- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.341
canım benim bugün beraat kandili olması lazım , Allah kabul seninde orucunu ve yapacağın duaları inşallah
günaydın canlarım kandiliniz mubarek olsun ben oruç tutamadım akşam çok midem bulanıyordu gecede kustum Allah ım dualarımızı kabul etsin inş.
günaydın canım hayırdır inşallah neden kustun ben yoktum 1-2 gündür yoksa müjdeli bir haberin mi var????
ay kız bana da öyle geliyo var bişiler bu kızda
günaydın canlarım kandiliniz mubarek olsun ben oruç tutamadım akşam çok midem bulanıyordu gecede kustum Allah ım dualarımızı kabul etsin inş.
günaydın canım hayırdır inşallah neden kustun ben yoktum 1-2 gündür yoksa müjdeli bir haberin mi var????
bak hala cevapta yazmadı işgillendim şimdi, biz kutlamalara başlasakmı
gunum geçmedi daha cnm 2 gunum var daha h.sonuda kötüydüm üşüttüm sanırım.
yok kız olucam gibi belim kasıklarımda ağrı var
aman dikkat et canımmm..ayyy dün akşamda benim kasıklarıma fena sancılar girdi yaaa..daha 8 günüm var dedim bu ne böylee
aman dikkat et canımmm..ayyy dün akşamda benim kasıklarıma fena sancılar girdi yaaa..daha 8 günüm var dedim bu ne böylee
şu güzel kandil günü mutlaka 1 tane hayırlı haber alırız inşallah yaa, keşke bu sabah test yapsaydın ben senden şüphelendim bak söyliyimzaten ummadığın zaman gelirmiş ya, sende bakıyorum da hiç ummuyorsun
valla canım yumurtlamadan sonraki 5. gün bende aynen senin gibi kasık ağrısı çektim uyuyamadım kalktım ertesi gün baktım hiç bişi yok gayet normalim:)hayırlısı bakalım inşallah hakkında hayırlısı olur.
kuzum 1,5 senedir o kadar çok bekledimki artık diyorum yoktur birşey gözlerim doldu çok kötü oldum Allah ım şu mubarek gunde dualarımızı kabul etsin artık gelsin nolur Allah ım ben bebeğimi çok özledim yalvarırım daha fazla aratmadan bizlere evlat ver Allah ım .
kızlar günaydın rabbim bu mubarek günde hayırlı haberleri okumayı nasip etsin inşallah.hadi bakalım kimler bizi mutlu edecek bugün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?