- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.921
Kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar..... Hamişim beeeeeeeeeeeen. Çıft Çıskı Çıktıııııııııııııııııı
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.yarın detayları anlatıcam,
Kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar..... Hamişim beeeeeeeeeeeen. Çıft Çıskı Çıktıııııııııııııııııı
oo topiğimiz şenlendi 4 kişi hamiş olduğunun haberini aldı maşallah bize
oo topiğimiz şenlendi 4 kişi hamiş olduğunun haberini aldı maşallah bize
naz034 aşağıda görüyorum seni.senin bat geçti haberler ne durumda bakimm
dombrabre de geldi
çatlattınız kızlar bizi yaa
Sıra bizlerde inşallah benimde icime doğuyor bu sefer kendimi farklı hissediyorum kismet tabiki Allah im yardımcımız olsun
kızlar hadi bakalım inşallah dahada artacak.sıradaki müjdeyi verecek olan arkadaşımız kim bakalım:)
bazen eşime kızıp bebek istemediğimi düşünüyorum
bazende hayata kızıp bu dünyaya bebek getirmeye korkuyorum....
ama deli gibi bebek istediğimi de oluyor.... garip haldeyim.. sizinde de öle garip duygular oluyor mu?
canım yazını şimdi gördüm.ben hala adet olmadım.ama testim tek çizgi..kocaman tek çizgi...yarın olmazsam kan testine gidicem.belki idrarda çıkmamışştır die kendimi avutuyorum
Vallahi hic istemedigim olmadi Ben 1,5 yıldır hep istiyorum bebek :)acaba kendini hazır mı hissetmiyorsun
gerçekten mi? aslında istiyorum. onun annesi olma düşüncesi çok hoş. içimde büyümesi. onu yetiştirme isteği... onun sağlığını düşünmek... çok farklı his. özellikle daha anne bile olmadan....
bazı kötü olayları duyunca etkileniyorum.
yada eşime kızdığımda sanki içimden onu cezalandırıyorum...
duygusal kişlik galiba sorunum, yoksa hazırım.
Kafan çok fazla karışık senin Allah im hayırlısını versin inşallah bat ne zamadi
13ünde bat'ım tabi strese girip gecikmezse. öle dediğime bakma gerçekten istiyorum. 1 yılı aşkın zamandır istiyorum, önce dediğim gibi astım olmasaydı daha öncede isterdim...
İnşallah gönlüne göre olur bol bol dua edelim bu mübarek günlerde Allah im inşallah duyar sesimizi
amin canım inş... bebeğim olursa hastalığımda geçeciğini düşünüyorum inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?