Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

tatlim dis agrisini ihmal etme sakin hamile kalmadan once mutlaka ama mutlaka dis bakimini yaptirmalisiniz hamileyken disle ilgili problemlere hekimler mudahele etmiyo o sorunu 9 ay boyunca cekmek zorunda kalma allah korusun ...

aynı durumdayım şimdiye kadar dişçi ile hiç işim olmadı ama dişim kırıldı dün çürümüş sanırsam bu akşam dişçiye gidicem:26::26:

tatlim dis agrisini ihmal etme sakin hamile kalmadan once mutlaka ama mutlaka dis bakimini yaptirmalisiniz hamileyken disle ilgili problemlere hekimler mudahele etmiyo o sorunu 9 ay boyunca cekmek zorunda kalma allah korusun ...

yaaaa hadi şimdi hamileysem ne olcak o zaman.:18:buğün progesteron hormonuna bakacaktı doktor bhcg ye de baktırayım sonra dişçiye gideyim o zaman

yaaaa hadi şimdi hamileysem ne olcak o zaman.:18:buğün progesteron hormonuna bakacaktı doktor bhcg ye de baktırayım sonra dişçiye gideyim o zaman

yok bende tam aksine dişle ilgili sıkıntı olursa müdahale ediyor diye biliyorum hatta benimde sıkıntım olmuştu düşük yaptığım gebelikte acıbadem sayfasında yazıyor dişlerinize hamilelikte tedavi ettirmemek yanlış bilgi die ama zorunlu hal olmadıkça ağrımayan dolgu için mesela bencede gidilmemesi gerek

Milliyet haberde, bir çocuk daha 21 yaşında Odtüde okuyormuş buralı bizden biri bizim çocuğumuz.. Denizde yüzmek için kayalıktan atlamış balıklama suyun altında başka bir kayaya çarpmış oracıkta Hakkın Rahmetine kavuşmuş. O anne nasıl dayanır, baba nasıl dayanır ki bu acıya.. Burda tanıyanlar varmış çok iyi temiz bir çocukmuş. Gencecik canım benim nasıl temiz olmaz ki.. O da okulunu bitirecekti evlenecekti baba olmak isteyecekti.. Annesi nasıl dayanacak ben dayanamadım burda o nasıl dayansın.. Kusura bakmayın kızlar üzmek, moral bozmak istemiyorum ama beynimden vurulmuşa döndüm. Mekanın cennet olsun Ozan, nurlar içinde yat...

çok üzücü gerçekten.allah kimseyi evladıyla sınamasın en büyük acı.annesi babası bitmiştir.allah rahmet eğlesin ailesine de sabır versin Rabbim

Allah sabır versin canım geride kalanlara başınız sağ olsun bu mübarek günde rabbim bağışlasın günahlarını

ama bi yandan da rahatladım..demekki reglim de beklediğimden gelmiyo psikolojik mi nedir..yarın gelsin bari,orucumu mahvetmesin bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…