Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

inşallah canım ama sen hamilesin gibi geliyo bana:) hakkında hayırlısı olsun inşllah.gebelik testini 4 gün sonramı yapcan?

sağol canım inş ben çok fazla giremiyorum ondan fazla yazamıyorum benim için dua edin yeter.

öncelikle dombrabre çooooooooooook tebriklerrr

canım Allah hayırlı uğurlu etsin olmayanlara da nasip etsinnn

ebebebruli canım sen de sabret az kaldı sakın test yapma bnce .Ağrın var mı

tum hamilelere tebrikler arkadaşlar

arkadaşlar evde yapılan testlerde çift çizgi görülse de kanda çıkmayabiliyor mu

o zaman gecikince evde yapılan testi eşimize söyleyip boş yere sevindirmeye gerek yok. ben gizli yapacağım tabi gecikirse, bu ay nedense pek ümitsizim...

kansızlık iğne filan benim moralimi bozdu:93:

üzülme canım rabbim vermek istesin yeterki gerisi boş.inşallah bu ay senin için ol demiştir:)

kızlar günaydın hadi mutlu haberler vermeye devam edelim.bakalım dombrabre den sonra kim bizi mutlu edecek.hakkımızda hayırlısı

günaydın kızlar.
daha temmuzun 3 ü ve hamile haberleri var galiba ne güzel ya ayağınızı sürüyünde gelin :)
benim bat 13 temmuz daha çok var puff

işte bu yaaaa.çok sevindim canım Allah sağlıkla kavuştursun

oluyor tatlım ya olmaz mı yalnız değilsin

canımcım hayırrr, evde idrarda bakıp pozitifse, kanda rabbimin izniyle kesin var çıkar, negatif çıkrsa belki yanlış olabilir, poziifse hamişsin demektir, amaaaaaaaa pozitif olunca da kanda olabilir ancak değerin düşük çıkabilir, yavaş yavaş yükselir inşallah ama sonraa

günaydın güzeller.
ben dün yoldayken kınaya giderken yani kırmızılarım geldi.bende ona inat bi oynadım bi oynadım ama hala yetmedi ne birikmiş arkadaş.

neyse batım 30 temmuz.züğürt tesellim en azından temmuz umudum bitmedi.ama şunu anladım akıntı belirti bunlar boş şeyler ya.dün ilk defa oldu akıntı üzerine hastalandım.

bu ay tam yumurtlama haftamda eşimle 1 hafta ayrıyız.bakalım nasıl tutacak.gerçi içimden bir ses bu ay beraberdin de ne oldu diyor.olacak olduktan sonra olur nasipte varsa yani.

canlarım hayırlı sabahlar, gününüz aydın olsun , göbişleriniz bebiş dolsun canlarım dün baktık idrarda, yaklaşık 40 sn kadar bir sürede çift çizgi oluştu benim, hayret ettim, biraz büyük galiba benimki, çünkü idrarda 5 dk ya kadar bekleme yolun var, ancak çıkyor, unutmayın, hemen çıkmazsa üzülmeyin, 5 dak bekleyin mutlaka, bugün biraz önce eşimden haber geldi, kanda değerim 538 maşallah süphanallah bişeler var olduğuna rabbimin izniyle inandım artık, şimdi sıra haftaya salı ultrason görüntülerinde, bakalım, herşey yolunda mı, ya varya, tuttumu, tutacak mı, var mı yokmu derken, tutuyor ama sonra herşey yolunda mı diye stres yapıyosss, hayırlısı olsun mutluyum canlarım, Rabbim hepinize versin inşallah, şükür namazlarımızı kıldık eşimle, hepinize tek tek dua ettim, hiç merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…