- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.901
canlarım ben çıkyorum, akşam saat 7 gibi buluşalım müsait olursanız, haberi yazacağım,varsa yarın da kandaki değerimi yazarım, bir de tutmuşsa, nasıl tuttuğunu, ne şekillere girdiğimisallamak, titremek v.b anlatırımm... öpüyorum hepinizi, hayırlı akşamlar canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm
haklısın zor oluyor ama ilk ayki üzüntü diğer aylar olmuyor. hatta ben diyorum ki keşke bu kadar beklemeyip evlenir evlenmez başlasaydık denemelere. ben hemen oluverecek sanmıştım
yaşım 29 oldu daha ilk çocuk yok
sen herhangi bir test yaptırdın mı bende b12 eksikliği anemisi varmış belki diyorum ondan da tutmuyor olabilir. iğne olucam işte bakalım bu ay tutacak mı? benim bir de her denemeden 2-3 gün sonra kanamam olmuştu ilk defa bu ay olmadı
haklısın zor oluyor ama ilk ayki üzüntü diğer aylar olmuyor. hatta ben diyorum ki keşke bu kadar beklemeyip evlenir evlenmez başlasaydık denemelere. ben hemen oluverecek sanmıştım
yaşım 29 oldu daha ilk çocuk yok
sen herhangi bir test yaptırdın mı bende b12 eksikliği anemisi varmış belki diyorum ondan da tutmuyor olabilir. iğne olucam işte bakalım bu ay tutacak mı? benim bir de her denemeden 2-3 gün sonra kanamam olmuştu ilk defa bu ay olmadı
Ben evleneli 4 yıl oluyor. Bende aynı şeyi söylüyorum hep. Neden bu kadar bekledik diye. Bende hemen olcak sanıyordum. Hatta ufak tefek kazalarda ahanda hamile kaldım tüüüü ne yapacaz falan diye tribe girerdim. Çok kolay bir şeymiş gibi. Aynı yaştayız. Ortada daha ilk çoçuk yok.
Ben doktara gitmeye niyetlendim. İşten izin alamdım. Adetim geçsin bu hafta sonuna doğru gidip bende testlerimi yaptıracam. Umarım bu ay gelir bebişlerimiz.
benimde hafif hafif ağrım var afedersiniz ama gazım var şu sıralar :)
Ben evleneli 4 yıl oluyor. Bende aynı şeyi söylüyorum hep. Neden bu kadar bekledik diye. Bende hemen olcak sanıyordum. Hatta ufak tefek kazalarda ahanda hamile kaldım tüüüü ne yapacaz falan diye tribe girerdim. Çok kolay bir şeymiş gibi. Aynı yaştayız. Ortada daha ilk çoçuk yok.
Ben doktara gitmeye niyetlendim. İşten izin alamdım. Adetim geçsin bu hafta sonuna doğru gidip bende testlerimi yaptıracam. Umarım bu ay gelir bebişlerimiz.
kızlar ben çıkıyorum hepinizi koskocuman öpüyorummmmmmmmm
merhaba kızlar ben geldım
nasılsınız değişiklikler gelişmeler varmı gebişler varmı
ben bu hafta yumurt.hafttasındayım sanırım
hepinizi öpüyorum inş. rabbim muradımıza erdircek
biz 3 aydır istiyoduk..ilk 2 ay olmadı. bu ay oldu çok şükür..darısı herkese :))canım sen ne zamandır istiyodun?bekledinmi hiç?yoksa rabbim hemencik güldümü yüzüne:)
Kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar..... Hamişim beeeeeeeeeeeen. Çıft Çıskı Çıktıııııııııııııııııı
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.yarın detayları anlatıcam,
çoooooooooook sewindiimmmmmmmm hadi gözün aydın bitanem sağlıkla al kucağına inş
sağol bitanem yaaaa,,,,, rüyada gibiyim, yarın eşim kanda bakcak, bakalım ne durumda, şimdi bir de onun stresi başladı bende, değer düşük çıkmasa bariiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?