım ben 2 aydır deniyorum bu 3. olacak

yok kız geçememiştir ben sınava girdiğimde 9 aylıktı kızım .ama ders çalışmak çok sıkıcı haklısın benim bankada gözüm dönmüştüde artık.

ay vallamı canım ne iyi etmişsin ne güzel etmişsin, aslında şu ara bu konuda kafamı dağıtmak iyi olabilir yaa, en azından kpds ye girip dil puanımımı güncellesem tazminatımımı artırsam, bebek bebek bebek aklımı yitirmeden böle şeylere konsantre olsam pek güzel olur aslındaaa

olabilir bence de benimde kpds e giresim var aslında
buarada benim mesai bitti canlar.akşama kınadan sonra geç saatlerde bakarım
bakalım benim kırmızıların gelip gelmemesi haberini de veririm artık.
öpüyorum hepinizi

valla kuzum ya arada kpds mi çalışsak eş topicte onunla devam ederiz İnşallah gelmez meret de yarın bombastik bi haber patlatırsın kuzucum.. Allaha emanet ol, öpüyorummm

bu ayki taktiğide deneyelim bakalım..senin böylemi tuttu kız yoksa..

kızlar ben de bebek olmayınca bari yüksek lisans yapayım diyorum bu aralar :111: zaten eşim de gidiyor eğer bu ay olmazsa ben şeytanın bacağını ancak Ocak 2013 kırarım :82:

kız bu ne yaaaa, salla salla salla salla titrettttttttttt çok hoşş valla eğlenceli olsa gerekkkk

ben daha bakmadım canım, teste bu akşam bakcam, ama umutluyum, eveet eveeettt, ben böle yaptım, okadar çok titrettimki hatta anlatamam, çok komik gözüküyordum ama söyliyim, eşimle ben kıkır kıkır güldük o sıralarda, bol bol titremeleeerrrrrrrr

Benimde bu ay üçüncü olacak. Ya beklemek ne zormuş.

haklısın zor oluyor ama ilk ayki üzüntü diğer aylar olmuyor. hatta ben diyorum ki keşke bu kadar beklemeyip evlenir evlenmez başlasaydık denemelere. ben hemen oluverecek sanmıştım
yaşım 29 oldu daha ilk çocuk yok

sen herhangi bir test yaptırdın mı bende b12 eksikliği anemisi varmış belki diyorum ondan da tutmuyor olabilir. iğne olucam işte bakalım bu ay tutacak mı? benim bir de her denemeden 2-3 gün sonra kanamam olmuştu ilk defa bu ay olmadı

Hadi kuzucummmm hayırlı haberlerle dön inşallahhhhhh

hoşçakal canım bekleriz. bugun giremezsem yarın hepsiniokurum

canlarım ben çıkyorum, akşam saat 7 gibi buluşalım müsait olursanız, haberi yazacağım,varsa yarın da kandaki değerimi yazarım, bir de tutmuşsa, nasıl tuttuğunu, ne şekillere girdiğimi sallamak, titremek v.b anlatırımm... öpüyorum hepinizi, hayırlı akşamlar canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm

Benim arkadaşımda aynı şeyi söylemişti. Yumurta takibi yaptığı ilk ayda hamile kalmıştı. Kocası ilişkiden hemen sonra yukarıya kaldırdığı ayağını uzun süre tutup sallamış. Bence ondan benim hemen tuttu diyordu.

Ben üşendim denemedim ama bu ay deneyecem kesin.

hahahaaa..bebiş için her yol mübah..

alırlar mı kız beni o şekilde acaba:118: şunlara bak komedi dans üçlüsü

ayy çok güzel olmuşş hakkaten o üçlü bak şekerim şöyle yapcaksın, bu ay hamişsen inşallah, eylüle hamişsin ya çaktırmıcaksın böle bol bişiyler giyerde gidersin 3 aylık minnak olur o zamanlar, hooppp giriverceksin bölüme sonrası Allah Kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…