- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.921
Ben artık yabancı oldum bu topiğe(
kızlllllllllllaaaaaaaaarr, huuuu huuuuu napıyonuz beyaaaaa
kızlllllllllllaaaaaaaaarr, huuuu huuuuu napıyonuz beyaaaaa
napalım tatlım ya bakınıyoruz öyle sen naparsın
aynı be yaa sen napıon be yaa.... mayıştık. zaten topiktede yeni hamiş haberleri gelmiyor...
ben de aynı beyaaaatakılıyorum işlerde, çok sıcak, bugün biraz midem bulandı, ama akşam dondurma yemiştim sanıırm ondan oldu, ablam da hamişken dondurma tavsiye etmedi, içindeki bir katkı madddesi kusturuyormuşşş, bana da ramak kalmıştı
ben de aynı beyaaaatakılıyorum işlerde, çok sıcak, bugün biraz midem bulandı, ama akşam dondurma yemiştim sanıırm ondan oldu, ablam da hamişken dondurma tavsiye etmedi, içindeki bir katkı madddesi kusturuyormuşşş, bana da ramak kalmıştı
yok yok ben bile geliştiysem o konuda hiç düşünme.ilk zamanlarımı hatırlıyorum da çok feciydi
kız o nerden çıktı yaa olurmu öyle şey, temmuz olmaz ağustos olur eylül olur ekim olur hayırlısıyla olsunda, kuzularımız sağlıcakla gelsinde önemli olan bu canım benim.. bi yere gitmek yok tımammıı inşallah bigün çooookkk güzel haberleri hepimiz hepiciğiimizzzz vericezz inşallahhhh
hoşgeldinn şekerpareeehamişşş fıstıkkkk
geçmiş olsun... normaldir belki. açıktaki dondurmalarda da mı var ki o katkı maddesinden?. bende hamiş olacağım ya hayırlısı ile... sorayım bali...
benim de durum vahim betüşüm inşallah dediğin gibi bi gelişme kaydedebilirim :18: kocacıkta hiç bişey demiyo garibim, yapmadıysan boşver anneme gidelim eve söyleyelim yorulma falan der hep sağolsun aşkım benim yerim ben onu yaaaaaaaaaaaaabalböceğimmm herşeyimmmm aşka geldimm tutmayın beniiii
ne bileyim var herhalde, benim de fikrim yok, neyse arada sırada yerim ben de , dondurmasız bir hayat düşünemiyorum, sen de hamiş olacan tabiiisiiiii, herkes bir hamiş olacak
aynı be yaa sen napıon be yaa.... mayıştık. zaten topiktede yeni hamiş haberleri gelmiyor...
sen de nevar neyok canım belirti bakımımnndannn
heeeyyyt birileri gaza geldi akşama sakla yavrukuşum şevkini sen
topiğimizin taze hamişi geldi.iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor
hoşbuldummmmm kuzuuuuummmmmm
inş. inş. hamiş oluruz en kısa zamanda. bende dondurmasız duramam ...
bu topikte bat bahane şekerim sohbet şahaneHer hamile olmayan gitse ne olur halimiz Yokk yabancı falan burda o kadarrrr
çok şükür canım , henüz iyyim, hamiş hamiş dolanıp duruyom öyle işştee, herkesten bir ilgi bir alaka
canım hoşgeldin bide sen şu altta hamile takvimi çıkıyo ya kaç günlük falan filan ondan yapsana ya hamile olduğun belli olsunben çok heves ediyorum ona gördükçe mutlu oluyorum:) bide arkadaşlar hamile kalmaya çalışırken yazdıkları şeyleri okuyorum bi bakıyorum takvim var hamile kalmış çok güzel sende yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?