- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.381
Peygamber Efendimiz Aleyhissalâtü Vesselam bu gece Rabbine şöyle dua etmiştir:
Allahım, azabından affına, gazabından rızana sığınırım, Senden yine Sana iltica ederim. Sana gereği gibi hamd etmekten âcizim. Sen Kendini sena ettiğin gibi yücesin.
Kızlar hepinizin Berat kandili mübarek olsun..Rabbim bol rızıktan afetten kazadan beladan kötü kalpten kötü insanlardan cehennem -kabir azabından geçmişte yaptıgımız ve bilmeden yapacak oldugumuz tüm günahlardan bizleri korusun.Bizleri merhametinden merhum etmesin..Kalbimizden istediğimiz tüm istekleri hayırlısıyla bizlerede tattırmak nasip etsin..Berat kandilimiz mübarek olsun..Rabbim hep bizimle olsun..
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, göbüşleriniz bebiş dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz mübarek olsun şekerlerrrr
amin cnm Allah ım dualarımızı kabul etsin hoş geldin
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, göbüşleriniz bebiş dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz mübarek olsun şekerlerrrr
amin canım inşallah..
kızlar ben dün banyo yapamadan sızıp kalmısım oruc tutamadım..
tutanlar varmı..
günaydın tatlılarrr.. dualarınız kabul, kandiliniz mübarek olsun..
Benim bat ım üzerinden bir gün geçti.. ateş ölçtüm ilk defa hayatımda 36,50 çıktı bu sabah.. adet gebelik belirtilerim yok.. adetimi bekliyorum usul usul.. belime aralarda sancı giriyor.. dua ediyorum.. adetim gelicekse bir an önce gelsinde umutlanmayayım diye.. hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah
stres yapmıyorum kuzum ama artık gelsin dimi özledim napim
Günaydın canlarım berat kandiliniz mübarek olsun. Ben adet olmadım hala adet olana kadar test yaptım şimdi yapasım gelmiyor adet olacakmışım gibi bi his var
bak hepimiz özledik, gelecek inş. hayırlısıyla, azıcık daha sabret.
günaydın sanada. vaktin geçtiyse test yap. en azından emin olup strese girmemiş olursun.. inş. bebiş vardır
amin cnm seninde kandilin mubarek olsun hoş geldin.inşallah olmazsın normalde geçermiydi hiç adetin
bende tutamadım cnm dun kötüydum çok
YOK GEÇMEZDİ ama şu yönden de rahatım ovulasyon testinde 15.gün gördüm çift çizgiyi üzerinede 14. gün bugün oluyor.. normalde daha kısa zamanlarda bu dönem hele geldi adetim ama belirtim yok.. o yüzden gebelik değilde adeti bekliyorum açıkcası..
maşallah güzelim
benimde çıkar ama daha erken belki de ondandır.
ay bu aralar bi diş ağrısı tuttu kızlar bende normalde dişçinin yolunu bilmem
var var canım ben tutuyorum..
kafam çok dolu kusura bakma ne biçim cümle yazmışımyani gebelik olucağını sanmıyorum.. içimde o his yok
allah ım kabul etsin tatlım
var var canım ben tutuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?