- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.981
bu gece rüyamda kan da baktırmaya gidiyorum bir arkadaşımla + pozitif sonuç çıkıyor ama yorumlayacak doktor bile yokmuş hastanede ama çok seviniyorum bir görseniz hayır olur inş.
canım sende kür falan yapmışmıydın ilaç falan kullandın mı? ve ben pek inanmam ama meraktan soruyorum vucudunda değişiklikler var mıydı?belirti falan
Bende aynen bismillahı çektim devam ettim.yanlız biz bildiğin eğlendik.hatta bu yüzden zor bile olduama 3 gün için kafalaya bildim.artık bizimde hakkımızda hayırlısı.inşallah bizde senin gibi pozitif sonuçları alırız ama ben kendimden pekde ümitli değilim.hiç bi belirti yok kırmızılara 7 gün var (inşallah gelmezler)
kız aynı şeyleri bende yaptımm valla :) bakalım benimki tutcakmıı ama ben tabii o heycanla besmele falan gelmedi aklıma :) valla canım bendee belimin altına 2 yastık koyuyorum ayaklarımı taa kaldırıyorum sallamalar falan oooooooooo :) hayırlısı yaaa artık napalım kısmet işii bunlarr..
canımmmmmm, hayırlısı olsun inşallah bu ayın içinde tutar hiç sıkma canını.. bu belirti olayınada takmıyorum ben çünkü adet belirtileriyle çoook yakın esasen biz de kafaya taktıkça iyice artıyor sanırım canımm boşverelim kendiliğinden gelsin meleklerimiz
hadi inşallahhh tutmuştur tatlımmmbu taktikler tutarsa bende yapıcam birrrrr birrrrrrr yapıcammmm
hadi bakalım tatlım senden umutluyumm bennnn, bi bombastik haberde sen patlatcaksın gibime geliyoooo
ebebruli sen hamişssiiiiiiiiiiiiiiiiin, bekle ve gör, aman dikkat kendine canım, hayırlısı olsun
yok be caım küre felan ben de inanmam, ama kisti olanlara öneririm soğan kürü, doğru kullanılıdğı sürece tabii, aman dikkat, buarada evet söylemeyi unuttum, teste kadar hiiiiiiiiiiiiiçççççç belirtim yoktu, ısrarla söylüyorum , hiç ama hiiiiiiççççççç, sadece adet olacak gibi 2 gün önceden kasık ağrım oldu okadar, vallahi başka bişe yok, haaaaa bide yine 2- 3 gün önceden felan koyu sarı, normalinden farklı çok az akıntı , başka da bişe yoktu, belirtilere takılmayın yani canlarrrrr
ilahi cnm bekleyip görücez bakalım inş.vardır..
Kızlar komik bişey anlatayım gülün biraz
sabah test yaptım ya tek çizgi sonra eşim diğerini kalemle boyamış bana ya bekledikçe koyulaştı dedi heyecan yaptım koştum baktım kalemle boyamış çok güldüm :))))))
yaaa hayır gününde test yapma bak lütfen, bir kaç gün geçsin , hemen çıkmıyor idrarda, silik felan çıkar, söliyim,moralin bozulur , yapma dayan, 2-3 gün geçsin bence, canım idrarda zor gözüküyor zaten, bari bir gün geçerse kanda baktır önce, çünkü idrarda az gözkürrr, dayan bukadar beklemişsn işte yaaaaaa
sabah test yaptım ya tek çizgi sonra eşim diğerini kalemle boyamış bana ya bekledikçe koyulaştı dedi heyecan yaptım koştum baktım kalemle boyamış çok güldüm :))))))
yaaa hayır gününde test yapma bak lütfen, bir kaç gün geçsin , hemen çıkmıyor idrarda, silik felan çıkar, söliyim,moralin bozulur , yapma dayan, 2-3 gün geçsin bence, canım idrarda zor gözüküyor zaten, bari bir gün geçerse kanda baktır önce, çünkü idrarda az gözkürrr, dayan bukadar beklemişsn işte yaaaaaa
belirtiler aynı ya sarı akıntı dışında hiç ağrım yok son 3 gunum dua et cnm bizede
Kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar..... Hamişim beeeeeeeeeeeen. Çıft Çıskı Çıktıııııııııııııııııı
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.yarın detayları anlatıcam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?