- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.961
günaydın güzeller.
ben dün yoldayken kınaya giderken yani kırmızılarım geldi.bende ona inat bi oynadım bi oynadım ama hala yetmedi ne birikmiş arkadaş.
neyse batım 30 temmuz.züğürt tesellim en azından temmuz umudum bitmedi.ama şunu anladım akıntı belirti bunlar boş şeyler ya.dün ilk defa oldu akıntı üzerine hastalandım.
bu ay tam yumurtlama haftamda eşimle 1 hafta ayrıyız.bakalım nasıl tutacak.gerçi içimden bir ses bu ay beraberdin de ne oldu diyor.olacak olduktan sonra olur nasipte varsa yani.
canlarım hayırlı sabahlar, gününüz aydın olsun , göbişleriniz bebiş dolsuncanlarım dün baktık idrarda, yaklaşık 40 sn kadar bir sürede çift çizgi oluştu benim, hayret ettim, biraz büyük galiba benimki, çünkü idrarda 5 dk ya kadar bekleme yolun var, ancak çıkyor, unutmayın, hemen çıkmazsa üzülmeyin, 5 dak bekleyin mutlaka, bugün biraz önce eşimden haber geldi, kanda değerim 538 maşallah süphanallah bişeler var olduğuna rabbimin izniyle inandım artık, şimdi sıra haftaya salı ultrason görüntülerinde, bakalım, herşey yolunda mı, ya varya, tuttumu, tutacak mı, var mı yokmu derken, tutuyor ama sonra herşey yolunda mı diye stres yapıyosss, hayırlısı olsun mutluyum canlarım, Rabbim hepinize versin inşallah, şükür namazlarımızı kıldık eşimle, hepinize tek tek dua ettim, hiç merak etmeyin
Kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar..... Hamişim beeeeeeeeeeeen. Çıft Çıskı Çıktıııııııııııııııııı
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.yarın detayları anlatıcam,
günaydın güzeller.
ben dün yoldayken kınaya giderken yani kırmızılarım geldi.bende ona inat bi oynadım bi oynadım ama hala yetmedi ne birikmiş arkadaş.
neyse batım 30 temmuz.züğürt tesellim en azından temmuz umudum bitmedi.ama şunu anladım akıntı belirti bunlar boş şeyler ya.dün ilk defa oldu akıntı üzerine hastalandım.
bu ay tam yumurtlama haftamda eşimle 1 hafta ayrıyız.bakalım nasıl tutacak.gerçi içimden bir ses bu ay beraberdin de ne oldu diyor.olacak olduktan sonra olur nasipte varsa yani.
tatlım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak mı var?
allah razı olsun olsun canım.rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşallah.
kıslar özel bişiler yapıyonuzmu yoksa gün aşırı birliktelik falanmı?yani ovulasyon kür falan yapıyomuydun?
canlarım bide bu ay neler yaptığımı , nasıl uğraştığımı anlatayım hemençok komiktim, rezillik yaniii, anlatmaya çekiniyorum, ama tanışmadan sizler beni iyi hissetiren insanlar olduğunuz için aslında çekinmeme gerek yok, her ilişki öncesi abdest ve dua, başlarken besmele düşünsenize tam başlıyorsunuz besmele çekiniyosunuz , töbe töbe, biraz garipti ama rabbim öyle istiyor aslında, sonrasını anlatmıyım tabii ilişki sonrası eşler, 2-3 dakika çıkmayacak, hatta çok afedersiniz ya utanıyorum ama kusura bakmayın, içeri iyice ittirecek, anladınız işte , kızlar tüm ayrıntıları anlatıyorum vallahi, herşey bebişleriniz için özür dilerim, sonrasında çıkınca, bacakalrınız yukarı, eller belin altına , bacakların iyice yukarı kalkması için destek amaçlı,( buarada ben hafif tombişim, az kalsın boynumu kırıyordum, dikkat edin yaniii , vücudumu taşımakta zorlandımda ) veeeee popoları sallayın, titretin ki, spermler iyice içeri aksınlar, bide bisiklet çeviriri gibi çevirin kızlar, o yolu açmak için ne düşünürseniz yapın, bu şekilde 1 saat kaldım ben, sonrasında ykanırken o bölgeniyi az miktada abdest için yeterli miktarda suyla yıkayın, şakır şukur değil yani, bir de gün aşırı ve sabaha karşı lütfen kızlar, çooooookkkkk zor biliyorum ama , erkek spermleri sabaha karşı tavan yapıyor, adetiniz bitti ya, mesela benim 8 gün sürüyor nerdeyse, 10. gün başladım, bat tarihime kadar gün aşırı yaptım ama çooookkk yoruldum yaaaaaaaa eşim bile, bir tutsun perhize gircem dedi yawww işte benim hikayem buuu canlarım, var mı sormak istediğiniz bişeeeeeeee
canlarım bide bu ay neler yaptığımı , nasıl uğraştığımı anlatayım hemençok komiktim, rezillik yaniii, anlatmaya çekiniyorum, ama tanışmadan sizler beni iyi hissetiren insanlar olduğunuz için aslında çekinmeme gerek yok, her ilişki öncesi abdest ve dua, başlarken besmele düşünsenize tam başlıyorsunuz besmele çekiniyosunuz , töbe töbe, biraz garipti ama rabbim öyle istiyor aslında, sonrasını anlatmıyım tabii ilişki sonrası eşler, 2-3 dakika çıkmayacak, hatta çok afedersiniz ya utanıyorum ama kusura bakmayın, içeri iyice ittirecek, anladınız işte , kızlar tüm ayrıntıları anlatıyorum vallahi, herşey bebişleriniz için özür dilerim, sonrasında çıkınca, bacakalrınız yukarı, eller belin altına , bacakların iyice yukarı kalkması için destek amaçlı,( buarada ben hafif tombişim, az kalsın boynumu kırıyordum, dikkat edin yaniii , vücudumu taşımakta zorlandımda ) veeeee popoları sallayın, titretin ki, spermler iyice içeri aksınlar, bide bisiklet çeviriri gibi çevirin kızlar, o yolu açmak için ne düşünürseniz yapın, bu şekilde 1 saat kaldım ben, sonrasında ykanırken o bölgeniyi az miktada abdest için yeterli miktarda suyla yıkayın, şakır şukur değil yani, bir de gün aşırı ve sabaha karşı lütfen kızlar, çooooookkkkk zor biliyorum ama , erkek spermleri sabaha karşı tavan yapıyor, adetiniz bitti ya, mesela benim 8 gün sürüyor nerdeyse, 10. gün başladım, bat tarihime kadar gün aşırı yaptım ama çooookkk yoruldum yaaaaaaaa eşim bile, bir tutsun perhize gircem dedi yawww işte benim hikayem buuu canlarım, var mı sormak istediğiniz bişeeeeeeee
ben hiç özel bişey yapmadım sonuçta olumsuz oldu ama bu ayda yapmıycam sadece gün aşırı olayını yaparım.oda yumurtlama haftamda olamayacak:2:
efsuncum hayırlısı olsun canımm önümüzdeki aya inşaallahhh olur canım benim..
günaydın güzeller.
kız aynı şeyleri bende yaptımm valla :) bakalım benimki tutcakmıı ama ben tabii o heycanla besmele falan gelmedi aklıma :) valla canım bendee belimin altına 2 yastık koyuyorum ayaklarımı taa kaldırıyorum sallamalar falan oooooooooo :) hayırlısı yaaa artık napalım kısmet işii bunlarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?