Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

çok sevindim canım rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah bundan sonra hakkında hayırlısı olsun.darısı benim gibi bekleyen bütün arkadaşlarımın.

Tatliskommmm cokkk sevindimmmm Allahim kucagina almayi nasip etsin, coookk guzel bi gebelik geciresin insallahhhhhhhhh... Taktikleri ve kan sonucunu yarin aliriz opeyorum koskocamannnnnnn

ooo maş.Allah sağlıklıca bebişini kucağına almayı nasip etsin. darısı bizim başımıza...

Son düzenleme:
oo topiğimiz şenlendi 4 kişi hamiş olduğunun haberini aldı maşallah bize

Son düzenleme:
naz034 aşağıda görüyorum seni.senin bat geçti haberler ne durumda bakimm

dombrabre de geldi
çatlattınız kızlar bizi yaa

canım yazını şimdi gördüm.ben hala adet olmadım.ama testim tek çizgi..kocaman tek çizgi...yarın olmazsam kan testine gidicem.belki idrarda çıkmamışştır die kendimi avutuyorum

Sıra bizlerde inşallah benimde icime doğuyor bu sefer kendimi farklı hissediyorum kismet tabiki Allah im yardımcımız olsun

kızlar hadi bakalım inşallah dahada artacak.sıradaki müjdeyi verecek olan arkadaşımız kim bakalım:)

inşallah bizlerde haberlerimizi yazarız... ah ah bir okadar yakın bir okadar uzakmış gibi geliyor bana

bazen eşime kızıp bebek istemediğimi düşünüyorum
bazende hayata kızıp bu dünyaya bebek getirmeye korkuyorum....

ama deli gibi bebek istediğimi de oluyor.... garip haldeyim.. sizinde de öle garip duygular oluyor mu?

Vallahi hic istemedigim olmadi Ben 1,5 yıldır hep istiyorum bebek :)acaba kendini hazır mı hissetmiyorsun

canım yazını şimdi gördüm.ben hala adet olmadım.ama testim tek çizgi..kocaman tek çizgi...yarın olmazsam kan testine gidicem.belki idrarda çıkmamışştır die kendimi avutuyorum

hayırlısı olsun. inş. bebeğinin zamanı gelmiştir. gelir sana bu ay.

Vallahi hic istemedigim olmadi Ben 1,5 yıldır hep istiyorum bebek :)acaba kendini hazır mı hissetmiyorsun

gerçekten mi? aslında istiyorum. onun annesi olma düşüncesi çok hoş. içimde büyümesi. onu yetiştirme isteği... onun sağlığını düşünmek... çok farklı his. özellikle daha anne bile olmadan....

bazı kötü olayları duyunca etkileniyorum.
yada eşime kızdığımda sanki içimden onu cezalandırıyorum...
duygusal kişlik galiba sorunum, yoksa hazırım.

Kafan çok fazla karışık senin Allah im hayırlısını versin inşallah bat ne zamadi

Kafan çok fazla karışık senin Allah im hayırlısını versin inşallah bat ne zamadi

13ünde bat'ım tabi strese girip gecikmezse. öle dediğime bakma gerçekten istiyorum. 1 yılı aşkın zamandır istiyorum, önce dediğim gibi astım olmasaydı daha öncede isterdim...

amin canım inş... bebeğim olursa hastalığımda geçeciğini düşünüyorum inş...

İnşallah CNm Allah im şifanı verir ins.benim çok az kaldı ama hiç belirtim yok sadece sarı akıntım geliyor arada bende çok istiyorum anne olmayı çok özlüyorum artık yasımda 26 inşallah çok fazla aratmaz Allah im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…