- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.021
hiç üşünmedim geçmişi okudum geldim..
kızlar ben sizlerden ve kendimden bu ay çok umutluyum.olacak inşallah..
bende de fena gaz oluyorrr karnım davul gibi :)
ya canım açıkçası bende çok şaşırdım seninkine, benim içimede malum olur bazen böyle ve aşırı derecede hissetmiştim senle ilgili (bi arkideş daha varda onu sölemicem batı gelmedi daha) vee son zamanlarda değill, taa en başta konuşurken dedim bu kız bu ay hamiş acaba benim hissiyatım bu aylamı ilgiliydi (temmuz devam ediyoyaa o bağlamdaa ) ama yok hiiç bişi demiyorummmm en hayırlı zamanda güzel kızının yanına tatlı be melek gelip oturacak.. zaten çok tatlı bi ailesiniz maşşallahhhh
aynen karnım davul gibi benimde eşim diyor var birşeyler
Canım eklemıstın benı 20 temmuz dıe yokum listede benıde eklermısın
mrb kızlar benm normalde 16 temmuzda regl olmam gerekiyo fakat bu haftalarda çok fazla mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadım test yaptım dayanamayıp 2. çizgi çok çok silik çıktı sizce bu nedemek bu kadar erken dogru sonuç verirmi?
hemen mide bulantısı ve baş dönmesi görülmez diyorlar ama. o çift çizgiyi çok beklemediysen ve test yanlış değilse doğru diolar.. en iyisi kan testide yaptırman....
selam kızlar ne var ne yok nasılsınız
günaydın arkadaşlar. okuyamadığım tüm sayfaları okudum. bu gidişle okumam hızlanacak.
papilloamour ve efsunn07 arkadaş en azından temmuza devamsınız. ben hamiş değilsem ağustosa sarkacak. malum ramazan olduğundan eylülü beklerim.
bakalım nasip ya, umutluyum ama değilim garip...
selam kızlar ne var ne yok nasılsınız
mrb kızlar benm normalde 16 temmuzda regl olmam gerekiyo fakat bu haftalarda çok fazla mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadım test yaptım dayanamayıp 2. çizgi çok çok silik çıktı sizce bu nedemek bu kadar erken dogru sonuç verirmi?
Yok canım daha neler.valla hayatım bende pek anlamam ama sen daha bu günlerde yumurtlaman lasım gebelik için çok çok çok erken.ama tabii arkadaşlarımın dediği gibi geçen aydan gebe kalmışsan olabilir ama o zamanda çok koyu çıkması lasımdı.bence sen en iyi sabah ilk idrarla testi tekrar et canım.hakkında hayırlısı olsun.rabbim kalbinden istediğini göbeğine koysun:)
canım evet temmuz sınırları içinde kaldık yine bakalım hayırlısı, en doğru zaman ne zamansa o zaman gelsin minnaklar.. senin batına vardı değilmi daha? inşallah ramazana hamiş bi şekilde girersin canım
evet canım daha var. haftaya az çok belli olur ak koyun, kara koyun. ak koyun olsa çok güzel bir süpriz olur.
he bu arada yeni hamişler oruç tutamıyor mu?. bilmediğimden yazıyorum.
hoşgeldin cnm iyiyiz çok şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?