Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

onceden onlem almak varken riske girmeye ne gerek var cogu hekim ayni seyi soyluyo biz kendimizi ve bebislerimizi garantiye almaliyiz diye dusunuyorum dimi tatlim :)

sıka canını biliyorsun bazen bu testlere güven olmuyor sen bekle biraz daha tekrar denersinn canımm.

tamam güven olmuyo,yanlış olma ihtimali var ama neden bana denk geliyo,silik milik bi çizgi daha neden çıkmıyo,bana mı denk geliyo yanlış!! off ne bilim valla canım üzüldüm yaa,üzülmicem dedim ama üzüldüm..ama rahatlama da geldi,o da var..

hiç canını sıkma bak ne güzel bigün dua etmemiz için..ALlahım hepimize sabrından sabırlar versinde hayırlı evlat için bekleriz gerekirse..

doğru söylüyosun katinam.bugünü değerlendirelim güzelce,gerisi Allaha kalmış..elimizden fazlası gelmiyoki biz üstümüze düşeni yapıyoruz,sonrası O dilerse olacak,zamanı var demekki..baya umutluydum bu ay,ondan üzüldüm ama olsun bakalım...

Canım benim insan üzülmicem diyo ama üzülüyo gerçekten, katılıyorum sana.. ama dur bakalım reglin gelmedi daha.. belki geç döllenmedir, test hatalıdır olamaz mı? sen yine de fazla umutlanmadan bekle, 2 3 güne gelmezse bir kan testine git bakalım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah tatlım umarım güzel bi haber verirsin bize bikaç gün sonra..

işte bir parça umudum hala var,regl olmadım diye..psikolojik mi etkileniyo muyum,gelmesin diye diye bilemedim..bu testlerden nefret eder hale geldim artık..zaten gelmezse 1-2 güne kan testine gitcem..
yani hala umutlu olmam saçma değil öyle mi??!!! bunu birinden daha duymam güzel oldu

canım bende aynıyım sormaa şu silik 2.çizgiyi hiç göremedim kocama tek çizgi beliriveriyor hemen önümde..bende senin dediklerini söylüyorum hep banamı denk gelir diye :)

kaç gün geçti üzerinden... konuştuğum ebe 7 yada 10 gün geçsin üzerinden öle gel. idrarda hemen çıkmaz demişti...

onceden onlem almak varken riske girmeye ne gerek var cogu hekim ayni seyi soyluyo biz kendimizi ve bebislerimizi garantiye almaliyiz diye dusunuyorum dimi tatlim :)

aynen öyle tatlımmm.. öncesinde halledilmesi gerekn tedaviler varsa kızlar mutlaka yaptırmalıyız.. ben sadece hani gebe olursunuz ama diş ağrısı durdurmaz o zaman ağrıyı çekmeyin diye dedim.. bi de kızlar burada niyetler belli olduğu için kazara gebelik beklemediğimiz için sağlıklarımızla ilgili sıkıntılarımız varsa onlarında hemen tedavisine başlayıp sonuçlandırmalı sonrasında da hyırlısı ile inşAllah sağlıklı hamilelik dönemleri geçirelim.. tabi öncelikle sağlıkla gebe kalalım da

kaç gün geçti üzerinden... konuştuğum ebe 7 yada 10 gün geçsin üzerinden öle gel. idrarda hemen çıkmaz demişti...

yok benim daha 2 gün geçti,normalde günü gününe olurum,1 gün geçince bile umutlandım o yüzden...bazılarının hemen çıkıyo ya,değişiyo demekki kişiye göre..o halde umut hala var

nie saçma olsun kuzum umut olmassa nasıl yaşanır hepimiz umut ederek başlıyoruz yeni aylara temmuzda olmassa agustosta olur sıkma sen o güsel canını

yok benim daha 2 gün geçti,normalde günü gününe olurum,1 gün geçince bile umutlandım o yüzden...bazılarının hemen çıkıyo ya,değişiyo demekki kişiye göre..o halde umut hala var

kızlar şimdi bir topikde okudum..kızın hastalanmasına 4 gün varmış kan testi yaptırmış 278 deger çıkmış olaya bak arakadaş yaa :)

günaydın kızlar,
herkese hayırlı kandiller.
Benim aklıma takıldı. İnternetten de baktım dün.Ya söylemeyede utanıyorum aslında. İyice terbiyesizliği ele aldım ama soracam napayım. Bebiş için herşey.
Bebeğin olması için en iyi pozisyon misyoner pozisyonuymuş (erkeğin üstte olduğu klasik pozisyon) Spermler direkt gittiği için. Özellikle hamile arkadaşlar o şekilde mi hamile kaldınız. Yada kızlar sizlerde o şekilde mi çalışıyorsunuz.

evet canımm.ben eşim boşalacagı zaman o şekle geçiyoruz sonra 5-10 dk öyle kalıyoruz :) daha sonra ben hemen yakalarımı havaya kaldırıyorum birazda sallıyorum popomu :) sonra 2 yastık alıyorum belime koyuyorum o şekilde 1-2 saat yatıyorum :) ama sonuç hala belli değill 12 temmuzu bekliyorum.

ben de nefret ediyorum testlerden artık, umarım yine heyecanıma yenilip bir test almam ve yapmam.. gerçekten reglin şöle 2 3 gün geçmesini beklimeyi istiyorum ondan önce umutlanmak istemiyorum. hala umutlu olman hiç saçma değil canım çünkü çok gördüm forumda, idrar testi negatif görüp hamiş olan.. hele ki reglin düzenli ise ve geciktiysen.. beklemek zor biliyorum ama sen sabırla bekle bakalım.. olmazsa da üzülme kuzum Allahım en doğru hayırlı zamanda verecek inşallah bize de... stres sıkıntı yapmayalım kendimize (hem kendime hem size söylüyorum, bende pek uygulayamadığım için )

kızlar şimdi bir topikde okudum..kızın hastalanmasına 4 gün varmış kan testi yaptırmış 278 deger çıkmış olaya bak arakadaş yaa :)

bizim de günümüz geçiyo daha ortada bişey yok :))) her çeşit örnek var yaa her çeşit!! bu o kadar özel bi durumki herkese göre farklılıkları da oluyo demekki

bizim de günümüz geçiyo daha ortada bişey yok :))) her çeşit örnek var yaa her çeşit!! bu o kadar özel bi durumki herkese göre farklılıkları da oluyo demekki

valla yaaa arkadaşlarr böyle olaylar oluyor işteee :) benim arkadaşımın babaannesi kişinin kirpiklerine bakarak hamile oldugunu anlıyormuş yaaaa..bir ara baya kafaya tatktım bunu kirpiklerime bakıyorum :) siz bu olayı biliyormusunuz kızlarrrrr

zaten birbirimize söylediğimiz şeyleri önce bi kendimiz uygulasak
ben sabırlydım aslında ama siz heyecanlandırdınız,eşim çok istedi,yapıverdim,elime almıcaktım ne güzel..eşimin de haberi yok daha,akşam söylicem..o üzülmez nasılsa,beni teselli edecek diye
bişeyi Allaha bırakmak ne güzel aslında,bakalım ne zaman lütufta bulunacak bizlere,bekliyoruz Allahımm,bu gün de bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…