Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

canım belki gelmezler .yani inşallah gelmeseydiler neyse hiç üzülme canım kısmet önümüzdeki aylarda inşallah

yani tabi kırmızıları gormeden belli olmaz da yine de artık sansım oldukca dusuk bence.. neyse nasip tabiki.. eylül sonunda tatile gidicem inş. ve ilk 3 ayda seyahat yasagım var. bu yüzden ancak ekime kalır benimki.. kızıma da ekim de hamile kalmıstım

nasıl yani şimdi hamile kalsak seyahate gidemiyozmu?mesela uçağa binemiyozmu ?anlamadım ben

nasıl yani şimdi hamile kalsak seyahate gidemiyozmu?mesela uçağa binemiyozmu ?anlamadım ben

yani ben herkes icin gecerli bir durum mudur bilemiyorum. benim bir dusuk gecmısım var. bir de kızıma hamileyken yurt dısında yasıyordum. tr ye gelmeden bir gun onceki muayenemde hersey cok ıyıyken ucak yolculugum sonrasında erken dogum riskiyle 7 hafta yattım serumlar ılaclar... sonucta 3 hafta erken dogum yaptım. bu sebepten bana ilk 3 ay ucak yolculugu yasak dedı doktorum.. biraz uzun oldu kusura bakma

anladım canım.bende eylül gibi yurt dışı düşünüyorumda kısmet artık yeterki gelsin meleğim ben gitmesemde olur:)

iyiyim canım saol.yarın saat iki de sonucumu öğrencem. onun heyecanı var.bugün 32.günüm bitti hala adet olmadım.kendi rekorumu kırdım.max 31 günde adet olmuşluğum vardır.inş gebeşimdir.yoksa bu seferki adetim müthiş olacak.bu kadar biriktigine göre...

selam kızlar ben geldim size bişey sorcam ben dün bide dünden önceki dün kustum bu arada göğüslerim şişti ve ağrımaya başladı ama bunun yanı sıra karnımda sanki adet olcakmışım gibi ağrılar da var bide bugün iş yerinde çok yüklendim kendime bi araba mal geldi onların hepsini indirik falan derken yoruldum baya işm bitince tuvalete girdiğimde peçeteye akıntıyla karışık kan bulaşmışti birazcık sizce adet mi oluyorum . ??? (

Son düzenleme:

inş gelmiyordur canım yaa...belki yerleşme kanamasıdır.?ağır işler yapma bence sen dikkat et kendine

canım bebek düşününce gidip kendine iyice bir baktıracaksın, durumuna. eğer doktor herşey normal derse o zaman başlayacaksın denemelere, erkene/geçe bu aşamadan sonra karar vereceksin. herşey normalken 1 sene denemek lazım. yani herşey normalken 3-6 ay deneyip olmuyo diye başka yollara başvurmayacaksın. ama hiç kendini bilmeden öyle denemek doğru değil.

ben gittim ben de kist yok dedi, ama benim de kansızlık vitaminsizlik vs varmış. iğne oıluyorum şu an. belki de bu bile engeldir tutmasına. çok sık kanamam oldu çünkü. şimdi iğnelerimi oluyorum bu şekilde devam ediyorum yola

kızlar günaydın rabbim bu mubarek günde hayırlı haberleri okumayı nasip etsin inşallah.hadi bakalım kimler bizi mutlu edecek bugün:)

Günaydın hamiş adayları, hepimizin Kandili Mübarek, Duaları Kabul, Göbüşleri Bebek Dolsun İnşallah Bu mübarek günde
Benim bat dündü ama ben bu ay düzenleyici ilaç kullanmıştım yani %90 ihtimal benden birşey çıkmaz bu ay, heralde 1-2 güne kadar olurum.
Bugün oruçluyum, bol bol dua edip ibadet yapıp Kuran okumayı düşünüyorum, çok kıymetli bir gün, çok güzel değerlendirmeliyiz hepimiz bence.

günaydın şekerler

Allah kabul etsin canım. bizleri de unutma dualarında

kızlar günaydın rabbim bu mubarek günde hayırlı haberleri okumayı nasip etsin inşallah.hadi bakalım kimler bizi mutlu edecek bugün:)

günaydın arkadaşlarrr bende herkesin mübarek ragip kandilini kutluyorumm..bugün niyetliyimmm bol bol dua ediyorum allahıma hepimiz için arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…