- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.941
İnşallah CNm Allah im şifanı verir ins.benim çok az kaldı ama hiç belirtim yok sadece sarı akıntım geliyor arada bende çok istiyorum anne olmayı çok özlüyorum artık yasımda 26 inşallah çok fazla aratmaz Allah im
inşallah canım ama sen hamilesin gibi geliyo bana:) hakkında hayırlısı olsun inşllah.gebelik testini 4 gün sonramı yapcan?
tamam o zaman inşallah 4 gün sonra pozitif haberlerle gelirsin:)
İnşallah CNm benin inşallah oyleyimdir gunum hiç geçmez o yüzden bekliycem eğer çıkmazsa uzulebilirim çünkü
Tatlımmmmmmm, yazını görmek için baya bi geçmişe dönmem gerekti, halada ilk silik çizgiyi yazdığın sayfaya ulaşabilmiş değilimİlk hamişimiz senmi oldunnnn Tebrik ederimmm hayırlı olsunnnnn inşallah o değerler katlana katlana artar inşallahhhh Hayırlı haberlerini bekliyoruz fıstığımmmm
öncelikle dombrabre çooooooooooook tebriklerrr
canım Allah hayırlı uğurlu etsin olmayanlara da nasip etsinnn
ebebebruli canım sen de sabret az kaldı sakın test yapma bnce .Ağrın var mı
Amin hayatımmm daha çok küçük ama yeni öğrendik geçen haftaa. Darısı başınıza olsun inşallah... Oh ne güzel yumurtla yumurtlaaİnşallah verimli olur bu yumoş dönemi
tum hamilelere tebrikler arkadaşlar
arkadaşlar evde yapılan testlerde çift çizgi görülse de kanda çıkmayabiliyor mu
o zaman gecikince evde yapılan testi eşimize söyleyip boş yere sevindirmeye gerek yok.ben gizli yapacağım tabi gecikirse, bu ay nedense pek ümitsizim...
kansızlık iğne filan benim moralimi bozdu:93:
benim bat aslında 29 hazirandı ama ben gecikme olursa die 1 temmuz demiştim.bugün gelen giden yok.inşallah hiç olmam bebişim gelir...dua edin bana kızlar.yarın da gelmezse kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
Kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar..... Hamişim beeeeeeeeeeeen. Çıft Çıskı Çıktıııııııııııııııııı
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.yarın detayları anlatıcam,
Kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar..... Hamişim beeeeeeeeeeeen. Çıft Çıskı Çıktıııııııııııııııııı
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.yarın detayları anlatıcam,
bazen eşime kızıp bebek istemediğimi düşünüyorum
bazende hayata kızıp bu dünyaya bebek getirmeye korkuyorum....
ama deli gibi bebek istediğimi de oluyor.... garip haldeyim.. sizinde de öle garip duygular oluyor mu?
tum hamilelere tebrikler arkadaşlar
arkadaşlar evde yapılan testlerde çift çizgi görülse de kanda çıkmayabiliyor mu
o zaman gecikince evde yapılan testi eşimize söyleyip boş yere sevindirmeye gerek yok.ben gizli yapacağım tabi gecikirse, bu ay nedense pek ümitsizim...
kansızlık iğne filan benim moralimi bozdu:93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?