- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.421
yaptım..sabah 6 gibi..negatif çıktı..hala regl olmadım,oruç bile tuttum hatta..moralim bozuldu sabah sabah..
yok bende tam aksine dişle ilgili sıkıntı olursa müdahale ediyor diye biliyorum hatta benimde sıkıntım olmuştu düşük yaptığım gebelikte acıbadem sayfasında yazıyor dişlerinize hamilelikte tedavi ettirmemek yanlış bilgi die ama zorunlu hal olmadıkça ağrımayan dolgu için mesela bencede gidilmemesi gerek
sıka canını biliyorsun bazen bu testlere güven olmuyor sen bekle biraz daha tekrar denersinn canımm.
hiç canını sıkma bak ne güzel bigün dua etmemiz için..ALlahım hepimize sabrından sabırlar versinde hayırlı evlat için bekleriz gerekirse..yaptım..sabah 6 gibi..negatif çıktı..hala regl olmadım,oruç bile tuttum hatta..moralim bozuldu sabah sabah..
hiç canını sıkma bak ne güzel bigün dua etmemiz için..ALlahım hepimize sabrından sabırlar versinde hayırlı evlat için bekleriz gerekirse..
tamam güven olmuyo,yanlış olma ihtimali var ama neden bana denk geliyo,silik milik bi çizgi daha neden çıkmıyo,bana mı denk geliyo yanlış!! off ne bilim valla canım üzüldüm yaa,üzülmicem dedim ama üzüldüm..ama rahatlama da geldi,o da var..
Canım benim insan üzülmicem diyo ama üzülüyo gerçekten, katılıyorum sana.. ama dur bakalım reglin gelmedi daha.. belki geç döllenmedir, test hatalıdır olamaz mı? sen yine de fazla umutlanmadan bekle, 2 3 güne gelmezse bir kan testine git bakalım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah tatlım umarım güzel bi haber verirsin bize bikaç gün sonra..
tamam güven olmuyo,yanlış olma ihtimali var ama neden bana denk geliyo,silik milik bi çizgi daha neden çıkmıyo,bana mı denk geliyo yanlış!! off ne bilim valla canım üzüldüm yaa,üzülmicem dedim ama üzüldüm..ama rahatlama da geldi,o da var..
işte bir parça umudum hala var,regl olmadım diye..psikolojik mi etkileniyo muyum,gelmesin diye diye bilemedim..bu testlerden nefret eder hale geldim artık..zaten gelmezse 1-2 güne kan testine gitcem..
yani hala umutlu olmam saçma değil öyle mi??!!! bunu birinden daha duymam güzel oldu
onceden onlem almak varken riske girmeye ne gerek var cogu hekim ayni seyi soyluyo biz kendimizi ve bebislerimizi garantiye almaliyiz diye dusunuyorum dimi tatlim :)
kaç gün geçti üzerinden... konuştuğum ebe 7 yada 10 gün geçsin üzerinden öle gel. idrarda hemen çıkmaz demişti...
işte bir parça umudum hala var,regl olmadım diye..psikolojik mi etkileniyo muyum,gelmesin diye diye bilemedim..bu testlerden nefret eder hale geldim artık..zaten gelmezse 1-2 güne kan testine gitcem..
yani hala umutlu olmam saçma değil öyle mi??!!! bunu birinden daha duymam güzel oldu
yok benim daha 2 gün geçti,normalde günü gününe olurum,1 gün geçince bile umutlandım o yüzden...bazılarının hemen çıkıyo ya,değişiyo demekki kişiye göre..o halde umut hala var
kızlar şimdi bir topikde okudum..kızın hastalanmasına 4 gün varmış kan testi yaptırmış 278 deger çıkmış olaya bak arakadaş yaa :)
günaydın kızlar,
herkese hayırlı kandiller.
Benim aklıma takıldı. İnternetten de baktım dün.Ya söylemeyede utanıyorum aslında. İyice terbiyesizliği ele aldım ama soracam napayım. Bebiş için herşey.
Bebeğin olması için en iyi pozisyon misyoner pozisyonuymuş (erkeğin üstte olduğu klasik pozisyon) Spermler direkt gittiği için. Özellikle hamile arkadaşlar o şekilde mi hamile kaldınız. Yada kızlar sizlerde o şekilde mi çalışıyorsunuz.
kızlar şimdi bir topikde okudum..kızın hastalanmasına 4 gün varmış kan testi yaptırmış 278 deger çıkmış olaya bak arakadaş yaa :)
bizim de günümüz geçiyo daha ortada bişey yok :))) her çeşit örnek var yaa her çeşit!! bu o kadar özel bi durumki herkese göre farklılıkları da oluyo demekki
ben de nefret ediyorum testlerden artık, umarım yine heyecanıma yenilip bir test almam ve yapmam.. gerçekten reglin şöle 2 3 gün geçmesini beklimeyi istiyorum ondan önce umutlanmak istemiyorum. hala umutlu olman hiç saçma değil canım çünkü çok gördüm forumda, idrar testi negatif görüp hamiş olan.. hele ki reglin düzenli ise ve geciktiysen.. beklemek zor biliyorum ama sen sabırla bekle bakalım.. olmazsa da üzülme kuzum Allahım en doğru hayırlı zamanda verecek inşallah bize de... stres sıkıntı yapmayalım kendimize (hem kendime hem size söylüyorum, bende pek uygulayamadığım için)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?