Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

3-4 gündür gelmiyor dimi? Bekle istersen birazdaha sonra kan'a git

yok canım olmadım hala ama bişey gidiyor sanki gidip bakıorum yok bişey olacağım diye çok korkuyorum pazartesi gideceğim kana
adewtlerim düzenlidir geçen sene baharda 9 gün geciktim bu sene baharda 12 gün geciktim baharda gecikiyorum ben nisan ayında hiç olmuyorum çok tuaf dimi ama başkada gecikme olmuyor geçen ay 27 günde en fazla 29 diorum ama bekliorum

bende şubatta hiç olmadım. atladı....

bazen sapıtıo ama sen birazdaha geçsin git doktora. hem gecikti bebiş varmı dersin, hemde sorun varmı diye baktırırsın. gelmediği ay benim sorunum yokmuş. stresten olmuş...

tahlile sağlık ocağına gideceğim önce, sonra ne yapacağımı bilmiorum sağlık ocağındaki doktor yönlendirir heralde bi doktora

tahlile sağlık ocağına gideceğim önce, sonra ne yapacağımı bilmiorum sağlık ocağındaki doktor yönlendirir heralde bi doktora

benim sağlık ocağında kan tahlili yapmıyorlarmış. sizin yapıyormu??.

bizim burda da garip bir durum var. tüm k.doğum doktorlarına 1 hafta sonraya randevu alabiliniyor. özel hastanelerde var ancak... yoksa zor. bebek olunca ne yapacağım artık bilmiyorum...

valla kuzucumm yaa yanıyoruz cayır cayırrrrr, ağustosta ne yapıcaz bilmem akşam iş çıkışı gidilebilir aslında denize ama üşengeçliğin gözü kör olsunnn

yok ya insan işten eve gidince perişan halde oluyor valla.bir de yemek falan uğraşmaya girince zor yani akşamları.hafta içi biz hiç plan yapamıyoruz tabi çocukla da daha da zor.aslında bugünlerinizin tadını çıkarın bence

gecikince nisanda mayısta gittim sağlık ocağına heralde halk sağlığı merkezine gönderiolar ordan sonuçlar geri geliyor

bu kadar sabretmişsin 2 -3 gün daha sabret.vay be ben birine sabret dedim sabret canım sabret nep net bi kıpkırmızı iki çizgi gör inşallah

aminn inşallah valla canım 1 buçuk senedir bekliyorum test yapmayı hiç bu kadar kafaya koymadım varddır bi hayır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…