Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

yaww kızım bukadar stress yapma yawww , olacak inşallah hayırlısıyla, sen de hamişsin işte söylüyoz yaaaaa
rabbim hayırlısını versin inşalllah.

evet cnm haklısın Allah ım dualarımızı kabul etsin hiç isyan etmedim inanki çok şükür sağlığımız yerinde bol bol dua edicem bende bugun test yapsammıki ya 2 gunum var daha

gunaydın tatlım Amin seninde kandilin mubarek olsun dualarımız kabul olur inş.bol bol dua edelim.

şekerler 3ümüzde belirtiler aynı gibiymiş. Ya 3ümüzde de bişe var ya da yok. Hayırlısı bakalım

valla kızlarr hayırlısı hadii.sabah dikkatimi çekti benim cildim bir güzelleşmişti :) normalde çenemde sivilce eksik olmaz benim bu aralar maşallah hiç bişi yok ve düzeldiii.normalde adetime böyle yakınken kocaman sivilce çıkardı maşallah diyimde nazar degdirmim kendime :)

evet cnm haklısın Allah ım dualarımızı kabul etsin hiç isyan etmedim inanki çok şükür sağlığımız yerinde bol bol dua edicem bende bugun test yapsammıki ya 2 gunum var daha

ya taktın teste heee, hayır yavrusss sakın test felan yapma bak, sakın, hüsrana uğrıcan boşuna, gözükmez şimdi yaaa, SAKIN CANIM EMİ ?

günaydın kızlar... kandiliniz mübarek olsun. bugun bool bool dua edelim inş. birbirimiz icin. RABBİM HAYIRLI SAGLIKLI GUZEL EVLATLARLA SEVİNDİRSİN İNŞ HEPİMİZİ...

Günaydın canlarım berat kandiliniz mübarek olsun. Ben adet olmadım hala adet olana kadar test yaptım şimdi yapasım gelmiyor adet olacakmışım gibi bi his var

eklendin canım listeyeç

ne oldu sılacım devamı geldimi

Günaydın canlarım berat kandiliniz mübarek olsun. Ben adet olmadım hala adet olana kadar test yaptım şimdi yapasım gelmiyor adet olacakmışım gibi bi his var

Bravo canım, harikasın , kaç gün geçti bat, 3-4 gün geçsin idrarda da çıkar, kanda da çıkar inşallah, bakabilirsin , inşallah vardır bebiş hayırlısıyla, kiiiiiiiiiiiiiiii bence varrrrrrrrrrrrrrrrr, hala olmadıysan hamişsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

maşallah güzelim

benimde çıkar ama daha erken belki de ondandır.

ay bu aralar bi diş ağrısı tuttu kızlar bende normalde dişçinin yolunu bilmem

Peygamber Efendimiz Aleyhissalâtü Vesselam bu gece Rabbine şöyle dua etmiştir:
“Allahım, azabından affına, gazabından rızana sığınırım, Senden yine Sana iltica ederim. Sana gereği gibi hamd etmekten âcizim. Sen Kendini sena ettiğin gibi yücesin.

Kızlar hepinizin Berat kandili mübarek olsun..Rabbim bol rızıktan afetten kazadan beladan kötü kalpten kötü insanlardan cehennem -kabir azabından geçmişte yaptıgımız ve bilmeden yapacak oldugumuz tüm günahlardan bizleri korusun.Bizleri merhametinden merhum etmesin..Kalbimizden istediğimiz tüm istekleri hayırlısıyla bizlerede tattırmak nasip etsin..Berat kandilimiz mübarek olsun..Rabbim hep bizimle olsun..

herkezlere günaydın.... nasılsınız bu gün....

kandiliniz mübarek olsun. Allah'ım inş. dualarımızı kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…