Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

ayy kızlarr siz çok hoşsunuz ne güzel muhabbetler ediyorsunuz yaaa... bugün buraya yazdığımda ayakta uyuyordum bir uyky bir uyku akşam geç yattım o yüzden şimdi size bişey sorucam içinizde ovulasyon testinden anlıyan var mı atsam bakabilir misiniz pozitif yada negatif der misiniz? yumurtladım mı diye yapmadım ama ben testi gebelik testi yoktu eğer gebeyse o ovulas.testi de pozitif çıkıyormuş ya kullanananız var mı

şaşmıyo benim genelde beklediğim gün oluyorum ama tabii dediğin gibi belli olmazki,bu ay gecikeceği tutar..beklicem bakalım katinam,bikaç gün geçsin,mesela perşembe olsun..

ah bu hormonlar. stres de değiştiriyor. bir ay bir hafta erken, bir ay bir hafta geç geldi, hemde 1 hafta önce sonra... sapıttı... bu ayda bir değişiklik olcak mı merak ediyorum. gelmesinde inş. bebiş gelsin.

canım biz herşeyin uzmanı olduk

papilaomur canım göndercem ama 10 dk sonra kuralı varmış özel mesaj için çok saçma.kardeşim istediğim zaman mesaj atayım ben ya böle 6 arkadaşa mesaj atmak için 1 saat beklicemmi

EKLENDİ umarım kızlar objektif yorumlarınızı beklerim dediğim gibi bu ovulas.testi ama ben bu testde gebelik arıyorum.. zira bugün adet günüm.. bakalım ne diceksiniz

canım ben kullandım bu ay işe yaramadı gerçi ama doktorum ben inanmıyorum o testlere yımırtayı gözümle görmeden inanmam dedi (espritüel bi kişilik) neysee .. ovü testi gebeliği gösteriyomu diye bi arkadaş daha sormuştu ama inan hiç bi fikrim yokk, at bi olmazsa bi anlayan çıkar belkimm

canım belki yanlış hatırlıyo olabilirim ama 0.70 çıkan bi arkadaş vardı sanki önceki topikteydi heralde değeri artmıştı sonra. ama tam emin değilim sen bana bakma yinede

canım ya bakarsın benimkide öyle olur inşallah. sabaha kadar oldu olmadı olmadı bir test daha çıkmazsada kırmızıların gelmesini bekleyeceğim artık:)

EKLENDİ umarım kızlar objektif yorumlarınızı beklerim dediğim gibi bu ovulas.testi ama ben bu testde gebelik arıyorum.. zira bugün adet günüm.. bakalım ne diceksiniz

canım bu pozitif, adet gününse ve olmadıysan tamam işte hamişsiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn, ama bu idrar tetsi mi, ovulasyon tetsinde hamişliğe bakılıyormu, ben mi yanlış anladım acaba????

ovulasyon testide aynı gebelik testi gibi mi ya. Ben direkt gebelik testi sandım. Bence bu gebelik testi ve sen hamilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…