- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.901
akıntımda başlamış hemde su gibi olucağımın haberi sankim :)
senin bat yaklaştı galiba heycan başlamış :)
inşallah bunlar belirtidir ve hamilesindir :)
beni görseniz varya maratona katılmış gibiyim hem eve yemek yapıyorum hemde eşime işte yesin diye sabah sabah çorbamı bilem yaptım :))
doktor iyidir belki... bir ara devlet hastanesinde gittim doktora hiç sevmemiştim onu. bayan birsürü kişiyi içeri aldı. herkeze bir, neyin var diye soruyor. milletin arasında çok utanmıştım. ne diyeceğim diye... ama bazısı onu yapmıyormuş. gerçi o bayanda gitmiş... muayene felan yapmadan test yapıp ilaç verip göndermişti. yaptığı testte idrar testiydi.... hangi doktor iyiyse ona gitmek lazım. artık devletmiş özelmiş fark etmez...
Ben artık yabancı oldum bu topiğe(
ooo pekte hamaratızz bu arada sanki belirtiler kendşnş hissttrmeye başladıııııııııııııı
hadi hayırlısı canımmm
o niyeki :44::44::44:
örgü bile örüyorum akşamları yiğenime hırka başladım :))
kırmızılar geldi diye mi??? neden yabancısın canım ya... bak bizimde ne olacağımız belli değil. belki gelecek kırmızılar ama burdayız. üzülmüyoruz. gelsede 1-2 gün üzülürüm belki.. ama nasibim bu ay değilmiş derim... napalım... çok istiyoruz bebek. Allah'ın izni ile inş. gelecek birgün. bana şu yaz aylarında gelmesse kışın sıkıntımda oluyor. astım krizlerim artıyor. ve doktor bebeği erteleyin bu aralar diyiveriyor... 2,5 sene düzelmeyi istedim bebek için... ama astık krizlrim artarak devam etti. bende bu haldeyken bebek istiyemedim. üzülme.... sakın ha.... umutsuzluk yok...
artık ahmile olmadığım kesinleşti ya ondan
oo canım inşallah yakında kendi bebiişne de örersin inşallh bnm de annm olsa da bn ona dünyayı örsem diye bekliyoo
artık ahmile olmadığım kesinleşti ya ondan
benim gibi 13 ü bat ı olan var mıı
olur inşallah kuzucum ya.
bende ilk yılımda öyleydim çocuk olup ta evde oturunca geliştirdim hatta kendimi aştım benim potansiyel yani yemek yapma konusunda çok düşüktü de
kızlllllllllllaaaaaaaaarr, huuuu huuuuu napıyonuz beyaaaaa
kızlllllllllllaaaaaaaaarr, huuuu huuuuu napıyonuz beyaaaaa
offf keşke bende öyle olabilsem yaa çok özeniyorum ama hiç bi zaman öyle hamarat olamıcakmışım gibime geliyorkendimi ağustos böceği gibi hissediyorum :26: inşallah bi bebişim olunca bende hamaratlaşırım ama şimcilik tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?