- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.281
hani nerde kızz ben göremiyorummm testini :)
EKLENDİ umarım kızlar objektif yorumlarınızı beklerim dediğim gibi bu ovulas.testi ama ben bu testde gebelik arıyorum.. zira bugün adet günüm.. bakalım ne diceksiniz
canım bu pozitif, adet gününse ve olmadıysan tamam işte hamişsiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn, ama bu idrar tetsi mi, ovulasyon tetsinde hamişliğe bakılıyormu, ben mi yanlış anladım acaba????
facede ekledim :))
şaşmıyo benim genelde beklediğim gün oluyorum ama tabii dediğin gibi belli olmazki,bu ay gecikeceği tutar..beklicem bakalım katinam,bikaç gün geçsin,mesela perşembe olsun..
pardon canım 4 ü yazacagıma 6 sı yazmısım..
4 ünde yani yarın sabah hemen test yap canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
aczaneler kapanmadan test al ama yarın sabah yap olurmu :)
valla canım bazıları gösteriyo diyo bazıları göstermiyo diyo.çünkü ovulasyonda çift çizgi çıkmasına sebep olan salgı herzaman insan vucudunda varmış.yumurtlamaya yakın çoğalıyormuş ama gebelikteki dahada farklıymış o yüzden burdan vardır deyipde daha sonra üzülmeni istemem.bence bi gebelik testi al yap silikte olsa görürsün inşallah
ay kız baya da belirgin çıkmış. bence hamile olabilirsin ama garanti olsun sen bide gebelik testi yap en doğru sonuç o olur kan testinden sonra tabi
EKLENDİ umarım kızlar objektif yorumlarınızı beklerim dediğim gibi bu ovulas.testi ama ben bu testde gebelik arıyorum.. zira bugün adet günüm.. bakalım ne diceksiniz
beni merak eden varsa albümüme baksınama ben de sizi ederim ona göree!!!
senin adın eylül demiiii hadi itiraf et kuzucummm burda yabancı yokkk
senin adın eylül demiiii hadi itiraf et kuzucummm burda yabancı yokkk
ımmm şeyyysiz eylül diyebilirsiniz...
ovulasyon testide aynı gebelik testi gibi mi ya. Ben direkt gebelik testi sandım. Bence bu gebelik testi ve sen hamilesin.
benim içinn bundan soraa senin adınn eylüllleylül ismine de çok severim zatennn, bi kızım olsa adı eylül olsaa ahhh ahhhhh (buarada sigaradan nefret ederim ama şu bezik sigara içen tipleme çok hoşuma gidiyo )
akşam olsada eve gitsek yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?