Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

allah allah çok garip ya.ee böyle devam ederse yumurtlama günümüzü nasıl hesaplıcaz biz?
benm çok düzenli olurdu 30 gün de bir olurdum saatini dahi bilirdim çok şaşırdım.bu sabah oldum kahverengi akıntı şeklindeydi adet başlangıcı gibi yani şimdi yok durdu.normalde bat 13 temmuz yerleşme olablirmiki.ama ben hiç kaptırmıcam kendimi adet olmuş varsayıyorum kendimi :)

bide 3 çocuk diolar şimdi nasıl 3 çocuk olacak

birini beceremedik ki .. bazen eşim kardeşide olsun diyor. yaf daha ilki doğmadı ki. hamile bile değilim.

özele gitmek zorunda kalacağım. yoksa randevu alamam.... aman bebek gelsinde özel mözel fark etmez artık...

bat kardeşiyiz. olsun en azından varsayabileceğin bir belirtin olmuş ... ovulasyon gününü bazısı kendisi biliyor. ama nettende tahmini hesap yapan siteler var. ha birde testler var...

birini beceremedik ki .. bazen eşim kardeşide olsun diyor. yaf daha ilki doğmadı ki. hamile bile değilim.

özele gitmek zorunda kalacağım. yoksa randevu alamam.... aman bebek gelsinde özel mözel fark etmez artık...

canım benim hayırlısı sağlıklı olsunda burdada özelde bi doktor var herkes ona gidiyor eltimde ona gitti nie acaba bilmiyorum ben devlete gitmeyi düşünüyorum orasıda kalabalıksa ya kafam karıştı bendemi ona gitsem

doktor iyidir belki... bir ara devlet hastanesinde gittim doktora hiç sevmemiştim onu. bayan birsürü kişiyi içeri aldı. herkeze bir, neyin var diye soruyor. milletin arasında çok utanmıştım. ne diyeceğim diye... ama bazısı onu yapmıyormuş. gerçi o bayanda gitmiş... muayene felan yapmadan test yapıp ilaç verip göndermişti. yaptığı testte idrar testiydi.... hangi doktor iyiyse ona gitmek lazım. artık devletmiş özelmiş fark etmez...

bat kardeşiyiz. olsun en azından varsayabileceğin bir belirtin olmuş ... ovulasyon gününü bazısı kendisi biliyor. ama nettende tahmini hesap yapan siteler var. ha birde testler var...

bat kardeşiydik ama malesef ben adet oldum bu gün hemde 9 gün önceden :)yerleşme falan diye iç umut etmek istemiyorum adet oldum varsayıyorum kendimi :)
bu ay ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum çünkü şimdi 20 günde adet olmuş oldum önümüzdeki ay kaç günde olaacağım muamma en iyisi test yaparak anlamak olacak sanırım.

valla canım yaa herkes öyle diyor, bizim evde çoğunlukla yemek pişmiyo benim üşengeçliğim yüzümden.. işte kayınvalidem annemler takılıyoruz öylee çocuk olunca o bilinç sorumluluk yerleşir belki, şimdilik ev hanımlığı hamaratlık maharet sıfırın altında yerlerde geziyor bebek olunca ben artık karışıp kalırım şimdi bile hiç bişeye yetemiyorum, ay bi olsada bunları kara kara düşünsemmmm ne güzel olurrr

beni görseniz varya maratona katılmış gibiyim hem eve yemek yapıyorum hemde eşime işte yesin diye sabah sabah çorbamı bilem yaptım :))

olur inşallah kuzucum ya.
bende ilk yılımda öyleydim çocuk olup ta evde oturunca geliştirdim hatta kendimi aştım benim potansiyel yani yemek yapma konusunda çok düşüktü de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…