- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.261
4 haziranda oldum katinam..
o zaman daha bekle tabi ayazcım..
bende 3-5 gün önceden regl olurdum bundan 3 ay öncesine kadar..
ama artık 31 günde oluyorum..o yüzden ayın 6 sına kadr bekle canım..
hormonlarımız gerçekten değişiyo.zaman zaman..
o zaman daha bekle tabi ayazcım..
bende 3-5 gün önceden regl olurdum bundan 3 ay öncesine kadar..
ama artık 31 günde oluyorum..o yüzden ayın 6 sına kadr bekle canım..
hormonlarımız gerçekten değişiyo.zaman zaman..
canım ben sana vereyim mi adresimi , ekle beni
canım biz herşeyin uzmanı olduk
ayy kızlarr siz çok hoşsunuz ne güzel muhabbetler ediyorsunuz yaaa... bugün buraya yazdığımda ayakta uyuyordum bir uyky bir uyku akşam geç yattım o yüzden şimdi size bişey sorucam içinizde ovulasyon testinden anlıyan var mı atsam bakabilir misiniz pozitif yada negatif der misiniz? yumurtladım mı diye yapmadım ama ben testi gebelik testi yoktu eğer gebeyse o ovulas.testi de pozitif çıkıyormuş ya kullanananız var mı
ver cnm eklerim
papilaomur canım göndercem ama 10 dk sonra kuralı varmış özel mesaj için çok saçma.kardeşim istediğim zaman mesaj atayım ben ya böle 6 arkadaşa mesaj atmak için 1 saat beklicemmi
facede ekleşenler !!!
orda kk dan tanıştığınızı belli etmeyin olur mu,hem de bu muhabbetten tanıştığınızı :)
etmeyin..etmeyelim... :)
ayy kızlarr siz çok hoşsunuz ne güzel muhabbetler ediyorsunuz yaaa... bugün buraya yazdığımda ayakta uyuyordum bir uyky bir uyku akşam geç yattım o yüzden şimdi size bişey sorucam içinizde ovulasyon testinden anlıyan var mı atsam bakabilir misiniz pozitif yada negatif der misiniz? yumurtladım mı diye yapmadım ama ben testi gebelik testi yoktu eğer gebeyse o ovulas.testi de pozitif çıkıyormuş ya kullanananız var mı
canım belki yanlış hatırlıyo olabilirim ama 0.70 çıkan bi arkadaş vardı sanki önceki topikteydi heralde değeri artmıştı sonra. ama tam emin değilim sen bana bakma yinede
EKLENDİ umarım kızlar objektif yorumlarınızı beklerim dediğim gibi bu ovulas.testi ama ben bu testde gebelik arıyorum.. zira bugün adet günüm.. bakalım ne diceksiniz
EKLENDİ umarım kızlar objektif yorumlarınızı beklerim dediğim gibi bu ovulas.testi ama ben bu testde gebelik arıyorum.. zira bugün adet günüm.. bakalım ne diceksiniz
canım bu pozitif, adet gününse ve olmadıysan tamam işte hamişsiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn, ama bu idrar tetsi mi, ovulasyon tetsinde hamişliğe bakılıyormu, ben mi yanlış anladım acaba????
canım biz herşeyin uzmanı olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?