Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

isim değişkliği yaptım eylüldüm zaten ben..genelde herkes eylül der bana burda..diyebilirsin tabii..eylülüm ben eylül

biliyorum eylülgülüydün sen evvelden bir eylüldür bir ayazdır gidiyor bacım nedir olayın sonbaharı çok mu seviyosun anlamadımki sonbaraha kadar göbüşün şişsin inşallahhh

biliyorum eylülgülüydün sen evvelden bir eylüldür bir ayazdır gidiyor bacım nedir olayın sonbaharı çok mu seviyosun anlamadımki sonbaraha kadar göbüşün şişsin inşallahhh

gerçekten güldüm bu kadar!!!!! ama eylülgülü değil 18eylüldüm..yaa eylül önemli işte,hem adım,hem doğumgünüm,hem evliliğim hep o ayda..ayazın başka anlamı var..ama gerçekten sonbahar sevdalısı olmuşum farkında değilim..kızım olursa da güzgülü koyayım bari

gerçekten güldüm bu kadar!!!!! ama eylülgülü değil 18eylüldüm..yaa eylül önemli işte,hem adım,hem doğumgünüm,hem evliliğim hep o ayda..ayazın başka anlamı var..ama gerçekten sonbahar sevdalısı olmuşum farkında değilim..kızım olursa da güzgülü koyayım bari

ayy doğruu 18eylüldünnnnn kızın olursa güzgülü koyma yavrummm boşver sen de eylül koy adaş olsunlar benimkiyle (oldu da konuşuyorum iyice rahatlaştım ) topiğin adınımı değiştirsekk yaa şimdi ben temmuzda hamiş olmassam hiç gidesim yok valla iyice yayıldımmmm rahatım iyiiii

olabilir neden olmasın,güzel isim,ne güzel olur adaş adaş
ağustosa benim de gidesim yok,adı değişiyosa temmuz-ağustos-eylül olsun :))

arkadaşlar çıkıyorum ben..eşim gelecek dee :)
hepiniz kendinize iyi bakın..yarın mübarek günn güzel haberlerle gelelim birbirimize,hiç olmadı,güzel bi enerjimiz olsun..hoşçakalın..

tmm cnm benim Allah a emanet ol ohhhhhhhhhhhh ne güzel çok sevindim

Kizlar merhabalar ben haziran topiginden transfer oldum:) batim 26 temmuz ya daha cokvar ama burayi takip etmeyi cok seviyorum cok samimi burasi gercekten
Simdiden taze hamisler varmis tebrik ederim hepsiniii
Ben de bu ay ciddi ciddi calismalara baslicam bakalim hayirlisi artik
Beni de listeye ekler misniz?

malesef benim lekelenmem basladı. bu da demek oluyo kii kırmızılar yolda gelıyo ben ilaca baslıyorum bugun. 8ine kadar adet goremeyecegım. ılacı bırakınca baslayacak ins adetim. yani temmuza yetisemıyorum. nasip.. eylülde tekrar baslarız calısmalara artık.. yalnız takipteyim tabii.. isteyen herkese versin rabbm en kısa zamanda saglıklı evlatlar..

canım belki gelmezler .yani inşallah gelmeseydiler neyse hiç üzülme canım kısmet önümüzdeki aylarda inşallah

ebru yani ısrarlıyım test yapmıcam diyon ha:) hadi bakam canım geç olsun sonuçlar pozitif olsun inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…