- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.861
olucağım gun ağrırdı ve olurdum 3 gundur bu ağrı var inş.olmam kuzumm
HANİ NERDE GÖRÜNÜYOR BEN NİE GÖREMİYORUM NE ÇIKIYOR PEKİ TARİHİ SÖYLEYİN BAKIM DOGRU OLANIMI YAPMIŞIM :)
3 yıl bira ay falan dyo
3 yıl bira ay falan dyo
ya nolulo taliha senin alıntılarında hep bnm ismim çıkıyoooooooooooooooo
kızlar napıyorsunuz bakiiimm
bi dışarı çıktım geldim çok yoruldum hava çok sıcak yahuu.
kızlar napıyorsunuz bakiiimm
bi dışarı çıktım geldim çok yoruldum hava çok sıcak yahuu.
regl ime tam 2 gün var idrar testi yapsam çıkarmı :26:
oyyyy sizinki daha fena yahuuu. öğle arasında falan denize girin bariacayippppp sıcakk kuzummmm, biz öğle yemeğine giderken arabada 44 dereceyi gördükkşuan klimalar 18 de, yanıyoz bacım burda bizzzzz
3-4 gündür gelmiyor dimi? Bekle istersen birazdaha sonra kan'a git
ah canım hadi inşallah hamişsindir yaaaaaa, hiç gerek kalmaz ovülasyon teste mestee.. Bi kaç gün daha geçsin bi kan a gidersin güzel haberlerle gelirsin inşallahhhh
oyyyy sizinki daha fena yahuuu. öğle arasında falan denize girin bari
yok canım olmadım hala ama bişey gidiyor sanki gidip bakıorum yok bişey olacağım diye çok korkuyorum pazartesi gideceğim kana
adewtlerim düzenlidir geçen sene baharda 9 gün geciktim bu sene baharda 12 gün geciktim baharda gecikiyorum ben nisan ayında hiç olmuyorum çok tuaf dimi ama başkada gecikme olmuyor geçen ay 27 günde en fazla 29 diorum ama bekliorum
bende şubatta hiç olmadım. Atladı....
Bazen sapıtıo ama sen birazdaha geçsin git doktora. Hem gecikti bebiş varmı dersin, hemde sorun varmı diye baktırırsın. Gelmediği ay benim sorunum yokmuş. Stresten olmuş...
tahlile sağlık ocağına gideceğim önce, sonra ne yapacağımı bilmiorum sağlık ocağındaki doktor yönlendirir heralde bi doktora
valla kuzucumm yaa yanıyoruz cayır cayırrrrr, ağustosta ne yapıcaz bilmemakşam iş çıkışı gidilebilir aslında denize ama üşengeçliğin gözü kör olsunnn
ya bu benim ticket im niye bu kadar kısa ya nerde yanlış yaptım acaba
benim sağlık ocağında kan tahlili yapmıyorlarmış. sizin yapıyormu??.
bizim burda da garip bir durum var. tüm k.doğum doktorlarına 1 hafta sonraya randevu alabiliniyor. özel hastanelerde var ancak... yoksa zor. bebek olunca ne yapacağım artık bilmiyorum...
gecikince nisanda mayısta gittim sağlık ocağına heralde halk sağlığı merkezine gönderiolar ordan sonuçlar geri geliyor
bu kadar sabretmişsin 2 -3 gün daha sabret.vay be ben birine sabret dedimsabret canım sabret nep net bi kıpkırmızı iki çizgi gör inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?