Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

öle canım bende araştıryım ona göre gideyim denemekte gerekir başkası memmundur ben olmam bana karşı ters gelir bakalım

Ben artık yabancı oldum bu topiğe (

kırmızılar geldi diye mi??? neden yabancısın canım ya... bak bizimde ne olacağımız belli değil. belki gelecek kırmızılar ama burdayız. üzülmüyoruz. gelsede 1-2 gün üzülürüm belki.. ama nasibim bu ay değilmiş derim... napalım... çok istiyoruz bebek. Allah'ın izni ile inş. gelecek birgün. bana şu yaz aylarında gelmesse kışın sıkıntımda oluyor. astım krizlerim artıyor. ve doktor bebeği erteleyin bu aralar diyiveriyor... 2,5 sene düzelmeyi istedim bebek için... ama astık krizlrim artarak devam etti. bende bu haldeyken bebek istiyemedim. üzülme.... sakın ha.... umutsuzluk yok...

tabiki umutsuzluk yok her ay hiç durmadan devam çalışmalara allah inşallah bi gün hepimize nasip etcek

artık ahmile olmadığım kesinleşti ya ondan

canım hiç hamile olamazmısın mı dediler tövbe tövbe... deseler bile inanmıyacaksınız... birtek ölüme çare yok dünyada, diğer her türlü şeye çare var.....

moralini düzelt canım. şimdi PMS'den dolayı üzgünsün.. streslisin...

Son düzenleme:
olur inşallah kuzucum ya.
bende ilk yılımda öyleydim çocuk olup ta evde oturunca geliştirdim hatta kendimi aştım benim potansiyel yani yemek yapma konusunda çok düşüktü de

offf keşke bende öyle olabilsem yaa çok özeniyorum ama hiç bi zaman öyle hamarat olamıcakmışım gibime geliyor kendimi ağustos böceği gibi hissediyorum :26: inşallah bi bebişim olunca bende hamaratlaşırım ama şimcilik tık yok

kızlar adetime 5 gün var. bakalım bu ay yakaladıkmı yumurcağı. gerçi bu ay ilişkimiz saysak bir elin on parmağı kadar olmamıştır ama bazen bir kerede bile tutturan oluyor. kısmet deyelim.

yok yok ben bile geliştiysem o konuda hiç düşünme.ilk zamanlarımı hatırlıyorum da çok feciydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…