Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

çok merak ettiğim bişey var
bu ovülasyon testinde çift çizgiyi gördükten 14 gün sonramı adet olacağız yoksa bizim beklenen tarihtemi.
Bide çift çizgi bizim yumurtlama tarihimi oluyor

valla canım ortalam 14 gün sonra diyorlar ama sıkıntı sitresten gelmeyince gelmiyo bence.bide sanırım çift çizgiyi gördüğümüz zaman değil gördükten 1-2 gün sonra çatlıyoruz yani bu durumda çift çizgiden yaklaşık 16 gün sonra adet olmamız lasım.ben bu ay bi bakacam bakalım çift çizgiden kaç gün sonra hasta olcam.tahminimce 16 :)

evet canım bugün ilk günü ama üçüncü günü gidebileceğimi pek sanmıyorum çalışıyorum çünkü haytta izin vermezler ancak izin günmde

kızlar ben 9 gün öncesinden regl oldum neden böle oldu anlamadım normalmiki bu ilk defa yaşıyorum bunu yahu ben 10 11 gün öncede regl dim zaten puff

çok merak ettiğim bişey var
bu ovülasyon testinde çift çizgiyi gördükten 14 gün sonramı adet olacağız yoksa bizim beklenen tarihtemi.
Bide çift çizgi bizim yumurtlama tarihimi oluyor

çift çizgiyi gördükten 24-48 saat içinde yumurtan çatlıcak demek oluyo fıstığım.. eğer reglin düzenli ve 28 günde bir ise 14. gün çifti gördüysen 14 gün sonra regl olcaksın demek oluyor.. çift çizgiyi gördükten sonra ilişki oluyor sonra batını bekliyorsun gelmeyesice batı sen regl olmadın demi beklemedesin şuann ?

valla bunu bende bi kaç aydır yaşıyorum başlarda hep sevindmiştim yerleşme lekesi filandır diye ama hep fos çıktı doktora gittim sonra ultrasona girdim polip olabilir dedi baktı etti bişi yok sonra progestan verdi adet düzenleyici olarak onu içtiğim ilk ay ii gelmişti hiç lekelenme olmadı ama iki aydır yine oluyor bende yani artık hiç ümitlenmiyorum bebiş diye yarın doktora gidicem bakalım ne diycek benimde bir hafta öncesinden başlıyor 2-3 gün geliyo lekeler sonra kesiliyo sonra adet günümde normal reglimi oluyorum ben garip dime
kızlar ben 9 gün öncesinden regl oldum neden böle oldu anlamadım normalmiki bu ilk defa yaşıyorum bunu yahu ben 10 11 gün öncede regl dim zaten puff

profilinizin içinde hakkımda sekmesinden çizelge var işaretli onun yanındaki kalemi tıklayın kızlar...

evet bekliyorum ama 2 gündür olacağım diodum bugun hiç adet belirtisi yok ya düşünüorum şimdi var diye kafam karıştı doktorada gitmek istemiorum erken diye

3-4 gündür gelmiyor dimi? bekle istersen birazdaha sonra kan'a git

evet bekliyorum ama 2 gündür olacağım diodum bugun hiç adet belirtisi yok ya düşünüorum şimdi var diye kafam karıştı doktorada gitmek istemiorum erken diye

Ah canım hadi inşallah hamişsindir yaaaaaa, hiç gerek kalmaz ovülasyon teste mestee.. bi kaç gün daha geçsin bi kan a gidersin güzel haberlerle gelirsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…