Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

kızlar yarın bende gidecem doktora progesteron hormanuna bakacak doktor kan tatlili yaptırcaz:94:. gitmişken bhcg ye baktırsam diyom. haftasonu yumurtam çatladı bu kadar erken kanda çıkar mı acep?:86:

senin günün geçmişmiydi canımmm..

ya aslında benim bat tam olarak 1 temmuz değildi, benim en son adet tarihim 1 haziranıd ve ben 28 günde bir olurdum , çocuk olayına giriince psikolojik olarak 2 gün gecikti hep o yüzden ben 1 temmuz yazdırıdm, normalde 28 hazirandı aslında, belki yine psikoljk gecikir diye, yani benim aslında 4 gün geçince baktım ben önce idrarda, bugün de kanda, 5 .gün

anladım canımmm benimmm...ayy şimdi için kıpır kıpırdır senin ilk çocuk mu?

ben hiç özel bişey yapmadım sonuçta olumsuz oldu ama bu ayda yapmıycam sadece gün aşırı olayını yaparım.oda yumurtlama haftamda olamayacak:2:

ben 2 ay boyunca sürekli gün aşırı olsun,sabah olsun,ayaklarımı havaya kaldırayım,yumurtlama günümü hesaplayayım derken 2 ay boyunca elim boş döndüm.bu ay gün hesaplamadım,ilişkiden hemen sonra kalktım w.c. gittim gün aşırı olsun diye eşimi zorlamadım,yani kısacası hiç bir şey yapmadım zaten özellikle yapmadım bu ay umudum yoktu artık sonbahara olur diyordum ama benim minik bana süpriz yaptı,adetim 1 gün geçmesine rağmen damlatınca hemen 2.çizgi koyu olarak çıktı....allah isteyen herkese nasip etsin...herkes mutlu olsun ama ben şimdi hamileymişim gibi hissetmiyorum bir garibim sadece uykum var dün akşam 23.00 yattım sabah kalktım derin uyumuşum.cuma günü ilk kan tahliline ve kontrole gidicem belki o zaman hamile olduğuma inananırım....

valla canım ya gündemi takip edelim ay sonu; sanat, siyaset, iş dünyası, ekonomi, para piyasaları aklımıza getirmeyelimm, hele gaza hiççç gelmeyelim

kesinlikle gaza gelmeme konusunda haklısın ben bu ay sankim biraz gaza gelmiştim.birde genelde rüyası çıkan bir arkadaş bebek görmüştü bana.nedense bi umutlanmıştım yani

kesinlikle gaza gelmeme konusunda haklısın ben bu ay sankim biraz gaza gelmiştim.birde genelde rüyası çıkan bir arkadaş bebek görmüştü bana.nedense bi umutlanmıştım yani

ya canım açıkçası bende çok şaşırdım seninkine, benim içimede malum olur bazen böyle ve aşırı derecede hissetmiştim senle ilgili (bi arkideş daha varda onu sölemicem batı gelmedi daha ) vee son zamanlarda değill, taa en başta konuşurken dedim bu kız bu ay hamiş acaba benim hissiyatım bu aylamı ilgiliydi (temmuz devam ediyoyaa o bağlamdaa ) ama yok hiiç bişi demiyorummmm en hayırlı zamanda güzel kızının yanına tatlı be melek gelip oturacak.. zaten çok tatlı bi ailesiniz maşşallahhhh

günaydın arkadaşlar. okuyamadığım tüm sayfaları okudum. bu gidişle okumam hızlanacak.

papilloamour ve efsunn07 arkadaş en azından temmuza devamsınız. ben hamiş değilsem ağustosa sarkacak. malum ramazan olduğundan eylülü beklerim.

bakalım nasip ya, umutluyum ama değilim garip ...

kızlar ya ben de bu gaza gelme konusunda katılıyorum size. her laftan etkileniyorum. bir de kızıma hamile kalmadan once progestan kullanmıstım. bu ay da doktorum basla deyince o da bi sebep oldu bana. bir de eger bu ay hamile kalamassam eylüle kadar bebek dusunemeyecegim. bu da bu ay gaza gelmem icin baska bir sebep... hakkımızda hayırlısı olsun artık. son 5 gun...

Canım eklemıstın benı 20 temmuz dıe yokum listede benıde eklermısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…