Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

canım sende kür falan yapmışmıydın ilaç falan kullandın mı? ve ben pek inanmam ama meraktan soruyorum vucudunda değişiklikler var mıydı?belirti falan

yok be caım küre felan ben de inanmam, ama kisti olanlara öneririm soğan kürü, doğru kullanılıdğı sürece tabii, aman dikkat, buarada evet söylemeyi unuttum, teste kadar hiiiiiiiiiiiiiçççççç belirtim yoktu, ısrarla söylüyorum , hiç ama hiiiiiiççççççç, sadece adet olacak gibi 2 gün önceden kasık ağrım oldu okadar, vallahi başka bişe yok, haaaaa bide yine 2- 3 gün önceden felan koyu sarı, normalinden farklı çok az akıntı , başka da bişe yoktu, belirtilere takılmayın yani canlarrrrr

benimde 9 günüm varr inaşşallah canım yaa :) bende işte gögüslerim dolgunlaştı hafiften agrı var akıntım az az geliyor iştee..mide bulantısı çok bendeee inanılmaz derece hergün birkere çıkartıyorum mutlaka ama bu içtiğim şeker ilacından kaynaklanıyor..hamile kalana kadar kullanmam gerekiyormuş yaaa çok zorluyor beni

hadi inşallahhh tutmuştur tatlımmm bu taktikler tutarsa bende yapıcam birrrrr birrrrrrr yapıcammmm

öyle canım inşallah ya bu ay sonuna kaldık ikimiz bak anlaşalım belirti falan konuşmayalım

belirtiler aynı ya sarı akıntı dışında hiç ağrım yok son 3 gunum dua et cnm bizede

Kızlar komik bişey anlatayım gülün biraz
sabah test yaptım ya tek çizgi sonra eşim diğerini kalemle boyamış bana ya bekledikçe koyulaştı dedi heyecan yaptım koştum baktım kalemle boyamış çok güldüm :))))))

ilahi cnm bekleyip görücez bakalım inş.vardır..

yaaa hayır gününde test yapma bak lütfen, bir kaç gün geçsin , hemen çıkmıyor idrarda, silik felan çıkar, söliyim,moralin bozulur , yapma dayan, 2-3 gün geçsin bence, canım idrarda zor gözüküyor zaten, bari bir gün geçerse kanda baktır önce, çünkü idrarda az gözkürrr, dayan bukadar beklemişsn işte yaaaaaa

allahım yaaa iyice dalgaya aldılar bizi heee :) benimkide bana yumurtlamayan tavugum diyip duruyorr :)

senin günün geçmişmiydi canımmm..

canımmm kopardın beniii yaaa, muzip bi eşin varmışş inşallahhhhh en hakikisinden kopkoyu çızıkı en yakın zamanda görürsün kuzumm

cnm gunum hiç geçmez benim zaten geçersede vardır birşeyler tamam bekliycem 1,5 yıl beklemişim 1 gunmu beklemiycem dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…