- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.841
ama bu yazıyı bn yaz
madım ki naasıl bnden alıntı oldu
NOLDUU ANLAMADIMMM :)
çok merak ettiğim bişey var
bu ovülasyon testinde çift çizgiyi gördükten 14 gün sonramı adet olacağız yoksa bizim beklenen tarihtemi.
Bide çift çizgi bizim yumurtlama tarihimi oluyor
sen regl oldun galiba değil mi? eğer olduysan 3. günün için doktorundan randevu almanı tavsiye ediyorum, rahimde yara kist miyom herhangi bişiy var mı temizmi bakıyor, hormon testi istiyor, için rahatlar en azından daha rahat ve sakin devam edersiniz bundan sonrası için.. ben iyiki gitmişim diyorum aklımdaki bi çok soruyu sordum çizerek şekilli mekilli anlattı
şimdi ben salı çift çizgi gördüm çarşamba yumurtladım 2 hafta sonra çarşambamı adet olacaktım
çok merak ettiğim bişey var
bu ovülasyon testinde çift çizgiyi gördükten 14 gün sonramı adet olacağız yoksa bizim beklenen tarihtemi.
Bide çift çizgi bizim yumurtlama tarihimi oluyor
kızım kontrol panelinde çizelge diye bişi yazmıyor yaa :) bakımdım okadar göremedim
NOLDUU ANLAMADIMMM :)
bu arada sen tickers ı yapmışsın bn edemediiiiiiiiiiiiiim
bu arada sen tickers ı yapmışsın bn edemediiiiiiiiiiiiiim
HANİ NERDE GÖRÜNÜYOR BEN NİE GÖREMİYORUM NE ÇIKIYOR PEKİ TARİHİ SÖYLEYİN BAKIM DOGRU OLANIMI YAPMIŞIM :)
evet canım bugün ilk günü ama üçüncü günü gidebileceğimi pek sanmıyorum çalışıyorum çünkü haytta izin vermezler ancak izin günmde
du bakalım tatlımmmm, bu belirtiler birbirene çok yakın oluyo biliyosun, günün geçtiyse bi test patlatsana
ebruşum accık moralinmi bozuk senin, söle bakiyimm biras durgun gibisin
yarın senin son günün dii mi canım akıntı durumun ne
kızlar ben 9 gün öncesinden regl oldum neden böle oldu anlamadım normalmiki bu ilk defa yaşıyorum bunu yahu ben 10 11 gün öncede regl dim zaten puff
değil aslında cnm ama ağrım var kafam orda hem olucam sanki
evet bekliyorum ama 2 gündür olacağım diodum bugun hiç adet belirtisi yok ya düşünüorum şimdi var diye kafam karıştı doktorada gitmek istemiorum erken diye
hep olurmu ağrın fıstığım, eğer olmuyosa bu iyi bişiy aslında biraz bekleyelim inşallah gelmicek reglin, coşucazzzz topikte senin içinn inşallahhhhhhh
çift çizgiyi gördükten 24-48 saat içinde yumurtan çatlıcak demek oluyo fıstığım.. Eğer reglin düzenli ve 28 günde bir ise 14. Gün çifti gördüysen 14 gün sonra regl olcaksın demek oluyor.. çift çizgiyi gördükten sonra ilişki oluyor sonra batını bekliyorsun gelmeyesice batıSen regl olmadın demi beklemedesin şuann ?
evet bekliyorum ama 2 gündür olacağım diodum bugun hiç adet belirtisi yok ya düşünüorum şimdi var diye kafam karıştı doktorada gitmek istemiorum erken diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?