Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

kendine iyi bak cnm inş.karşılıklı göbek atıcaz hamiş olarak ohh sefam olsun

sanırım aynı şeyleri hepimiz düşünüyoruz..kaza oldugunda tuvalete koştugumu bile biliyorum aman olmasın diye..
ne gerek varsa :111:

Ben evleneli 4 yıl oluyor. Bende aynı şeyi söylüyorum hep. Neden bu kadar bekledik diye. Bende hemen olcak sanıyordum. Hatta ufak tefek kazalarda ahanda hamile kaldım tüüüü ne yapacaz falan diye tribe girerdim. Çok kolay bir şeymiş gibi. Aynı yaştayız. Ortada daha ilk çoçuk yok.
Ben doktara gitmeye niyetlendim. İşten izin alamdım. Adetim geçsin bu hafta sonuna doğru gidip bende testlerimi yaptıracam. Umarım bu ay gelir bebişlerimiz.

inşallah canım. sen de bi baktır bakalım kan testi. çünkü troid filan varsa o da engel biliyorsundur belki. ama tedavi için erken tabi 3 ay deneme ile.... yaşımız geçmedi canımmm sen bakma öyle dediğime daha evlenmeyen bir sürü arkadaşım var. en kısa zamanda gelecek bebişlerimiz

bende sizden pek farklı durumda değilim. 3 yıllık evliğim, 3. ay olacak bu ay isteyeli. daha öncede sağlık sorunlarımdan ötürü istemedim. nasip işte. biraz kendime geldim. astımım kontrol altına alındı, şükür istedim... 28 yaşındayım eşimde 37.

istiyemediğim dönemde bende korkardım. ay bebek gelirse diye.

korkardım çünkü ilaç kullanıyordum ya birşey olursa ona diye. şimdide kullandığım ilaçlar var ama öncekiler gibi değiller...

inş. gelecek bebiş. bu aralar... inş. bebiş geldiğinde astımda gidecek. ben inanıyorum. o geldimi ben daha iyi olacağim inş...

herşeyin vakti zamanı var. bende dün yada evelsi gün kan damlası gördüm.. korktum ... ayın 13üne daha var. birşeylerle kafamı karıştırmakta istemiyorum. nasip ya...

merhaba kızlar ben geldım
nasılsınız değişiklikler gelişmeler varmı gebişler varmı
ben bu hafta yumurt.hafttasındayım sanırım
hepinizi öpüyorum inş. rabbim muradımıza erdircek

Kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar..... Hamişim beeeeeeeeeeeen. Çıft Çıskı Çıktıııııııııııııııııı
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah. yarın detayları anlatıcam,

sağol bitanem yaaaa,,,,, rüyada gibiyim, yarın eşim kanda bakcak, bakalım ne durumda, şimdi bir de onun stresi başladı bende, değer düşük çıkmasa bariiiiiiiiiiii

darısı bize inşallaaah bukadar bekledin sabır gösterdin mükafatını aldın artık güzel düşün,minicik bir beden büyüteceksin içinde sen sakin ol ki oda çoook sağlıklı olsun değerleri çook iyi çıksın hem iyi çıkacak biz inanıyoruz sende inan çok güzel bi duygudur eminim tadını çıkar boşwer olumsuzlukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…