- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.301
isim değişkliği yaptım eylüldüm zaten ben..genelde herkes eylül der bana burda..diyebilirsin tabii..eylülüm ben eylül
biliyorum eylülgülüydün sen evveldenbir eylüldür bir ayazdır gidiyor bacım nedir olayın sonbaharı çok mu seviyosun anlamadımki sonbaraha kadar göbüşün şişsin inşallahhh
biliyorum eylülgülüydün sen evveldenbir eylüldür bir ayazdır gidiyor bacım nedir olayın sonbaharı çok mu seviyosun anlamadımki sonbaraha kadar göbüşün şişsin inşallahhh
bütün kalbimle destekliyorum
gerçekten güldüm bu kadar!!!!! ama eylülgülü değil 18eylüldüm..yaa eylül önemli işte,hem adım,hem doğumgünüm,hem evliliğim hep o ayda..ayazın başka anlamı var..ama gerçekten sonbahar sevdalısı olmuşum farkında değilim..kızım olursa da güzgülü koyayım bari
ayy doğruu 18eylüldünnnnnkızın olursa güzgülü koyma yavrummm boşver sen de eylül koy adaş olsunlar benimkiyle (oldu da konuşuyorum iyice rahatlaştım ) topiğin adınımı değiştirsekk yaa şimdi ben temmuzda hamiş olmassam hiç gidesim yok valla iyice yayıldımmmm rahatım iyiiii
olabilir neden olmasın,güzel isim,ne güzel olur adaş adaş
ağustosa benim de gidesim yok,adı değişiyosa temmuz-ağustos-eylül olsun :))
ille bi eylül olacak yani ucundan kıyısından
bunu diyeceğini biliyodum :))
aynen yaaa akşam olsada eve gitsek yaa ::) dün gece hiç uyuyamadım..sarhoş gibiyimm.
karnımda hafif ağrı var gibi inş.olmam ya
kuzum dur bakayım çağırmaa şimdii durduk yerde, gelmicekler inşallahhhhhhh
Benim de kocam geliyomuş mutluyum daaaa mutluyummmm çok mutluyummm mutluyummmçıkıyorum ben canolar kendinize iyi bakın emiiii ebruşum şitres yapmaaa ok
malesef benim lekelenmem basladı. bu da demek oluyo kii kırmızılar yolda gelıyoben ilaca baslıyorum bugun. 8ine kadar adet goremeyecegım. ılacı bırakınca baslayacak ins adetim. yani temmuza yetisemıyorum. nasip.. eylülde tekrar baslarız calısmalara artık.. yalnız takipteyim tabii.. isteyen herkese versin rabbm en kısa zamanda saglıklı evlatlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?