Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Amin cnm dualarda buluşalım...

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, göbüşleriniz bebiş dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz mübarek olsun şekerlerrrr

amin canım inşallah..
kızlar ben dün banyo yapamadan sızıp kalmısım oruc tutamadım..
tutanlar varmı..

günaydın tatlılarrr.. dualarınız kabul, kandiliniz mübarek olsun..

Benim bat ım üzerinden bir gün geçti.. ateş ölçtüm ilk defa hayatımda 36,50 çıktı bu sabah.. adet gebelik belirtilerim yok.. adetimi bekliyorum usul usul.. belime aralarda sancı giriyor.. dua ediyorum.. adetim gelicekse bir an önce gelsinde umutlanmayayım diye.. hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun dua edelim bugün allah isteyen herkese evlat nasip etsin.Benimde reglim bitti bugün bakalım bu ay sonuç ne olacak hiç umutlu değilim ama nasip tabiki...

amin cnm seninde kandilin mubarek olsun hoş geldin.inşallah olmazsın normalde geçermiydi hiç adetin

stres yapmıyorum kuzum ama artık gelsin dimi özledim napim

bak hepimiz özledik, gelecek inş. hayırlısıyla, azıcık daha sabret.

Günaydın canlarım berat kandiliniz mübarek olsun. Ben adet olmadım hala adet olana kadar test yaptım şimdi yapasım gelmiyor adet olacakmışım gibi bi his var

günaydın sanada. vaktin geçtiyse test yap. en azından emin olup strese girmemiş olursun.. inş. bebiş vardır

amin cnm seninde kandilin mubarek olsun hoş geldin.inşallah olmazsın normalde geçermiydi hiç adetin

YOK GEÇMEZDİ ama şu yönden de rahatım ovulasyon testinde 15.gün gördüm çift çizgiyi üzerinede 14. gün bugün oluyor.. normalde daha kısa zamanlarda bu dönem hele geldi adetim ama belirtim yok.. o yüzden gebelik değilde adeti bekliyorum açıkcası..

kafam çok dolu kusura bakma ne biçim cümle yazmışım yani gebelik olucağını sanmıyorum.. içimde o his yok

maşallah güzelim

benimde çıkar ama daha erken belki de ondandır.

ay bu aralar bi diş ağrısı tuttu kızlar bende normalde dişçinin yolunu bilmem

tatlim dis agrisini ihmal etme sakin hamile kalmadan once mutlaka ama mutlaka dis bakimini yaptirmalisiniz hamileyken disle ilgili problemlere hekimler mudahele etmiyo o sorunu 9 ay boyunca cekmek zorunda kalma allah korusun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…