- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.881
bana randevu alabilirsen hastaneye git dedi. tabi biliyor randevu alamıyacağımı .
valla bunu bende bi kaç aydır yaşıyorum başlarda hep sevindmiştim yerleşme lekesi filandır diye ama hep fos çıktı doktora gittim sonra ultrasona girdim polip olabilir dedi baktı etti bişi yok sonra progestan verdi adet düzenleyici olarak onu içtiğim ilk ay ii gelmişti hiç lekelenme olmadı ama iki aydır yine oluyor bende yani artık hiç ümitlenmiyorum bebiş diyeyarın doktora gidicem bakalım ne diycek benimde bir hafta öncesinden başlıyor 2-3 gün geliyo lekeler sonra kesiliyo sonra adet günümde normal reglimi oluyorum ben garip dime
kısa olanı seçtiğinden kısa olmuş. olsun kısa ve öz duruyor
bide 3 çocuk diolar şimdi nasıl 3 çocuk olacak
allah allah çok garip ya.ee böyle devam ederse yumurtlama günümüzü nasıl hesaplıcaz biz?
benm çok düzenli olurdu 30 gün de bir olurdum saatini dahi bilirdim çok şaşırdım.bu sabah oldum kahverengi akıntı şeklindeydi adet başlangıcı gibi yani şimdi yok durdu.normalde bat 13 temmuz yerleşme olablirmiki.ama ben hiç kaptırmıcam kendimi adet olmuş varsayıyorum kendimi :)
kızçelerim hadi bakalım şenlensin topiğimiz
birini beceremedik ki.. bazen eşim kardeşide olsun diyor. yaf daha ilki doğmadı ki. hamile bile değilim .
özele gitmek zorunda kalacağım. yoksa randevu alamam.... aman bebek gelsinde özel mözel fark etmez artık...
kızçelerim hadi bakalım şenlensin topiğimiz
canım benim hayırlısı sağlıklı olsunda burdada özelde bi doktor var herkes ona gidiyor eltimde ona gitti nie acaba bilmiyorum ben devlete gitmeyi düşünüyorum orasıda kalabalıksa ya kafam karıştı bendemi ona gitsem
bat kardeşiyiz. olsun en azından varsayabileceğin bir belirtin olmuş... ovulasyon gününü bazısı kendisi biliyor. ama nettende tahmini hesap yapan siteler var. ha birde testler var...
yok ya insan işten eve gidince perişan halde oluyor valla.bir de yemek falan uğraşmaya girince zor yani akşamları.hafta içi biz hiç plan yapamıyoruz tabi çocukla da daha da zor.aslında bugünlerinizin tadını çıkarın bence
o niyeki :44::44::44:
benim gibi 13 ü bat ı olan var mıı
valla canım yaa herkes öyle diyor, bizim evde çoğunlukla yemek pişmiyo benim üşengeçliğim yüzümden.. işte kayınvalidem annemler takılıyoruz öyleeçocuk olunca o bilinç sorumluluk yerleşir belki, şimdilik ev hanımlığı hamaratlık maharet sıfırın altında yerlerde geziyor bebek olunca ben artık karışıp kalırım şimdi bile hiç bişeye yetemiyorum, ay bi olsada bunları kara kara düşünsemmmm ne güzel olurrr
valla canım yaa herkes öyle diyor, bizim evde çoğunlukla yemek pişmiyo benim üşengeçliğim yüzümden.. işte kayınvalidem annemler takılıyoruz öyleeçocuk olunca o bilinç sorumluluk yerleşir belki, şimdilik ev hanımlığı hamaratlık maharet sıfırın altında yerlerde geziyor bebek olunca ben artık karışıp kalırım şimdi bile hiç bişeye yetemiyorum, ay bi olsada bunları kara kara düşünsemmmm ne güzel olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?