- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.321
Benimde karnım ağrımaya başladı olucam sanki
canım belki gelmezler .yani inşallah gelmeseydilerneyse hiç üzülme canım kısmet önümüzdeki aylarda inşallah
yani tabi kırmızıları gormeden belli olmaz da yine de artık sansım oldukca dusuk bence.. neyse nasip tabiki.. eylül sonunda tatile gidicem inş. ve ilk 3 ayda seyahat yasagım var. bu yüzden ancak ekime kalır benimki.. kızıma da ekim de hamile kalmıstım
nasıl yani şimdi hamile kalsak seyahate gidemiyozmu?mesela uçağa binemiyozmu ?anlamadım ben
yani ben herkes icin gecerli bir durum mudur bilemiyorum. benim bir dusuk gecmısım var. bir de kızıma hamileyken yurt dısında yasıyordum. tr ye gelmeden bir gun onceki muayenemde hersey cok ıyıyken ucak yolculugum sonrasında erken dogum riskiyle 7 hafta yattım serumlar ılaclar... sonucta 3 hafta erken dogum yaptım. bu sebepten bana ilk 3 ay ucak yolculugu yasak dedı doktorum.. biraz uzun oldu kusura bakma
yok canım ya gelmezler sen korkuyon sitres yapıyon ondan öle oluyo.inşallah gelmez.rabbim senide daha fazla bekletmez inşallah
selam kızlar ben geldim size bişey sorcam ben dün bide dünden önceki dün kustum bu arada göğüslerim şişti ve ağrımaya başladı ama bunun yanı sıra karnımda sanki adet olcakmışım gibi ağrılar da var bide bugün iş yerinde çok yüklendim kendime bi araba mal geldi onların hepsini indirik falan derken yoruldum baya işm bitince tuvalete girdiğimde peçeteye akıntıyla karışık kan bulaşmışti birazcık sizce adet mi oluyorum . ???(
inş gelmiyordur canım yaa...belki yerleşme kanamasıdır.?ağır işler yapma bence sen dikkat et kendine
:-( ne zor şeymiş gebe kalabilmek..inşallah canım ama pekte umudum kalmadı aslındaçünkü normaldede adet olmadan bi gün önce de böyle akıntıyla karışık geliyo gibi oluyo (
:-( ne zor şeymiş gebe kalabilmek..
arkadaşlar,ben hiç doktora gitmedim..acaba ihmalkarlık mı ediyorumdaha erken mi,yoksa geç olmadan bi baktırmak mı lazım bilemiyorum,hep karar değiştiriyorum,gitcem gitmicem diye...
25 yaşındayım,9 ay oldu evleneli,5-6 aydır da korunmuyoruz..erken mi sizce?? gidip bi de bunun stresi yüklenmesin diyorum,kendiliğinden olsun diyorum ama bi de sorun varsa bilmek lazım diyorum..ne dersiniz???
Günaydın hamiş adayları, hepimizin Kandili Mübarek, Duaları Kabul, Göbüşleri Bebek Dolsun İnşallah Bu mübarek günde
Benim bat dündü ama ben bu ay düzenleyici ilaç kullanmıştım yani %90 ihtimal benden birşey çıkmaz bu ay, heralde 1-2 güne kadar olurum.
Bugün oruçluyum, bol bol dua edip ibadet yapıp Kuran okumayı düşünüyorum, çok kıymetli bir gün, çok güzel değerlendirmeliyiz hepimiz bence.
kızlar günaydın rabbim bu mubarek günde hayırlı haberleri okumayı nasip etsin inşallah.hadi bakalım kimler bizi mutlu edecek bugün:)
günaydın arkadaşlarrr bende herkesin mübarek ragip kandilini kutluyorumm..bugün niyetliyimmm bol bol dua ediyorum allahıma hepimiz için arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?